Emppu Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 Si io sunt pt data de 13 noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 cand putem da banii? Mesaj completat Si io sunt pt data de 13 noiembrie. da, asa ar fi cel mai bine. sunt de acord cu domnul Andrei. Deci ramane pe 13 noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 duminica si joia la adunarile regulate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 duminica si joia la adunarile regulate ok. multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) cand putem da banii? Mesaj completat da, asa ar fi cel mai bine. sunt de acord cu domnul Andrei. Deci ramane pe 13 noiembrie. bah! ... nici nu are rost ca tu sa mai pui bani pt rontzaieli, la intrare iti rup aia (aia suparati pe tine) falca si nu mai ai cu ce mesteca ... de 3 lei spune-le sa-ti ia 2 paie ca altfel ratezi cele 5 beri Editat Octombrie 22, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 bah! ... nici nu are rost ca tu sa mai pui bani pt rontzaieli, la intrare iti rup aia (aia suparati pe tine) falca si nu mai ai cu ce mesteca ... de 3 lei spune-le sa-ti ia 2 paie ca altfel ratezi cele 5 beri ai dreptate. dar si cu paiul e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Salut. daca e vreme faina maine (dumninica 24 oct) se mai aduna cineva la vreo tura ?. as veni si eu cu un Honda Shadow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Cel mai probabil ca eu cu prietena venim - si ea e cu Shadow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Cel mai probabil ca eu cu prietena venim - si ea e cu Shadow. Pe unde va intalniti si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Pe unde va intalniti si la ce ora? dumbrava, mai sus de cartierul ala cu garsoniere subterane, la 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 O superba zi de oct. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Intradevar superba zi...poate ultima cu atat soare din sezonul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Cristi, scuze ca te-am lasat balta pe la Sebes dar mi-am pierdut ...............placuta de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Cristi, scuze ca te-am lasat balta pe la Sebes dar mi-am pierdut ...............placuta de inmatriculare No vezi mah Lau ca si motocicleta vrea inmatriculata pe Sibiu...d-aia ti-o aruncat placuta:)) Pune-i una invizibila ca sigur nu mai sare :-p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Sper sa o rezolv saptamana asta ca cu hartia aia in loc de numar nu da bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 legat de cheful de sf de sezon...s-au stabilit urmatoarele: Locatie: R&B Data: 13.11.2010 Ora: 20:00 de rontzait vine fiecare cu ce vrea si de mancat cum am scris mai sus, comandam ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) e greu cu organizatu cu atatia oameni, atatea minti si atatea pareri...la fata locului vedem fiecare ce vrea , da bani si sunam Editat Octombrie 25, 2010 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 salut. cel mai bine vine fiecare cu alunele in buzunar si pizza sub brat mancarea-i fuduluie , bautura-i temelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 salut. cel mai bine vine fiecare cu alunele in buzunar si pizza sub brat mancarea-i fuduluie , bautura-i temelie Dar dildo fighter vine cu rahatul in gura? oricum avea dintii cariati...E prea mult...Nu se poate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 salutare... poate nu am nimerit bine dar poate v-ar tenta o locatie pentru intalnirile din zilele mai calduroase... papa bun, beutura buna, preturi ok, bagati si un fotbal sau gratar... parcare maaareee: http://www.conaculdintrerauri.ro nu fac reclama dar am fost in vara cu ma multi preteni veniti prin vizita cu motoarele si e super k l-am cunoscut azi pe omul care are pensiunea asta....am auzit ca vor mai fi cateva zile de 16-18 grade..dam o tura pentru un gratarel si aer curat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Maine mai vine cineva cu motoru in dumbrava la han? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Maine mai vine cineva cu motoru in dumbrava la han? prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 vin si eu , sper sa nu ma fac asa de varza si deseara ca sa pot sta maine pe șa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 voi fi prezent si eu, maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X RIDER Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Cred ca ma bag si eu maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate