bas Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Am avut un Savage la care ajustam amortizoarele la schimbarea sarcinei utile, dar acum la noua motocicleta nu se poate decat in cazul demontarii seii, rezervorului, etc. Cat de necesara este aceasta operatiune la suzuki intruder 1500 lc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Du-te la www.intruderalert.com si inregistreaza-te. Apoi la cafenea la technical discussions si posteaza acolo. Vei primi raspuns corect si documentat. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Si pune si tu o poza, ca-s rare intruderele pe-aici pe la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Martie 31, 2005 Autor Share Postat Martie 31, 2005 vl lc 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Martie 31, 2005 Autor Share Postat Martie 31, 2005 vl lc 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Vezi parca Gim avea un intruder LC modificat, trimite-i un PM. Inca unu, doi si-i ajungem din urma pe vulcanologi, facem un topic SUZUKI INTRUDER, pentru cei care au intruder si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 o intrebare cind mergi cu o personana de pachet...cum reactioneaza motorul ......la genul asta de suspensie nu este necesara ajustarea suspensiei ca la savage...o reglezi pt dopua persoane si o lasi asa.....stiu sati spun asta pt ca la dragstar este acceiasi chestie are amortizorul sub sea.....si trebe data jos seaua ca sa poti umbla la amortizor si OFF TOPIC BAS completeazati si tu datele din profil,doar nu esti agent subacoperire.........locatie....motor.....numar inmatriculare....lipsesc toatal la tine salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 Cand mi-am luat motoru a avut amortizoru strans si ma deranja f tare pe "drumurile noastre", dar am reusit sa-l destrang putin si imediat s-a simtit diferenta. Din moment ce nu au prevazut un sistem de reglare accesibil, eu nu cred ca poate fi o problema asa de mare. Oricum e mai important confortul decat protectia suspensiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Gim nu are intruder,el e vitezist.....VL-ul e a lui Cristi tot din AR,si e de vanzare din cate stiu eu.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate