ares666 Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Întrucât nici eu nici prietena nu vom mai avea timp să mergem pe acasă în viitorul apropiat, ne-am decis să mergem duminică dimineaţa pana la Turnu Măgurele, jud. Teleorman, la părinţii ei, băgăm un grătar la malul Dunării, şi după aia, spre seară (după amiază), înapoi la Bucureşti. Plănuim să plecăm pe duminică dimineaţa pe la 9:30, sau 10, şi să revenim pînă în ora 20.00 in aceeaşi zi, adică ar trebui sa plecăm din Turnu pe la 17:30. Distanţa: 150 km dus, 150 km întors. Ce spuneţi? Ne băgăm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Pai cam care ar fi bugetul pentru calatori asta? In afara de gaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Bai, dar excursi fara gratar nu avetzi? Sunt in post shi nu vreau sa salivez la fripturile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 cred k in curind o sa cunoastem toate rudele lui Ares ...=)) buei...sa face gratar la toti in curte! buna initiativa..tinem legatura (acum k mi-a trecut gripa as putea veni). hmmmmmmm... ce e aia post? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Meserie, alta zi nu gaseai? EU duminica lucrez, dupa cum stii... M-ar fi tentat... mai ales dupa reusita cealalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 (editat) Daca veniti in Turnu ma gasiti acolo. Rectificare: In weekend raman in bucuresti la SMAEB si la STEAUA-dinamo. Mi-ar fi placut sa va cunosc daca veneati. Poate altadata la Rosiori sau la Turnu Editat Aprilie 7, 2005 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 cine are un loc in spate? (iar intreb, ca si saptamana trecuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 eu am prietena si bagaj in spate, data trecuta am avut doar bagaj. sper sa se incumete careva. marce, fir-ar, acuma am si eu o raceala, dar pot sa merg linistit pe drum, nu mai mult de 100 km/h imbracat bine. daca nu vreti gratar, e ok, nu facem, dar la mal de dunare, e cam pacat. cat crezi ca mai costa si gratarul? ca nu facem parastas, ardem repede niste mititei sau un kil de carne, sa gustam doar. hai spuneti care veniti, v-am zis, ne intoarcem tot duminica, mai pe seara, adica pe lumina, dar sa fim in bucuresti cand se innopteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate