ser79ban Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 unii or sa tot fie fara plastic pina pe la toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nu prea ai sange in 00 sa faci un pariu, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Stai si tu vre-o 2-3 saptamani, ca un sfert sunt cu plasticele pe margine, luate sau pe vine nu ai inteles gresit eu ies in fiecare wekend aproape din bucuresti, prin tara ..plimbari, distractii ..peisaje frumoase dupa cum ziceam...doar ca mai trag si eu cu ochiul pici pi la voi prin ograda, si vad ca numai la suc si poli iesiti...luv all ...si eu sunt din militari dar nu prea am avut okazia sa ne vedem...va stiu decat pe cativa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nu prea ai sange in 00 sa faci un pariu, nu ? tu vrei neaparat sa pierzi un pariu? Ti-am dovedit cu programarea ca vorbesti timpenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Cineva interesat de o plimbare de wknd? Nu stiu inca pe unde, important e sa scot mobra din Buc...preferabil si pe serpentine. Ceva idei, propuneri, participari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Ti-am dovedit cu programarea ca vorbesti timpenii. N-ai dovedit nimic! Sustine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 N-ai dovedit nimic! Sustine! ce sa-ti mai sustin Cristi. Ai zis ca tu te programezi in 7 zile. Ti-ai luat teapa, ti-ai luat. Daca faceam pariu cu tine pierdeai. CORECT? Te bucuri ca nu ai pus atunci pariu si speri ca acuma o sa cistigi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ce sa-ti mai sustin Cristi. Ai zis ca tu te programezi in 7 zile. Ti-ai luat teapa, ti-ai luat. Daca faceam pariu cu tine pierdeai. CORECT? Te bucuri ca nu ai pus atunci pariu si speri ca acuma o sa cistigi? Dah, credeam ca fraieru ca ei se tin de ce spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Shinule, iar ai scos motorul?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Shinule, iar ai scos motorul?... da, in fiecare zi iese cu el si diseara vine cu el la mine da las ca il bag in garaj si il inchid acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 da, in fiecare zi iese cu elsi diseara vine cu el la mine da las ca il bag in garaj si il inchid acolo Shinule esti mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Shinule esti mancat ce ii facem diseara?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ne mai stringem pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Unde se ascundea lupul moralist unde? Aveam geaca pe mine.Aceea cu 74 pe fata.Nr lui Daijiro Katoh,Casca Manusile si cismele Probiker. Incearca sa iti aduci mai bine aminte. se prea poate sa nu fi retinut eu bine. Ne-am certat cu cei de la Nest asa ca nu mai mergem acolo albastra, nest, ce urmeaza? sau sunt io prea rautacios la ora asta? ok, vad ca incepeti sa construiti bisericute , frumoasa ideia ... Distractie placuta si ar fi frumos din partea lor sa-si faca si un alt topic/forum/server, aici sa ramana si sa se agite restul lumii care nu se cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) albastra, nest, ce urmeaza?sau sunt io prea rautacios la ora asta? si ar fi frumos din partea lor sa-si faca si un alt topic/forum/server, aici sa ramana si sa se agite restul lumii care nu se cunoaste Editat Iunie 21, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 QUOTE (Borris @ Jun 19 2008, 07:11 PM) ) Unde se ascundea lupul moralist unde? Chiar nu ai inteles unde bate replyul asta sau doar aveai niste rautati? albastra, nest, ce urmeaza?sau sunt io prea rautacios la ora asta? Albastra, Nest si multe altele. Le luam pe toate la rand si ne oprim la prima la care nu trebuie sa lasam milionul pe seara pentru ca "gresesc" ei calculul. si ar fi frumos din partea lor sa-si faca si un alt topic/forum/server, aici sa ramana si sa se agite restul lumii care nu se cunoaste Sa ne facem alt topic/forum/server pentru ca am fost 4-5 insi acasa la un tip pe care tu nici nu-l cunosti? Cata ostilitate frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 Ma, ce-aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Vad ca s-a lasat cu urmari dupa seara de ieri.......Nu posteaza nimeni.O sa pun cateva pozemai incolo,daca le vreti pe toate,vi le dau pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 unde? se prea poate sa nu fi retinut eu bine. albastra, nest, ce urmeaza? sau sunt io prea rautacios la ora asta? si ar fi frumos din partea lor sa-si faca si un alt topic/forum/server, aici sa ramana si sa se agite restul lumii care nu se cunoaste IGNORE...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Chiar nu ai inteles unde bate replyul asta sau doar aveai niste rautati? am inteles de prima oara, dar m-am facut ca ploua la replica ta usor rautacioasa nu vreau sa incepem polemici de doi bani aici pe topic, discutii de genul asta exista pe multe alte topicuri; daca vrei putem discuta mai departe pe tema asta la o bere, hai sa nu poluam topicul. Sa ne facem alt topic/forum/server pentru ca am fost 4-5 insi acasa la un tip pe care tu nici nu-l cunosti? Cata ostilitate frate n-are legatura cu nimic faptul ca nu-l cunosc pe tipul respectiv, foarte bine ca va adunati la distractie, observatia total lipsita de ostilitate era ca fiind topic public aici, pentru toti din militari, anunturile de intalniri in cadru restrans ar trebui anuntate in cadru restrans, macar din politete, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) Oarecum de acord cu ultima ta afirmatie jonlup, cu 2 obiectii insa: - cei care au venit reprezinta deja majoritatea celor ce posteaza aici (mai des) si ies la berica; crede-ma pe cuvant, n-are rost se ne legam de amanunte - nu ne avem toti pe messenger, pe mobil sau alte forme de contact. Nu e nici unul (afar' de mine) centrala telefonica si are numerele tuturor ceilalti. Asa ca se anunta aici, iar cei ce nu sunt vizati, pot sa se faca ca ploua, pentru ca oricum, as I said before, majoritatea celor ce vin des la bere au venit si acolo. Vino si tu mai des, iesi cu noi in Poli, la plimbari, prin cluburi etc si o sa fii si tu invitat LE: acu' serios nu inteleg de ce te deranjeaza ca am postat noi aici ca bisericuta noastra a iesit la plimbare. Daca iti pare rau ca nu ai fost invitat, baga-te si tu in seama cu lumea mai des Daca nu te intereseaza de gruparea asta, stai relaxat, nu te mai stresa Editat Iunie 22, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Vino si tu mai des, iesi cu noi in Poli, la plimbari, prin cluburi etc si o sa fii si tu invitat LE: acu' serios nu inteleg de ce te deranjeaza ca am postat noi aici ca bisericuta noastra a iesit la plimbare. Daca iti pare rau ca nu ai fost invitat, baga-te si tu in seama cu lumea mai des Daca nu te intereseaza de gruparea asta, stai relaxat, nu te mai stresa ufff... nu m-a deranjat ca nu am fost invitat eu personal. ma "bag in seama" in limita posibilitatilor si a timpului. e urat ca ma interpretezi ca "stresat", dar nu ma mai deranjeaza demult prejudecatile, fiecare le stie pe-ale lui si trage concluzii cum vrea, e o tara libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 ufff... nu m-a deranjat ca nu am fost invitat eu personal.ma "bag in seama" in limita posibilitatilor si a timpului. e urat ca ma interpretezi ca "stresat", dar nu ma mai deranjeaza demult prejudecatile, fiecare le stie pe-ale lui si trage concluzii cum vrea, e o tara libera. Astea fiind zise... Cand ne mai vedem si noi la o bere? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 mare intrebare mare, unde e nest-ul asta bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 mare intrebare mare, unde e nest-ul asta bre? Intersectia Uverturii cu strada aia care vine de la Gorjului, dinspre sectia 21... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate