atillas Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 mersi mult am sa caut deci un dr ce e ala?suzuky? da este suzuki dr 125 motor in 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduristull Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 am cautat pe bike shop si am gasit unul dar e 1200 de euro pe cand la yamaha am vazut un yamaha dt 125 cu 500 de euro din 96 o fi bun??uitate si tu si spunemi parerea ta parka aas vrea sa iau yamaha aiasamai am bani si de echipament ca parintiimei mai au de dat niste datorii si e cam problema in 1000 de euro si ceva sa iau cam tot necesar pe pacurs maii iau:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 am cautat pe bike shop si am gasit unul dar e 1200 de euro pe cand la yamaha am vazut un yamaha dt 125 cu 500 de euro din 96 o fi bun??uitate si tu si spunemi parerea ta parka aas vrea sa iau yamaha aiasamai am bani si de echipament ca parintiimei mai au de dat niste datorii si e cam problema in 1000 de euro si ceva sa iau cam tot necesar pe pacurs maii iau:)) in situatia asta mai strange bani..motorul de 500 de euro????sunt biciclete mai scumpe ca ala..sa nu il iei si sa stai cu el de mobila in curte ca iti crapa pistonul sau mai stiu eu ce..nu stiu de ce motor e vorba,nu vreau sa supar pe proprietar dar gandeste-te bine..un motor ca lumea de enduro cost de la 3000 de euro in sus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 fi serios mah copile tu vrei dt ca de iti dau honda mea iti m oare motoru de 5 ori in 2 minute si cand ai 80 la ora faci pe tine cand ma gandesc ca am fost si eu mic si prost si credeam ca sunt buricul pamantului ofof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduristull Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 fi serios mah copile tu vrei dtca de iti dau honda mea iti m oare motoru de 5 ori in 2 minute si cand ai 80 la ora faci pe tine cand ma gandesc ca am fost si eu mic si prost si credeam ca sunt buricul pamantului ofof yo nu te fak prost si tu din cate stiu ai tot cam 15-16 ani asa ca nu esty mare cu mult nu cred ca ar trebui sa fi tare dar yamaha dt cred ca miar fi bun poate ma bag la cev ala 1000 de euro nu voi face io mare enduro prima oara dak zici ca motorul ala e varza nu il iau PS:am un atv si merg cu 90 la ora cu el in situatia asta mai strange bani..motorul de 500 de euro????sunt biciclete mai scumpe ca ala..sa nu il iei si sa stai cu el de mobila in curte ca iti crapa pistonul sau mai stiu eu ce..nu stiu de ce motor e vorba,nu vreau sa supar pe proprietar dar gandeste-te bine..un motor ca lumea de enduro cost de la 3000 de euro in sus.. oke strang bani dar cam cand se ieftinesk preturile la motoare:)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 yo nu te fak prost si tu din cate stiu ai tot cam 15-16 ani asa ca nu esty mare cu mult nu cred ca ar trebui sa fi tare dar yamaha dt cred ca miar fi bun poate ma bag la cev ala 1000 de euro nu voi face io mare enduro prima oara dak zici ca motorul ala e varza nu il iau PS:am un atv si merg cu 90 la ora cu el oke strang bani dar cam cand se ieftinesk preturile la motoare:)? mai ales iarna..pana in sarbatori..nu prea mai iese nimeni si oricum vor capre noi majoritatea..asa ca atunci e momentul..de aici si vorba cu oferta de iarna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduristull Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 mai ales iarna..pana in sarbatori..nu prea mai iese nimeni si oricum vor capre noi majoritatea..asa ca atunci e momentul..de aici si vorba cu oferta de iarna.. ms moolt pana atunci strang ceva bani sper :lol: :D ce ziceti de asta e buun http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) PS:am un atv si merg cu 90 la ora cu el 4 ROTI nu sunt 2 roti !! eu nu cred ca ,cu un atv de 5 cp si 105 cm3 ai prins 90 da in fine Editat August 29, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduristull Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 te iau la mine si ne dam pe el e modificat d eunchimiu merge 90 dak iti spun dak nu dt ce sa imi iau al 14 caruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 il vand p-asta micu, PW-ul: descriere Yamaha PW 80 - enduro Numar Locuri 1 Lungime 1540 mm Latime 640 mm Inaltime la sa 635 mm Garda la sol 185 mm Ampatament 1055 mm Greutate 57 kg Capacitate rezervor 4.9 l Motor Tip 2 timpi Combustibil Benzina Capacitate cilindrica 79 cc Sistem injectie Mikuni VM15/1 Numar cilindri 1 Numar supape 2 Raport de compresie 6.6 :1 Putere maxima 4.5 CP Regim putere maxima 5500 RPM Cuplu maxim 6.3/5000 Nm/RPM Racire aer Sistem de demaraj: kick Sistem de lubrifiere: Yamaha Autolube Tip Cutie de viteze SemiAutomata Ambreiaj Multidisc automat Infoplus Transmisie finală pe lant Suspensii Fata Furca telescopica Spate Brat oscilant Sistem de franare Fata Disc diametru 95 mm Spate Disc diametru 110 mm Capacitate rezervor 4.7 litri PRET: 650 euro se poate vedea cu telefon inainte, e la garaj undeva in zona Domenii - Calea Grivitei. tel.: 0748-853016 - Cornelia ...sa pun si cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 GATA?? s-a dat?? mi se pare urit patratos... etc.... ce ziceti sa cumpar BETA RR??? ASTEPT SFATURI... tot eu... sa cumpar asa??? ce ziceti??? fiabilitate ciclistica.. tot... merita sau nu??. Kinroad XT 50 http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 * Merci! Smokey Am vazut, placut, mi se pare ca mai degraba KTM-ul s-ar potrivi, la Yamaha nu am nici un fel de referinte, ...cativa ktm-isti mai cunosc In principiu, anul asta va fi de invatare, asa ca nu vreau sa investesc prea multi bani intr-o motoreta noua (echipament, da!!), ma gandeam asadar sa iau una second hand, cu cat mai putini km sau varianta 2: una de la Kymco sau ceva din aceeasi "clasa", deh! mai trebuie sa pun si pe la motoreta mea cate ceva anul asta, asa ca nu prea pot sa fac acum un efort financiar asa de mare (3000-4000 euro e mare ptr. mine! ). Mai astept... P.S. avem prieteni care au remorca/duba, iar la tara... ajungi cum ai iesit din oras Yamaha wr 250 si baiatul tau va fi fericit.Nu e nici grea nici puturoasa si nici prea scumpa in regim second hand.Si mai presus de toate e indestructibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 Yamaha wr 250 si baiatul tau va fi fericit.Nu e nici grea nici puturoasa si nici prea scumpa in regim second hand.Si mai presus de toate e indestructibila. * merci, studiem problema. acuma trebuie sa scap de asta mica, de PW adica. nu vrea nimeni un enduro mic, de incepator? * ah! si echipamentul a ramas mic, din pacate. trebuie altul, cu vreo 2 numere mai mare. uff! asta e nou si a fost achizitionat la sfarsitul sezonului trecut. purtat o singura data. (doar bluza si pantalonii). deci, se vand: - una pereche cizme enduro, marimea 38, noi-noute, Madhead: 100 euro (la Louis sunt 140); - una pereche nadragi, marimea M (kids), noi, Madhead: 40 euro (la Louis sunt 60); - una bluza copil marimea M, noua, Madhead: 15 euro (la Louis e 20); - un pereche manusi enduro, mici, adica XS, in tipla, Madhead: 10 euro (La Louis sunt 20); cam atat. pun si poze, desi le puteti vedea si pe site-ul Louis. tel. la Cria: 0748-853016 (sau mesaj aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) ma, poi mai bine ii iei un Nipru cu atas, iti zic eu ca-l conduce lejer si nu ramane mic. Ii dezvolta si apitudini tehnice. Ofer consultanta. Sa fi avut eu asa mama sa-mi ia Nipru cu atas Editat Februarie 26, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 ma, poi mai bine ii iei un Nipru cu atas, iti zic eu ca-l conduce lejer si nu ramane mic. Ii dezvolta si apitudini tehnice. Ofer consultanta. Sa fi avut eu asa mama sa-mi ia Nipru cu atas * ai si tu dreptate. dar fecioru e plapand (are vreo 40 de km acuma, la plin ) ), nu-l prea vad eu tragand pe coclau de Nipra cu voiosie. io zic sa mai astepte. oricum, o Nipra d-aia cu atas (sau Ural, sau ce-o fi, atas sa aiba) vreau si eu, asa ca o sa luam una per familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Vii cu el la un coclau si-i dau eu Nepra pe camp sa faca ce vrea cu ea. Motorul ideal de familie, pana la coclau il conduce mandretea de mama, dup-aia se suie feciorul. Puteti sa luati cu voi desaga cu merinde sa faceti picnic, si umbreluta. Daca aveti, il luati si pe Azor patrupedul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 Vii cu el la un coclau si-i dau eu Nepra pe camp sa faca ce vrea cu ea.Motorul ideal de familie, pana la coclau il conduce mandretea de mama, dup-aia se suie feciorul. Puteti sa luati cu voi desaga cu merinde sa faceti picnic, si umbreluta. Daca aveti, il luati si pe Azor patrupedul. * ok, facem o incercare, imi place cum suna cand mai mergeti voi la coclau, ne facem frati de cruce. ...sa vina ea vremea buna mai intai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_VaRu' Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) Vii cu el la un coclau si-i dau eu Nepra pe camp sa faca ce vrea cu ea.Motorul ideal de familie, pana la coclau il conduce mandretea de mama, dup-aia se suie feciorul. Puteti sa luati cu voi desaga cu merinde sa faceti picnic, si umbreluta. Daca aveti, il luati si pe Azor patrupedul. Mai "omul nipru" tot la merinde te gandesti o sa iti mai trebuiasca un atas si pe stanga...) Editat Februarie 28, 2009 de Florin_VaRu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate