Sari la conținut

Mega Tuning Cbr Sau Have Fun 4 Free - 10 Mil


Lilith.
 Share

Postări Recomandate

Cum draq a apucat topicu asta sa se faca de 3 pagini si eu sa nu-l vad!

Eu sunt vopsitorul : Orlando(poza) 0724272526 si DA sunt mai barbat decat iti poti inchipui !

DA am gresit la motorul asta din 2 motive 1: Am acceptat un deadline imposibil (3 zile lucratoare)

2:Am lucrat la jumatate din preturile practicate!

Toate astea pt ca Olga pe care o credeam macar amica pana in ultima secunda , se grabea ingrozitor sa-si primeasca motorul in olanda.

Toata discutia s-a dus pe net(ea in olanda eu aici ,motorul la nu stiu cine, carenele partial demontatede la cumpararea lui de catre olga) eu fiind chiar ultimul prost aici ...ea imi zice ca plasticele sunt in stare ca noua eu urmand sa le vad in starea lor reala dupa ce am acceptat deadline'ul .Motorul mi-a fost adus acasa, nu la service, sub pretextul ca nu au avut unde sa demonteze codita si rezervorul.(totul desfasurandu-se intr-o viteza ametitoare!

Nimeni nu a mentionat ca oamenii mei vor avea de inventat bucatele de carena sau ca ar trebui date gauri pt buloane!

Dupa ce au stat 2 zile la chituit slefuit si filleruit le-am vopsit si le-am dus de urgenta celui ce urma sa le monteze (mi s-a spus ca oricum se fac schimb de ulei ,schimb de kit de lant si altelesi nu are rost sa le montez eu, deci practic multe dintre ele nici nu am apucat sa vad cum vin pe motor)

DACA lacul a ''parasit vopsitorul prost'' si acolo chiar a fost vina mea personala ,sau daca rama farului si un plastic a fost prafuit de ceva mov a fost tot din cauza grabei SI AM ZIS ULTERIOR CA LE VOI RETUSA/REFACE CU PROPRIA CHELTUIALA SI MUNCA ! dar mi-au fost luate a2-a oara probabil de dragul crearii acestui topic.

PENTRU satisfacerea curiozitatii celor care '' se pricep '' si ei la vopsitorie va spun atat -vopsea sikkens pure white(pigment) 370 ron litrul , mov mixat cu metal si perla 500 lei litrul lac....la fel, o cabina de 7/3,5 metri consuma 25litri de motorina /ora de functionare , 2 ore caldura vopsit /uscat..........plus pregatitorul platit OARE CE AM FACUT CU 10 MILIOANE ? MI-AR FI RUSINE DE TOATA TIGANIA ISCATA SI PROSTEALA PE FATA....

Pentru ca nu fac si nu zic nimic fara sa argumentez solid , ma bucur ca am pastrat documentatia proiectului (chiar le-am pus si pe site)pe care o atasez aici ( sa vada domnii carcotasi poze de before si after , cabina si starea in care au plecat plasticele de la mine la montat sau mai bine zis la tavalit :D ) Mai are rost sa mentionez ca cei ce fac flame aici sunt :1 fostul propietar, al motorului si 2 omul care le-a montat? . Continuati sa dati cu pietre !

p.s si sa-mi aratati si mie mizeria crapaturile si zgarieturile care au aparut in pozele din primul post

 

<small>--- Mesaj completat în 03 Feb 2008 05:48 -------------</small><br/>aaaa uitati-va la ultima poza cea cu crapatura de sub far si mizeria de pe carena. IN prima poza este carena asa cum am primit-o lipita cu fibra in mai MULTE locuri practic un puzlle lipit CU POCNITURI SI fibra, IN a doua poza este dupa preparare si vopsire,asa cum am inapoiat-o iar in a 3-a ,DUPA montaj apare o fisura pe una veche dar in dreptul unui luft prea mare, de ce nu a crapat domnilor si mai sus ci doar acolo ?pt ca a fost fortata...maltratata? sau pentru ca nu am eu chit impotriva prostilor? cat despre mizeria de pe ea ........ma abtin! Eu inteleg ca olga crede ca nu a primit pt ce a platit si ca omu nostru ca sa le monteze nu avea cum sa nu le forteze ...da sincer nu asa se face si cu atat mai mult sa vii sa tipi ca o doamna de la piata vai ce vopsitor de (cuvant urat)..........i rest my case

post-8699-1202008840_thumb.jpg

post-8699-1202008854_thumb.jpg

post-8699-1202008863_thumb.jpg

post-8699-1202008889_thumb.jpg

post-8699-1202008902_thumb.jpg

post-8699-1202008914_thumb.jpg

post-8699-1202008921_thumb.jpg

post-8699-1202008930_thumb.jpg

post-8699-1202008941_thumb.jpg

post-8699-1202008952_thumb.jpg

post-8699-1202008967_thumb.jpg

post-8699-1202008977_thumb.jpg

post-8699-1202008991_thumb.jpg

post-8699-1202009005_thumb.jpg

post-8699-1202009014_thumb.jpg

post-8699-1202009031_thumb.jpg

post-8699-1202009038_thumb.jpg

post-8699-1202009045_thumb.jpg

post-8699-1202011107_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu te cunosc Oly Âşi sper să nu te supăr.

În primul rând, cum să dai ofertă pe nevăzute?

Oferta este dată. Când ai văzut în ce stare se află motorul, de ce nu ai refăcut oferta?

La predare trebuie făcut un proces verbal de predare primire.

Procesul verbal semnat de client te scuteÂşte de multe dureri de cap. Înseamnă că în momentul preluării clientul este mulțumit de lucrarea făcută, mai ales că nu ai nici un control asupra lucrărilor de montaj, după ce carenele părăsesc atelierul.

 

Cât despre costul lucrării, am impresia, dacă făceai gratis, tot pe gura forumului ajungeai.

ÂŞi eu lucrez cu clienți Âşi am învățat să spun NU, Âşi să renunț la unii cu care nu se putea lucra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deadline imposibil la jumatate de pret, inteleg. Deci pretul pentru lucrare era undeva spre 600 euro? Cat despre termen, imi aduc aminte replica ta cum ca a trebuit sa platesti "muncitorii", inteleg deci ca ati lucrat cel putin 3 insi (si au fost 4 sau 5 zile lucratoare + sambata si duminica). Mi-ai spus ca nu poti respecta termenul decat daca o faci in halul in care a iesit? Nu mi-ai spus.

Bun deci l-ai fi retusat. Matuiesti tot, si vopseaua si lacul scurs - by the way, puteai sa faci vopseaua inainte sa dai lacul. Refaci prinderi rupte. Moto avea crash pads pe ea cand ai primit-o, carenele nu. Dai si gauri de crashpads. Buuuuun. Repari si crapaturile? Sau o mai vopsesti din nou crapata si sare vopseaua la montaj. Sincer, nu pricep cum ai putut-o vopsit crapata. Chiar ai crezut ca se va tine in vopsea? Sau ca nu crapa la montaj?

( Omul care a montat-o probabil a pus la punct mai multe motociclete decat vom atinge - nu conduce - noi vreodata )

Deci practic refaci tot.

Lasa ca nu intelegeam niste pete mari de vopsea pe interiorul unor piese din carena, pana ne-am prins ca le-ai vopsit puse una peste cealalta, adica ai folosit o bucata mare asezata cu fata in jos peste care ai asezat alta pe care ai vopsit-o.

Nici nu inteleg la ce ti-a folosit cabina aia daca SUB vopsea erau o multime de mizerii si sub lac la fel.

Faza cu gazatul e destul de simpla... din cauza ca te-ai grabit? Serios? Deci ai gazat cu mov piesele deja vopsite cu alb pentru ca te-ai grabit? In cabina? Sau unde? Ai castigat.....ia sa vedem....3 minute? o ora? toate astea ca sa le refaci peste o saptamana? Pe cheltuiala ta?

Mai inteleg ca ai cheltuit cam 60% din banii aia pe materiale; practic, ai facut-o gratis. Multumesc. Si ai mai fi facut-o si a doua oara. Tot gratis. Multumesc din nou. Nu inteleg insa ceva.

Daca aveai tot ce trebuie sa iasa bine, de ce nu ai facut-o din prima? Asa lucrezi de obicei? Refaci de la zero fiecare lucrare?

Si altfel, ti-am cerut 50% din bani inapoi ca sa ramanem prieteni. Ai refuzat, pe motiv ca "ai platit muncitorii". Ai gresit, daca ai cheltuieli atat de mari, a fost o oferta extrem de rezonabila. Daca tu cheltui pe materiale si manopera 8 mil din aia 10, urma sa mai cheltui 8 si sa te mai incurci vreo 3 zile, timp in care puteai lua o alta lucrare.

 

Nu ti l-am dat sa-l refaci dintr-un singur motiv: lucrarea e mizerabila. Chestie la care pot exista doar doua explicatii: ori nu stii, ori ai crezut ca nu va observa nimeni. Practic, ai comis absolut toate greselile posibile la o lucrare de genul. Daca nu te pricepi, nu avea rost sa ti-l aduc inapoi. Daca ai crezut ca nu observa nimeni.....no comment. Acum serios, tu chiar crezi ca ai facut tot ce se putea face in conditiile date?

 

Ai postat o poza cu rezervorul vopsit. Postez si eu una cu el... seamana? S-a modificat peste noapte linia? E FâÂşia Gaza sau cum?

 

post-2166-1202042667_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chitul anti tzaran asta e misto. chiar n-ai idee pe cine ai facut tzaran, pe bune. noroc k il mai stie lumea. luftul prea mare n-are legatura cu nimic decat cu lipsa unei urechi de prindere. d-aia nu sta. nu trebuia indesat in nimic. ci pur si simplu pus un surub intr-o gaura. care nu era. acum este. ce, crezi k s-a umflat cadrul si nu mai vine carena? nu e nimic personal, dar ai crezut k va inventa cineva o ureche lipsa dupa vopsitorie?

si apropos de chit. am vazut cum ai primit-o. am vazut cum era dupa vopsire. dar as vrea s-o vad dupa pregatirea de vopsire totusi. crapatura e reparata? cu chit? CU CHIT? ok...(las k nu e shanfren, nik acolo)

si daca ai facut poze, da-o si p-aia cu laterala cealalta, unde se vede clar mare lipsa ureche. o saiba lipita cu poxipol la misto ar fi dat bine in poza. dar nu e. e lipsa. nada. se vede de la un km. si tot ai stricat vopseaua pe ea. vopsim o piesa care nu se poate monta k n-ai in ce sa pui suruburile. ok....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...