flaviuDnepr Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 \Astea ar fi pozele de la Balea cascada,desi am continuat la Fagaras unii din noi,dar nu am mai facut poze.Maine 1 mai va arat poze de pe cheile Bicazului,tine-ti aproape ,scotianu va tine la curent. fain de tot. pacat ca nu am urcat mai sus sa vedem si noi zapada .... SCUTERISTI I I I ASTIA !!!!!!!!!! inima mare motor mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biule Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ce ziceti de Supporter !? e atmosfera frumoasa acolo ... si personalul dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ce ziceti de Supporter !? e atmosfera frumoasa acolo ... si personalul dragut duminica la 12 camping dumbrava...si joi de la 19 bier hause...fostul cotton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 se redeschide rockoteca din cisnadie...e in fiecare joi...ce parere aveti...ne adunam acolo? ...loc fain, muzica faina...e o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) se redeschide rockoteca din cisnadie...e in fiecare joi...ce parere aveti...ne adunam acolo? ...loc fain, muzica faina...e o idee unde se tine? Editat Mai 2, 2008 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) se redeschide rockoteca din cisnadie...e in fiecare joi...ce parere aveti...ne adunam acolo? ...loc fain, muzica faina...e o idee Eu unu cred,ca a schimba un loc in care deja ceva lume se aduna e cam naspa si scuzele mele,din cite stiu eu acea ROCKOTECA incepe numai de la orele 22 sau mai tirziu,am fost acolo si stiu la cit se incepe,DAR sa nu se inteleaga GRESIT ceea ce scriu aici ca poate iara sar unii cu GURA ca de ce se scrie nu stiu ce............................. DE CE SA SE SCHIMBE LOCUL UNEI INTILNIRI PE CARE O STIE ATITA LUME?????????? SI PE LINGA ASTA NU CA MIAR FI MIE GREU SA VIN PINA ACOLO SAU MAI STIU EU CE .........acolo vei sta inauntru,nu tu TERASA,sau un AER liber banuiesc ca acesti oameni care suntem noi se numesc BIKERI sau RIDERI fiecare cum vrea nu INSIDERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RESPECT Editat Mai 2, 2008 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Eu unu cred,ca a schimba un loc in care deja ceva lume se aduna e cam naspa si scuzele mele,din cite stiu eu acea ROCKOTECA incepe numai de la orele 22 sau mai tirziu,am fost acolo si stiu la cit se incepe,DAR sa nu se inteleaga GRESIT ceea ce scriu aici ca poate iara sar unii cu GURA ca de ce se scrie nu stiu ce............................. DE CE SA SE SCHIMBE LOCUL UNEI INTILNIRI PE CARE O STIE ATITA LUME?????????? SI PE LINGA ASTA NU CA MIAR FI MIE GREU SA VIN PINA ACOLO SAU MAI STIU EU CE .........acolo vei sta inauntru,nu tu TERASA,sau un AER liber banuiesc ca acesti oameni care suntem noi se numesc BIKERI sau RIDERI fiecare cum vrea nu INSIDERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RESPECT Eu sunt de acord cu speedy, intalnirea e mult mai faina afara pe terasa sa povestim, putem merge la rokoteca dupa intrunire unde fiecare poate face ce vrea, sa vina in Cisnadie, sa mearga acasa, sa se plimbe cu prietena prin parc dupa ce o duce cu mobra fara casca sau sa faca alte activitati dar e nashpa sa vii la o intrunire in spatiu inchis si cu muzica tare unde nu poti vorbi. E ok sa ne strangem dupa intrunire sa ne distram, ar fi chiar ok mai ales ca o sa fim cam intre noi si putem pune muzica faina, OmuNegru e de-al casei pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) de-acord coco Editat Mai 2, 2008 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Eu sunt de acord cu speedy, intalnirea e mult mai faina afara pe terasa sa povestim, putem merge la rokoteca dupa intrunire unde fiecare poate face ce vrea, sa vina in Cisnadie, sa mearga acasa, sa se plimbe cu prietena prin parc dupa ce o duce cu mobra fara casca sau sa faca alte activitati dar e nashpa sa vii la o intrunire in spatiu inchis si cu muzica tare unde nu poti vorbi. E ok sa ne strangem dupa intrunire sa ne distram, ar fi chiar ok mai ales ca o sa fim cam intre noi si putem pune muzica faina, OmuNegru e de-al casei pe acolo! asa ma gindeam si eu sa nu se supere lumea nu am vrut sa fiu crud,dar totusi ne intilnim cu un scop,sau mai povestim de una sau de alta,dupa aia ne putem baga unde vrea fiecare dar sa nu stam inauntru sa ne sufle muzica gindurile negre sau ideeile ca nu are rost RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Eu sunt de acord cu speedy, intalnirea e mult mai faina afara pe terasa sa povestim, putem merge la rokoteca dupa intrunire unde fiecare poate face ce vrea, sa vina in Cisnadie, sa mearga acasa, sa se plimbe cu prietena prin parc dupa ce o duce cu mobra fara casca sau sa faca alte activitati dar e nashpa sa vii la o intrunire in spatiu inchis si cu muzica tare unde nu poti vorbi. E ok sa ne strangem dupa intrunire sa ne distram, ar fi chiar ok mai ales ca o sa fim cam intre noi si putem pune muzica faina, OmuNegru e de-al casei pe acolo! De acord.Sa putem discuta de alegeri(bineanteles de rutele de parcurs din duminica urmatoare). Votez si ptr distractia de dupa subiectele de oratorie. Cu respect Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Va astept pe toti cu drag joia viitoare in Cisnadie, club New Level, de la orele 22 la o portie de muzica buna. Asta bineinteles dupa intalnirea de la Bierhaus unde vom discuta ca de obicei balarii si vom face misto unii de altii. Poate discutam si despre viitorul Sibiului si in mainile cui va sta soarta sibienilor pentru urmatorii 4 ani. Dupa ce satura-ne-vom, poate gustam niste butoaie de bere impreuna, pana dincolo de miezul noptii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Foarte de acord!! Respect ( pentru cine merita)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Asa a inceput: Vom vedea sper si continuarea Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si a continuat cu o plimbarica pana la Dumbraveni ... POZEEE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si a continuat cu o plimbarica pana la Dumbraveni ... POZEEE. pozzzeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 joi seara la 7, pe terasa la BierHause adunare pentru a discuta aspecte legate de "Ziua Motociclistului" care va fi sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 O sa fim prezenti sa discutam,pe ce meleaguri ne plimbam de ziua noastra!!!!! Se asteapta lumea. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviuDnepr Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 joi seara la 7, pe terasa la BierHause adunare pentru a discuta aspecte legate de "Ziua Motociclistului" care va fi sambata eu cred ca vin cu toate ca is racit cobza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci0704 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Eu unu cred,ca a schimba un loc in care deja ceva lume se aduna e cam naspa si scuzele mele,din cite stiu eu acea ROCKOTECA incepe numai de la orele 22 sau mai tirziu,am fost acolo si stiu la cit se incepe,DAR sa nu se inteleaga GRESIT ceea ce scriu aici ca poate iara sar unii cu GURA ca de ce se scrie nu stiu ce............................. DE CE SA SE SCHIMBE LOCUL UNEI INTILNIRI PE CARE O STIE ATITA LUME?????????? SI PE LINGA ASTA NU CA MIAR FI MIE GREU SA VIN PINA ACOLO SAU MAI STIU EU CE .........acolo vei sta inauntru,nu tu TERASA,sau un AER liber banuiesc ca acesti oameni care suntem noi se numesc BIKERI sau RIDERI fiecare cum vrea nu INSIDERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RESPECT u vrei sa ma enervezi???? intalnirea se tine la bier house la 7 se discuta se pove si dupaia se poate mere la rocoteca ! face cine ce vrea ce ziceti??? no ofense "iubi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ne-ai lipsit aseara luciiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ne-ai lipsit aseara luciiiiiiiii lasa ca a trimis doar un mesager, pe anca, offfff, mai mai treb sami las plete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ...treb sami las plete Rock On Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Punctul de plecare la Motocros Cu respect Cei care am ramas in Sibiu pana la ora intalnirii. Start ptr Fantanita Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) s-a asfaltat 80% din drumul Vanatori-Odorhei , probleme mai sunt la primele 3 sate dupa Vanatori ,dar, inca se asfalteaza , io zic ca intr-o luna o sa gate tot drumul , singura problema mai ramane cu soferii dementi care taie curbele intr-o veselie , in rest drumul e fain . sorry de offtopic da nu avem un loc pentru asa ceva . Editat Mai 27, 2008 de laurentiutd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Azi s-a auzit tobele urmatoarelor motociclete: De aici a plecat un grup la Voineasa. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate