Reaper Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ce naiba trec zilele astea asa greu? Nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ce naiba trec zilele astea asa greu? Nu mai am rabdare usor Reap... dupa aceea o sa zici... ce repede au trecut... zilele alea... cele bune tuturor celor care pleaca la drum... Sa auzim de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ok, dragii mei. deoarece mai multi dintre voi veniti de pe drum duminica, va pot ajuta cu cazarea in Bucuresti la hotelul de care ma ocup eu. Hotelul are garaj, camerele sunt mai mult decat ok zic eu (3 stele) si va costa pe fiecare fix...(niente, nada)mai bine nu va zic ca poate intra patronul si citeste . Detalii pe PM sau 0722696980 - Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Ce naiba trec zilele astea asa greu? Nu mai am rabdare hehehheehhe vad ca nu mai ai rabdare Bogdane dar mai e putin deja numaram pe dejete usor Reap... dupa aceea o sa zici... ce repede au trecut... zilele alea... cele bune tuturor celor care pleaca la drum... Sa auzim de bine... Capitaneeeeeeeeeee de judetzz sa mor daca nu imi e dor de tine abia astept sa ma intorc si sa imi spui urmatoare iesire sa facemmmm shoaie dealea nebuneeeeeeeee iarasiiii Editat Aprilie 23, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) salutare drum bun vacanta placuta Pompi Multumim frumos Pompi ! usor Reap... dupa aceea o sa zici... ce repede au trecut... zilele alea... cele bune tuturor celor care pleaca la drum... Sa auzim de bine... Capitaneeee, de ce nu esti pe acelasi vas cu noi , capitaneee ..... mi-ar fi placut sa te avem in echipaj . Multumim de urari si de-abia astept sa ne vedem din nou la un drum si o distractie Ok, dragii mei. deoarece mai multi dintre voi veniti de pe drum duminica, va pot ajuta cu cazarea in Bucuresti la hotelul de care ma ocup eu. Hotelul are garaj, camerele sunt mai mult decat ok zic eu (3 stele) si va costa pe fiecare fix...(niente, nada)mai bine nu va zic ca poate intra patronul si citeste . Detalii pe PM sau 0722696980 - Alex Cu treaba asta ti-ai spalat toate pacatele , bravo , felicitari pentru initiativa Alex !! Pe duminica la ARC , vezi cu trezitul cum stai , pune ceasul la treaba. Si noua lista e : Cei 28 care se vor caza in cele 14 duble rezervate,( respectiv camere in apartamentele de pe insula ) : 1. Bubucaty ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 2. Smok3 ( Aprilia Futura )- 1 pers 3. Alex ( Aprilia Pegaso 650 ) - 1 pers 4. Mih ( Honda CBR600F ) - 1 pers 5. Guy_ana ( Honda CB 500 ) - 1 pers 6. Carmen ( pasager ) - 1 pers 7. Zircon ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 8. Moshulik ( Honda VFR 750 ) - 1 pers 9. Nilsus ( Honda Hornet ) - 1 pers 10.Dabix ( BMW R 1100 GS ) - 1 pers - sunt sanse sa nu poata veni, ne va anunta imediat ce va stii 12.Florin ( Yamaha R1 ) - 2 pers 13.Loc liber pentru 1 pers! ( ocupantul va discuta despre avans cu Adi ( BMW 1200 CL ) 14.Adi ( BMW 12OO CL ) - 1 pers 16.Reaper ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 2 pers 17.Otto.tun( Honda 1000 rr )- 1 pers 18.Boomer (Yamaha R1 )- 1 pers 20.Masina 1, Anca si Mauro ( Vw ) - 2 pers 22.Masina 2, Corina, Alina ( Audi A6 ) - 2 pers 24.1 camera pt 2 persoane libera ! ocupantii vor discuta despre avans cu Reaper 26.Mihai + Cristina ( masina ) - 2 pers 28.Nicu + prietena ( Dayana ) ( masina ) - 2 pers Cei care se vor alatura grupului partial sau total: 2.Doru_BMW ( BMW GS 1200 A) - 2 pers 8.Rul ( Varadero + Tdm ) - 4 pers ( pentru insula s-a rezolvat problema cazarii ) Imi pare rau ca am ajuns cumva in situatia de a-mi pune obrazul la bataie pentru oameni care nu stiu ce vor. Asta e o lectie ca pe viitor sa cer avans chiar daca nu mi se cere, cu oamenii e greu de lucrat. Sper ca duminica macar jumatate dintre cei anuntati sa vina la ARC , in rest , ce sa mai spun decat ca ......de-abia astept sa plecam o data !!! Editat Aprilie 23, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Imi pare rau ca am ajuns cumva in situatia de a-mi pune obrazul la bataie pentru oameni care nu stiu ce vor. Asta e o lectie ca pe viitor sa cer avans chiar daca nu mi se cere, cu oamenii e greu de lucrat. Sper ca duminica macar jumatate dintre cei anuntati sa vina la ARC , in rest , ce sa mai spun decat ca ......de-abia astept sa plecam o data !!! Haidi Bro capul sus ca mai e putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Cei 28 care se vor caza in cele 14 duble rezervate,( respectiv camere in apartamentele de pe insula ) :............ 10.Dabix ( BMW R 1100 GS ) - 1 pers ................... Cam gata cu problemele majore. Deci ne vedem duminica la arc, asta in caz ca nu mai aveti chef de o mica plimbare simbata sau duminica. Eu nu mia rezit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Cam gata cu problemele majore. Deci ne vedem duminica la arc, asta in caz ca nu mai aveti chef de o mica plimbare simbata sau duminica. Eu nu mia rezit. salutare!!!daca ai chef de o plimbare hai spre buzau ca din acea directie vin eu duminica!!!! Eu sambata ma duc din Brasov la Pogoanele(Buzau) sa petrec sarbatorile cu copii (sunt acolo cu bunicii) iar duminica pe la ora 16 plec spre Bucuresti la intalnirea de la Arc!!! Sper sa nu te superi ca te-am abordat asa direct!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 salutare!!!daca ai chef de o plimbare hai spre buzau ca din acea directie vin eu duminica!!!! Eu sambata ma duc din Brasov la Pogoanele(Buzau) sa petrec sarbatorile cu copii (sunt acolo cu bunicii) iar duminica pe la ora 16 plec spre Bucuresti la intalnirea de la Arc!!! Sper sa nu te superi ca te-am abordat asa direct!!!! Pogoanele?? Acolo m-am nascut eu Ne vedem duminica la Arc, copii! Voi avea si asigurarile la mine asa ca nu lipsiti ca fug cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Cam gata cu problemele majore. Deci ne vedem duminica la arc, asta in caz ca nu mai aveti chef de o mica plimbare simbata sau duminica. Eu nu mia rezit. Ba nenena Dabix`utzu sa sti man ca nu ai scapt de mine am sa iti fac zile fripte in Greciutza am sa te imbat de nu te veziiiiiiiiiiii :haha:asa ca ne vedem Duminica la Arc Editat Aprilie 24, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Ba nenena Dabix`utzu sa sti man ca nu ai scapt de mine am sa iti fac zile fripte in Greciutza am sa te imbat de nu te veziiiiiiiiiiii :haha:asa ca ne vedem Duminica la Arc Doar vin rosu demisec. Editat Aprilie 24, 2008 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 "am sa te imbat" inseamna de fapt indemnuri la a lua bere. Nu prea merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 Cei 28 care se vor caza in cele 14 duble rezervate,( respectiv camere in apartamentele de pe insula ) :1. Bubucaty ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 2. Smok3 ( Aprilia Futura )- 1 pers 3. Alex ( Aprilia Pegaso 650 ) - 1 pers 4. Mih ( Honda CBR600F ) - 1 pers 5. Guy_ana ( Honda CB 500 ) - 1 pers 6. Carmen ( pasager ) - 1 pers 7. Zircon ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 8. Moshulik ( Honda VFR 750 ) - 1 pers 9. Nilsus ( Honda Hornet ) - 1 pers 10.Dabix ( BMW R 1100 GS ) - 1 pers 12.Florin ( Yamaha R1 ) - 2 pers 13.Loc liber pentru 1 pers! ( ocupantul va discuta despre avans cu Adi ( BMW 1200 CL ) 14.Adi ( BMW 12OO CL ) - 1 pers 16.Reaper ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 2 pers 17.Otto.tun( Honda 1000 rr )- 1 pers 18.Boomer (Yamaha R1 )- 1 pers 20.Masina 1, Anca si Mauro ( Vw ) - 2 pers 22.Masina 2, Corina, Alina ( Audi A6 ) - 2 pers 24.1 camera pt 2 persoane libera ! ocupantii vor discuta despre avans cu Reaper 26.Mihai + Cristina ( masina ) - 2 pers 28.Nicu + 1 loc liber! - 2 pers Cei care se vor alatura grupului pana in Thassos inclusiv: Rul ( Varadero + Tdm ) - 4 pers ( pentru insula s-a rezolvat problema cazarii ) Mai sunt 2 locuri libere !!! Pe duminica , ora 18:00, la ARC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 "am sa te imbat" inseamna de fapt indemnuri la a lua bere. Nu prea merge Bere de pasti ???? Nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Caty, am facut rost de GPS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Pierzandu-te ai ocazia sa vezi lucruri noi. GPS-ul este pentru turism in stil japonez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Nu imi permit sa ma pierd..nu de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Caty, am facut rost de GPS. salutare !!!GPS am si eu dar mult mai folositoare ar fii o PALINCUTA de Bistrita!!!!Vorba bucurestenilor.......ASTEPTAM PROVINCIA!!!!!! Daca nu aveti loc in bagaje aduceti-o pana in Buc ca de acolo o preiau eu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Roger that ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Capitaneeeeeeeeeee de judetzz sa mor daca nu imi e dor de tine abia astept sa ma intorc si sa imi spui urmatoare iesire sa facemmmm shoaie dealea nebuneeeeeeeee iarasiiii Am avut un pic de alergat... nu am prea stat prin preajma calculatorului... Sa ne vedem sanatosi... si voiosi... Drum bun inca o data... vedeti ce faceti si... distractie pe masura drumului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Nu imi permit sa ma pierd..nu de data asta Bogdane Duminica daca esti in Capitala te astept cu drag la mine acasica pe tine si prietenii tai sa vedem impreuna SBK`ul ( Superbike: Campionatul Mondial Assen in Olanda ) (http://www.worldsbk.com/pubb_EN/calendar.php) ca doar eu am vazut la tine calificarile la moto jepe la Bistritza ciorba nu stiu daca am sa o pot face la fel dar de halelea inventez eu ceva ...incepe undeva in jurul orei 13....vedem ce e de vazut discutam si de palinca aia care tot se aude pe aci si apoi merem sa ne vedem cu Bubucaty la Arc ....normal daca nu avetzi alte planuri Editat Aprilie 25, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 Caty, am facut rost de GPS. Super Bogdan! Adu-l duminica la ARC sa ne jucam un pic pe el. Ro va incerca sa-mi puna Garminul pe Yami, daca reuseste, il aduc duminica sa le sincronizam. Rugaminte pentru cei care vor veni cu masinile: e bine sa avem la drum cate o trusa medicala, una de scule si un kit de pene, daca exista aceasta posibilitate, puneti-le pe undeva prin masini. In rest , toate bune si frumoase, Yamita e aproape gata de plecare, mai am sa-i curat lantul, sa-l ung dupa care urmeaza sa-mi adun cateva lucruri de pus in bagaj si .............la druuuuum MAI SUNT 2 LOCURI LIBERE PENTRU ACEASTA EXCURSIE, CINE MAI DORESTE, CINE MAI POFTESTE ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) se anunta vreme excelenta de plimbat http://weather.weatherbug.com/Greece/Thess...tml?zcode=z6070 Editat Aprilie 25, 2008 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Am luat o mica trusa medicala din Cora, pe la pranz ma duc si dupa un kit de pana. Format moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printesa Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Super Bogdan! Adu-l duminica la ARC sa ne jucam un pic pe el. Ro va incerca sa-mi puna Garminul pe Yami, daca reuseste, il aduc duminica sa le sincronizam. Rugaminte pentru cei care vor veni cu masinile: e bine sa avem la drum cate o trusa medicala, una de scule si un kit de pene, daca exista aceasta posibilitate, puneti-le pe undeva prin masini. In rest , toate bune si frumoase, Yamita e aproape gata de plecare, mai am sa-i curat lantul, sa-l ung dupa care urmeaza sa-mi adun cateva lucruri de pus in bagaj si .............la druuuuum MAI SUNT 2 LOCURI LIBERE PENTRU ACEASTA EXCURSIE, CINE MAI DORESTE, CINE MAI POFTESTE ....... Buna, suntem interesati de cele 2 doua locuri ramase libere. Am vrea sa stim mai multe detalii. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate