univet Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 mare chin cu noroaiele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 si CCM-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 lui frate-meu cu dom Presedinte pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 stai sa vezi acum cum sar ciuhapii ca faci valuri despre atv-uri. Arata bine bombardierul, quad-ul ala mic si cu lant banuiesc ca a avut zile negre. O sa am foarte multa treaba prin Constanta si cred ca o sa va rog sa ne primiti si pe noi cu 2-3 forbice in gasca. mai ales ca acum pregatim o salanda de debarcare cu etrava escamontabila care va putea transporta lesne 2 forbice complet echipate oriunde in delta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Pe asta nu o stiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Super poze , complimente , bravo univet ....... si daca te gandesti ca e doar inceput de sezon tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 univet, de obicei mergeti la sfarsit de saptamana?ma tenteaza rau sa vad cum e zona voastra, poate ma agat si eu de voi la o iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 abia astept sa ajung la ct sa vada si retina mea peisaje de genu mai sus mentzionate asta in cazul in care imi permitetzi alaturarea in fomatzie mai mult ca sigur de 1 mai .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Da, de regula mergem la sfarsit de saptamana si dupa cum probabil v-ati dat seama nu suntem profesionisti, dar avem dotari corespunzatoare in ceea ce priveste tehnica de lupta. Astept un tel pe 0745 sau 0788 - 619 619 si ne-am bucura daca ati veni si voi. Pot aranja transportul caprelor din Bucuresti si retur cu o duba. Azi ne-am dat pe asfalt vreo 250 km (Babadag, Jurilovca, apoi Techirghiol). A fost foarte frumos dar am uitat aparatul de fotografiat acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Da, de regula mergem la sfarsit de saptamana si dupa cum probabil v-ati dat seama nu suntem profesionisti, dar avem dotari corespunzatoare in ceea ce priveste tehnica de lupta.Astept un tel pe 0745 sau 0788 - 619 619 si ne-am bucura daca ati veni si voi. Pot aranja transportul caprelor din Bucuresti si retur cu o duba. Azi ne-am dat pe asfalt vreo 250 km (Babadag, Jurilovca, apoi Techirghiol). A fost foarte frumos dar am uitat aparatul de fotografiat acasa.... Multumesc cucule ca ai pus poza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 univet, de obicei mergeti la sfarsit de saptamana?ma tenteaza rau sa vad cum e zona voastra, poate ma agat si eu de voi la o iesire. Parca nu-ti place pe campie ca nu-i fun!! Stii cum se zice pofta vine mancand! Cu ce duci agregatul la locul faptei? poate ma iei si pe mine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 daca o sa fie cazul, discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 daca o sa fie cazul, discutam Daca nu se vinde pana atunci .OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate