madcox Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 cam asa ar fi. ce sa-i faci daca esti mare? eu zic sa probezi si o africana...poate o sa iti placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 nu fac achizitie fara sa calaresc AT`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 tdm vs rt ai de viata mea ... decisions decisions decisions. ...sfat!...nu-ti lua bmw!!!...tre sa le incerci pe toate si sa f..ti banii aiurea pina sa ajungi la bmw!...ia-ti altceva nu bmw ca tot la el ajungi!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Sal. O Varadero sau un V-strom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 nu prea is in target`u de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 ...sfat!...nu-ti lua bmw!!!...tre sa le incerci pe toate si sa f..ti banii aiurea pina sa ajungi la bmw!...ia-ti altceva nu bmw ca tot la el ajungi!!.. mdea... is bune bamveurile... nu zic nu, da... poate pentru tine is mai bune decat pentru altul. Io-te... de exemplu pentru mine sunt foarte proaste. Si pentru caprarii noroiati de asemenea! Stiu eu un exemplu bun dar nu face apanajul topicului asta. No disrespect though!!! @Ishmael Arunca un ochi si pe aici: /index.php?...st&p=586227 poate te ajuta cu ceva acest post. Mobre aranjate de la cea mai joasa la cea mai inalta. Ia lista de la coada si vezi unde te incadrezi. ps: primul post dupa.... 4 luni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate