ZIDU' Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Se pare ca un politist din alexandria (de la eliberare permise) a murit in urma unui accident cu un scooter. Nu stiu circumstantele accidentului si nici locatia exacta, dar se pare ca a fost vorba de viteza+folosire incorecta a franei fata (si probabil lipsa casca). 2 persoane in accident, una cu ceva probleme la o mana, una decedata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Nasol... Rest in Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Fratilor, hai sa dam drumul la o campanie serioasa de fluturasi printre MOTOCICLISTI (inclusiv scuteristi si mopedisti). De mult voiam sa expun problema. Eu unu, cand intalnesc la semafor cate un mopedist, ma iau de el si-i zic sa isi cumpere casca, macar de-aia de biciclist, da daca e sa dai cu capul de asfalt la viteza mica nu conteaza daca pici de pe hayabusa sau moped ankur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 Poate cineva sa afle amanunte? Pe mine m-a sunat tata sa imi spuna sa circul atent ca uite ce s-a intamplat intr-un sat pe langa Alexandria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate