Shockeru Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) A dat cu ninsul in weekend in Resita Editat Decembrie 7, 2010 de Shockeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Si azi a dat cu 17Grade (plus)!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu_O Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Camera pusa pe Crucea de Brazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Dupa o perioada de 5 luni am reusit sa termin motoru. Astept noul sezon pregatit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 exceptional !! felicitari !! si cat mai multi kilometri !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Bravos... >eXcelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Red Evils MC , Va ureaza un an nou special si cu multe plimbari . Asfalt uscat si respect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 LA MULTI ANI Caraseni !!! multi kilometri fara incidente anul acesta, care pe unde va place asfalt uscat sau noroi intre crampoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero cool Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 LA MULTI ANI Caraseni !!! multi kilometri fara incidente anul acesta, care pe unde va place asfalt uscat sau noroi intre crampoane. Si asta facea DEXTER pe 1ian. dimineata, cand alti sunt rupti de somn sau de betie DEXTER PE FORUM SCRIE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 PRIMA TURA 2011 Ieri sambata 8 ian. am facut primi km. prin oras, asa ca un mic antrenament de dezmortire. Azi am avut parte cu 2 prieteni de prima tura pe 2011. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Ha ha.. si 3poaze de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Doamne, pe frigul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) Doamne, pe frigul ala... pe 8-9 ian 2011 a fost cald, chiar placut pentru motor 10grade , atunci am fost si eu la gratar iar dupa gratar mi-am dat gramada cu motorul pe iarba ... Editat Ianuarie 26, 2011 de 50bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero cool Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 sa vi sa o vopsim, vine si Pompiliu cu a lui! pregatesteo la restu! si mai lasa draq alcoolu ca de aia te rupi Mesaj completat Ha ha.. si 3poaze de la mine! fain galbenu asta, arata bine !!! Mesaj completat sa vi sa o vopsim, vine si Pompiliu cu a lui! pregatesteo la restu! si mai lasa draq alcoolu ca de aia te rupi asta e valabila pt.Dex! 50lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Salutari baietilor din Resita.Am o intrebare:pe Bd-ul Republicii,nr 21(parca),vis-a-vis de beraria Gambrinus,este un virago de 750(daca nu ma insel) intr-o stare nu tocmai stralucita..Stiti daca este de vanzare,daca functioneaza si a cui este?M-ar interesa sa-l cumpar,asta in functie de pret...Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Ala nu s-a mai miscat de acolo de foarte mult timp. Daca vrei, trimite-mi un pm cu nr tau si ti-l scot la imprimanta si il pun pe motor, ca nu stiu al cui este personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Salutari baietilor din Resita.Am o intrebare:pe Bd-ul Republicii,nr 21(parca),vis-a-vis de beraria Gambrinus,este un virago de 750(daca nu ma insel) intr-o stare nu tocmai stralucita..Stiti daca este de vanzare,daca functioneaza si a cui este?M-ar interesa sa-l cumpar,asta in functie de pret...Multumesc anticipat. Virago acela visiniu... daca despre el este vorba... am vrut sa-l cumpar anu trecut... am reusit sa dau de proprietar (un tip colorat) mi-a zis ca vrea 800 de euro pe el... si ca actele sunt momentan in oOlLanda si ca e complicate lucrurile ) dar daca vrei motoru pt piese dute cauta-l pe proprietar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 da,despre motorul visiniu este vorba,dar daca tu spui ca nu are acte...renunt.nu am altul,ma interesa sa-l "bobber-esc",actele sunt necesare.merci de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 da,despre motorul visiniu este vorba,dar daca tu spui ca nu are acte...renunt.nu am altul,ma interesa sa-l "bobber-esc",actele sunt necesare.merci de informatie ma bucur ca am putut fi de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niwi Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Salutare Resiteni! am ingrosat si eu randul motociclistilor de la noi.Am luat un Dominator RD02 de la Luci (magazinul de la scoala de beton) si sunt foarte multumit de el. Sa ma anuntati si pe mine daca faceti o iesire (cu incepatori) mai "moale" ca de alergat nu-mi arde si nici nu am cu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 bun venit in randurile noastre, si cat mai mult asfalt uscat. aici nui nevoie de reclama mascata. ps. sambata vom merge la o tura aprox. 380 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu_O Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 aici nui nevoie de reclama mascata. Ce te pisca pe tine de poponeata ca este multumit de Luci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ce te pisca pe tine de poponeata ca este multumit de Luci? evident ca tu nu puteai sa nu dai o replita . hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu_O Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 evident ca tu nu puteai sa nu dai o replita . hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galinutz83 Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Salutare fratilor,si hai sa dam mana cu mana si sa fim mai multi la iesiri si mai postati aici cand se iese si unde se ies...... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate