alihet! Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 accident azi in baia mare... am ceva poze da nu prea stiu ce sa intamplat am vazut de pe balcon si eu ceva si am facut ceva poze ... cine stie mai multe...? --- Mesaj completat în 22 Jan 2008 23:42 -------------am intzeles ca pe scuter erau 2 un baia si o fata ... dar numai o casca am vazut pe acolo... o venit salvarea si pol si ia transportat la spital .. politia facea ceva masuratori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Alo ! Maramuresul ! Potoliti-va prieteni, ca ramane nordul fara motociclisti! Sper sa nu fi fost ceva grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2008 din cate am vazut eu nu era nik grav.. am inteles ca fata avea ceva la nasuc ... si niki viteza nu a fost...deci cred ca totul e sub control asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) Mah... m-ai cam speriat cand am vazut cine e initiatorul topicului Am crezut ca iara ai ispravit ceva Ieri nu tare a fost vreme de motorit, dar noh, viteji sunt... In rest numai bine si asfalt uscat...( acu a ieshit soarele, deci azi vor fi mai multzi viteji)... Raul Editat Ianuarie 23, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 Mah... m-ai cam speriat cand am vazut cine e initiatorul topicului Am crezut ca iara ai ispravit ceva Ieri nu tare a fost vreme de motorit, dar noh, viteji sunt... In rest numai bine si asfalt uscat...( acu a ieshit soarele, deci azi vor fi mai multzi viteji)... Raul eu stau in casa nu ies .. poate maine daca ii tot ca azi ma risc si eu sper sa raman cu permis:D:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 accident azi in baia mare... am ceva poze da nu prea stiu ce sa intamplat am vazut de pe balcon si eu ceva si am facut ceva poze ... cine stie mai multe...? <small>--- Mesaj completat în 22 Jan 2008 23:42 -------------</small><br/>am intzeles ca pe scuter erau 2 un baia si o fata ... dar numai o casca am vazut pe acolo... o venit salvarea si pol si ia transportat la spital .. politia facea ceva masuratori... nimic grav, din fericire. iata stirea: Baia Mare În coliziune cu un moped Bãimãreanul Octavian H. (21 de ani), fãrã sã aibã permis de conducere, conducea pe b-dul Traian un moped. Nu a pãstrat distanta corespunzãtoare fatã de un autoturism care circula în fata sa si a intrat în coliziune cu acesta în momentul în care conducãtorul autoturismului executa manevra de intrare într-o parcare situatã pe partea dreaptã a drumului. În urma impactului, Adina S. (18 ani), pasagerã pe moped, a fost rãnitã, însã nu a rãmas internatã la spital. Politistii continuã cercetãrile si vor dispune mãsuri conform legii. sursa: http://www.glasulmaramuresului.ro/social.php (e ultima stire de pe pagina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Asta se intampla cand conduci fara permis de conducere. Este ca si cum ai sari din avion fara parasuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 daca era moped nu avea nevoie de permis. trebuia doar sa fie mai atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Adicatelea, mai pe intelesul nostru, al oamenilor simpli, care citesc acel articol, Octavian H, calaret de moped, mergea pe partea dreapta a drumului, asa cum face orice mopedist in ziua de azi, se strecura printre masinile parcate si cele in mers, iar soferul, fara a avea absolut nici o vina in toata treaba asta, trage de volan dreapta fara sa se asigure. Concluzia: Octavian H. e vinovat pt ca nu avea permis, desi nu-i trebuia la moped. Si nu a pastrat, dom'le, distanta de dreapta regulamentara, sa aiba soferul cum sa traga de volan cu raspundere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Adicatelea, mai pe intelesul nostru, al oamenilor simpli, care citesc acel articol, Octavian H, calaret de moped, mergea pe partea dreapta a drumului, asa cum face orice mopedist in ziua de azi, se strecura printre masinile parcate si cele in mers, iar soferul, fara a avea absolut nici o vina in toata treaba asta, trage de volan dreapta fara sa se asigure. Concluzia: Octavian H. e vinovat pt ca nu avea permis, desi nu-i trebuia la moped. Si nu a pastrat, dom'le, distanta de dreapta regulamentara, sa aiba soferul cum sa traga de volan cu raspundere. mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) Editat Ianuarie 24, 2008 de alihet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate