mihaiachi Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Sambata la 10 sa-i ramana numele, voinicii mei! Voi fi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 venim si noi dar pe la 11 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 8, 2005 Autor Share Postat Aprilie 8, 2005 datzi cu telefonul in noi ..k sa ne gasim acolo ..sau sa va luam de undeva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Bueeeei, care mi'atzi editat postu' anterior ... era la mishto.... ia uitatzi-va cu ce motor vreau sa vin .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 eu ajung pe la 11-11.30 ca am dat jos toba de esapament sa o vopsesc shi nu se usuca in seara asta cre ca ne vedem la targ!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Ok, pai daca asa zice lumea asa sa fie:Sambata la 10 la arc.O sa fiu prezenta si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Vă aşteptăm la Salon pentru poza de grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate