Baiazid Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Ma intreb cum s-a lovit... Cred ca a piedut controlul... s-a invartit si a dat cu spatele intr-un stalp. M-am uitat atent si are o forma ciudata in spate. Nu pare sa fi fost lovit din spate de alta masina (nu stiu daca din poza reiese). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Sunt aproape sigur ca a fost lovita din spate, sau tir. Oricum arata rau de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 urat mai arata!!! cei din masina stii ceva de ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 rasturnata pe stanga fata in curba. are si plafonul varza in directia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 Deci eu azi dimineata am oprit motorul... am dat ture si nu e RASTURNATA!!! E lovita si indoita rrrrauuu de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Stiu eu masina .. acu vre-o 2 luni se dadea in parcare la Billa din floreasca. Fum din roti, intoarceri violente .. tinerel la volan, demoazela in dreapta. Eu il stiu asa de vre-o luna, l-am vazut tot in acolo deja busit. N-am verificat stilpii si gardul dar Baiazid are mari sanse sa aiba dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 Stiu eu masina .. acu vre-o 2 luni se dadea in parcare la Billa din floreasca.Fum din roti, intoarceri violente .. tinerel la volan, demoazela in dreapta. Eu il stiu asa de vre-o luna, l-am vazut tot in acolo deja busit. N-am verificat stilpii si gardul dar Baiazid are mari sanse sa aiba dreptate. Da era in parcare la Billa dar niciodata nu am avut camera la mine. Eu stau la 2 minute de Billa si ...am studiat bine masina asta. (Si eu am tras o liniuta intr-o duminica la Billa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate