dead_man_walking Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 words don't come easy to meeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 the last one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Super faine motoare. Mai frumoase ca OCC dar la fel de meserias facute. Pentru circotasi: alea-s motoare facute pentru motociclisti nu pentru domnisoare cu buci si shale de oras. Ce m-as mai da si eu cu ele mamaaaa! Cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 the last one alta data incearca sa pui si linkul de unde ai luat pozele poate vrea sa studieze lumea mai multe despre SCOTTY COX http://www.scottys-choppers.com.au/bikes/d...very/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 (editat) alta data incearca sa pui si linkul de unde ai luat pozele poate vrea sa studieze lumea mai multe despre SCOTTY COX http://www.scottys-choppers.com.au/bikes/d...very/index.html ok bagat la cerebel sugestia pentru Russell Mitchell, cel de-al treialea finalist - nu gasesc nimic Editat Martie 30, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 am gasit pe site-ul discovery, poze cu chopperul lui mitchell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 (editat) http://dsc.discovery.com/fansites/bike/sli...erbuildoff.html eu nu am vazut decat 10 minute din emisiune ( am plecat la serviciu ), iar daca nu acesta este ceea ce cautatzi, shtergeti replay-ul meu Editat Martie 30, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 corect..ăsta e motorul construit de Mitchell.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 fiecare motor e frumos in felul lui....bravo pt constructori! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 ok bagat la cerebel sugestia pentru Russell Mitchell, cel de-al treialea finalist - nu gasesc nimic auu,auu RUSSELL MICHELL......este cel de la http://www.exilecycles.com/ si aici pe forum in topicul asta /index.php?...=11925&hl=exile sunt poze cu citeva motoare facute de rusell michell ...pt ca sunt pe gustul meu Intrebatima cas destul de documentat in toate temele chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 ok, dar ma refeream ca nu am gasit poza cu chopperul din buiker build-off celelalte poze le-am vazut shi pe siteul lor shi in topicul pe care l-ai indicat tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 ok, dar ma refeream ca nu am gasit poza cu chopperul din buiker build-offcelelalte poze le-am vazut shi pe siteul lor shi in topicul pe care l-ai indicat tu zimi ceva detalii despre motorul prezentat de rusell michell ca poatel gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 da poza asta nu ai vazuto pe web???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 sau astea doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 (editat) da poza asta nu ai vazuto pe web???? sau astea doua nu prea vad bine cu lentilele de contact, cred ca ar trebui sa-mi pun ochelarii???!!! keep up the good working!!!! PS: mama lui de browser OPERA care nu a vazut pozele inaintea ta!!!! cand ne-on vedea Editat Martie 31, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Ia zi Robby....Am avut dreptate cu chopperul lui Russell Mitchell ?E ca-i cum iti plac tie ...? Ce nu se vede in poze da'o sa vezi pe dvd-uri ,e ca i-a imbracat esapamentele in cirpa,stil anii '50-'60... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Ia zi Robby....Am avut dreptate cu chopperul lui Russell Mitchell ?E ca-i cum iti plac tie ...? Ce nu se vede in poze da'o sa vezi pe dvd-uri ,e ca i-a imbracat esapamentele in cirpa,stil anii '50-'60... haha CIRPA ZICE DARIAN da este pe gustul meu......si chestia aia nu este cirpa...este o fisie de azbest.....acum vreo 5 ani in urma si eu am comparat azbest sa pun pe galeria de la toba de esapament CIRPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Hehehe carpa.... In fine mie cel mai mult mi-a placut chopperul lui Russell Mitchell! Old School best school!!! si: Classic, no plastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 darian daca te uiti bine la poza asta vei vedea ca are CIRPA pe teavile de esapament....este vopsita in negru CIRPA AIA este un material numit azbest...ce il folosesc si pompieri si care rezista la temperaturi foarte mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Bai Robby..!Nu mai ride de mine... Asa au tradus aia de la Discovery,iar pe sunetul original nea Russell nu zice nimic de "azbestos"...Poate el a zis la misto "cirpe", stiind foarte bine ca-i vorba de alt material...Oricum,in anii'50 nu stiu daca aveau azbest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate