Rocker Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ...Gandestete la o dupamiaza -seara de vara in care esti usor obosit,usor stresat,usor iritat si reusesti sa aduni 4-5 motociclisti cu telefonul la un suc undeva.Va fi medicament curat. Sigur vom incerca mai multe locatii... Sunt cu totul de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Davidoff Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 salutare tuturor Sunt motociclist mai vechi honda cbr 600f 2004-2005 suzuki gsx600f 2005-2006 Yamaha thunderace 1000R 2007- ...pana la R1 si vreau sa fiu mai prezent pe forum si la intruniri (de cate ori vor avea loc). Super ideea cu intalnirile saptamanale. Cand o sa fie urmatoarea... ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Bine ai venit pe forum. Bine ai venit printre noi Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 waaa, abia astept .... sa ma prezint cu noul fzr ) ...asta nu stiu daca e bintuit sau nu ) cunoscatorii stiu de ce ! sper ca pana duminica sa termin cu actele la el ... si sa fie Speedy_alienu ok!!!! sa traitzi bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ...neaparat...vali e dator sa vina cu noua costumatie, iar tu cu noul FZR...si o sa faceti impreuna unul bun P.S.: citez (bya)...schimbati poza de la avatar ca ne induci in eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) pana la urma cand va fii urmatoarea intalnire ? duminica la 12 ? dar unde ? noua costumatie va fii purtata doar pe motocicleta, trebuie sa fac asigurare Editat Ianuarie 30, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 pana la urma cand va fii urmatoarea intalnire ? duminica la 12 ? dar unde ? noua costumatie va fii purtata doar pe motocicleta, trebuie sa fac asigurare TOT ASA. DUMINICA LA 12 TOT ACOLO. O SA FIE VREME FAINA PANA LA GRADE. HAIDATI CU MOBRELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 .... noua costumatie va fii purtata doar pe motocicleta, trebuie sa fac asigurare poti so inbraci chiar daca nu mergi cu motorul.............doar este saptamina carnavalului........ daca am inteles bine vreti sa faceti fiecare Duminica o intilnire? daca e asa, am sa fiu si eu in 10 Februarie prezent.........m-as bucura de cunostinte noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 si eu zic la fel...aceeasi locatie, aceeasi ora....sa speram la vreme faina sa ne aducem bijuteriile --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 10:54 ------------- poti so inbraci chiar daca nu mergi cu motorul.............doar este saptamina carnavalului........ daca am inteles bine vreti sa faceti fiecare Duminica o intilnire? daca e asa, am sa fiu si eu in 10 Februarie prezent.........m-as bucura de cunostinte noi.... ...te asteptam si pe tine atunci ...dar neaparat cu costumul de Fasching Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 mah ..speedy_alienule da-mi nr de telefon la doftoru tau ...sa ii rup capu prin SMS...sa vedem daca esti liber duminica sau nu .... ca te tot amana te tot abureste ...pana in luna lu mai 2014... dar sa speram ca e om de treaba si te repara complet sa poti sa aratzi cu degetul mijlociu la totzi dilaii din trafic.... scuze pentru eventualul limbaj imoral adus in prezentul Replay anumitor persoane. interpretarile si traducerile nu sunt de competentza mea sa le judec. Va multumesc!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) mah ..speedy_alienule da-mi nr de telefon la doftoru tau ...sa ii rup capu prin SMS...sa vedem daca esti liber duminica sau nu .... ca te tot amana te tot abureste ...pana in luna lu mai 2014... dar sa speram ca e om de treaba si te repara complet sa poti sa aratzi cu degetul mijlociu la totzi dilaii din trafic.... scuze pentru eventualul limbaj imoral adus in prezentul Replay anumitor persoane. interpretarile si traducerile nu sunt de competentza mea sa le judec. Va multumesc!!!! Mai FZR-uleeeeeeeee SCHIMBA POZA din avatar Ca doar ti-ai luat motor nou... Si sa rupi capul la babele/mosii interspatiale/i care au iesit pe afara cand nu era sezonul de plimbari. Aia ocupa Ortopedia. Noi vrem sa aiba loc intalnirea tot duminica la ora 12, la acelasi local. Cu motoare fara motoare. Noi sa fim prezenti. Imbracati/ dezbracati.... <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 13:32 -------------</small><br/> mah ..speedy_alienule da-mi nr de telefon la doftoru tau ...sa ii rup capu prin SMS...sa vedem daca esti liber duminica sau nu .... ca te tot amana te tot abureste ...pana in luna lu mai 2014... dar sa speram ca e om de treaba si te repara complet sa poti sa aratzi cu degetul mijlociu la totzi dilaii din trafic.... scuze pentru eventualul limbaj imoral adus in prezentul Replay anumitor persoane. interpretarile si traducerile nu sunt de competentza mea sa le judec. Va multumesc!!!! Mai FZR-uleeeeeeeee SCHIMBA POZA din avatar Ca doar ti-ai luat motor nou... Si sa rupi capul la babele/mosii interspatiale/i care au iesit pe afara cand nu era sezonul de plimbari. Aia ocupa Ortopedia. Noi vrem sa aiba loc intalnirea tot duminica la ora 12, la acelasi local. Cu motoare fara motoare. Noi sa fim prezenti. Imbracati/ dezbracati.... P.S. Iar da erori de server acest forum Editat Ianuarie 30, 2008 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 si pana la urma ne intalnim .... sau nu ... sa imi ziceti de acuma ca daca nu ... ma duc in congo ca acolo e cald dau o tura si vin innapoi respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Deci cum s-a zis duminica la aceeasi ora acelasi loc sper sa pot veni si eu numai bine si la citi mai multi motociclisti la intilnirea de duminica.Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Ramane cum am stabilit. Tot acolo ne vedem. Doar daca nu si-au inchis cei de acolo barul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Deci cum s-a zis duminica la aceeasi ora acelasi loc sper sa pot veni si eu numai bine si la citi mai multi motociclisti la intilnirea de duminica.Respect Tare mult as vrea sa nu vi in aceasta dumineca.Sa te reprezinte Bya si Savage sa spuna numai lucruri bune. Sa fie unica zi de intalnire in care sa lipsesti din acest motiv. Eu am sa incerc sa fiu acolo. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Tare mult as vrea sa nu vi in aceasta dumineca.Sa te reprezinte Bya si Savage sa spuna numai lucruri bune. Sa fie unica zi de intalnire in care sa lipsesti din acest motiv. Eu am sa incerc sa fiu acolo. Cu respect Cica vineri aflam ce, cum, cand...cu internarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Ramane cum am stabilit. Tot acolo ne vedem. Doar daca nu si-au inchis cei de acolo barul In coloana,gramada ,grup ???? Facem foc de tabara in fata, pana ne adunam si hotaram ,unde, ce, cum,cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 In coloana,gramada ,grup ???? Facem foc de tabara in fata, pana ne adunam si hotaram ,unde, ce, cum,cand. Da da da asa ar trebui facuta putina atmosfera adica o tura prin oras asa incet si dupa aceea o mica retragere la locul stabilit,unde se vor servi sucurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Se prognozeaza +5C° ptr dumineca si 20% posibile precipitatii. Parca n-as scoate inca iamahuta. Oricum idea cu un pic de parada nu e rea. Ne vedem dumineca. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Se prognozeaza +5C° ptr dumineca si 20% posibile precipitatii. Parca n-as scoate inca iamahuta. Oricum idea cu un pic de parada nu e rea. Ne vedem dumineca. Cu respect Ba da ce-o mai fi facand Blackrider? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Ba da ce-o mai fi facand Blackrider? Corect!!!! Dar viomaddog???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Corect!!!! Dar viomaddog???????? Se tatueaza .e la Popartan pe scaunul de tortura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Se tatueaza .e la Popartan pe scaunul de tortura. Hahahahahahahahahaahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Ba da ce-o mai fi facand Blackrider? Da, dreptate ai. Am aflat ca locuiesc pe aceasi coordonate geografice cu el.Ceva de genul daca sar gardul din gradina si stranut de doua ori ar trebui sa fim fata in fata. Sper ca nu s-a mutat din burg,mai ales din acest cartier cu strazi denumite dupa multi "savanti". De Vio are cineva informatii? Tory ne saluta pe toti. Am spus tot. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Da, dreptate ai. Am aflat ca locuiesc pe aceasi coordonate geografice cu el.Ceva de genul daca sar gardul din gradina si stranut de doua ori ar trebui sa fim fata in fata. Sper ca nu s-a mutat din burg,mai ales din acest cartier cu strazi denumite dupa multi "savanti". De Vio are cineva informatii? Tory ne saluta pe toti. Am spus tot. Cu respect Si noi o salutam pe Tory!!!!!!!!!!!!!!!! Inca mai este pe meleaguri straine? Oare suntem off-topic aici?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate