IceLord Postat Martie 24, 2008 Autor Share Postat Martie 24, 2008 ceva noutati despre conditiile de cazare de la brasov, din seara de 16?... Sunt ceva campinguri! Oricum pana la data aia sigur o sa se afle locatia! Sunt ceva campinguri la iesire spre Tg Mures din BV sau spre Sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Sunt ceva campinguri! Oricum pana la data aia sigur o sa se afle locatia! Sunt ceva campinguri la iesire spre Tg Mures din BV sau spre Sibiu! ....sau la iesirea spre bucuresti, campingul darstei, acolo se tin intrunirile moto regionale!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 24, 2008 Autor Share Postat Martie 24, 2008 ....sau la iesirea spre bucuresti, campingul darstei, acolo se tin intrunirile moto regionale!!! Si mai tare! E atunci destul spatiu sa ne frecam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 il cunosc...are conditii super... abia astept sa bem o pe 16 seara acolo.. ....sau la iesirea spre bucuresti, campingul darstei, acolo se tin intrunirile moto regionale!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 il cunosc...are conditii super... abia astept sa bem o pe 16 seara acolo.. O bere doua maxim ca dimineata tre sa o luam din loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 ihiiimmmmmm.... O bere doua maxim ca dimineata tre sa o luam din loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 Ahoi tuturor! Reactualizare lista participanti: IceLord 10 zile Philip Hd 10 zile Kinzo 2004 10 zile metalstian 10 zile (In principiu!) Boaba_bw 10 zile (In principiu!) beculetz16 10 zile (ar fi dispus) Bruja Andrei 2-3 zile (primul weekend) Zsak 2-3 zile (primul weekend) (Zsak, Pal_chop, Exorcist) dark_alinutza 2-3 zile (primul sau al doilea weekend) mas oyama 2-3 zile (primul weekend) RYAD 2-3 zile (primul weekend) dr_moleu 9 zile (se pare ca pana la Bucuresti) Pal_chop 2-3 zile (primul weekend) yogi 2-3 zile (primul weekend) Oldmaxbucuresti 2-3 zile (primul sau al doilea weekend - plus 2 prieteni"( Catalin cu un virago 535 si prietena lui Mihaela pe un virago 250") 83CAG 2 zile (primul weekend) plus un prieten pe motor! iboboc pe 24.05 Pegasus pe 24.05 (drumul de la Ploiesti spre Cluj) Qaz Cat esti dispus sa vii? crazyahmed Presupun ca 10 zile (plus one girl) Tzh 2-3 zile (primul weekend) - bun venit! Si poze cu traseul pe zilele de 19 si 20 05 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 ...mai-mai ca m-as baga si io' pentru prima jumatate de tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 ...mai-mai ca m-as baga si io' pentru prima jumatate de tura. Ahoi! Pai daca te tenteaza bagate ca nu te opreste nimeni! Oricum gandeste-te ca esti bine venit! Un video pentru participanti: Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 frumos tutorial...ar trebui, intr'adevar, urmarit de fiecare dintre (posibilii) participanti..icelord, noi vom fi 2 din iasi..evident, nici eu si nici amicul meu nu avem nici chopper, nici custom si nici cruisser - ci naked'uri...ne'am inscris doar pentru ca ne place drumetia, ca nu ne place sa ne dam cu viteza si pentru ca suntem incepatori.. . Ahoi! Pai daca te tenteaza bagate ca nu te opreste nimeni! Oricum gandeste-te ca esti bine venit! Un video pentru participanti: Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 frumos tutorial...ar trebui, intr'adevar, urmarit de fiecare dintre (posibilii) participanti..icelord, noi vom fi 2 din iasi..evident, nici eu si nici amicul meu nu avem nici chopper, nici custom si nici cruisser - ci naked'uri...ne'am inscris doar pentru ca ne place drumetia, ca nu ne place sa ne dam cu viteza si pentru ca suntem incepatori.. . Oricum sunteti bineveniti, numa sa mereti in acelasi ritm cu noi ca oricand ne puteti lasa in urma! Noi venitit si lista reactualizata: IceLord 10 zile Philip Hd 10 zile Kinzo 2004 10 zile metalstian 10 zile (In principiu!) Boaba_bw 10 zile (In principiu!) beculetz16 10 zile (ar fi dispus) Bruja Andrei 2-3 zile (primul weekend) Zsak 2-3 zile (primul weekend) (Zsak, Pal_chop, Exorcist) dark_alinutza 2-3 zile (primul sau al doilea weekend) mas oyama 2-3 zile (primul weekend) RYAD 2-3 zile (primul weekend) dr_moleu 9 zile (se pare ca pana la Bucuresti) Pal_chop 2-3 zile (primul weekend) yogi 2-3 zile (primul weekend) Oldmaxbucuresti 2-3 zile (primul sau al doilea weekend - plus 2 prieteni"( Catalin cu un virago 535 si prietena lui Mihaela pe un virago 250") 83CAG 2 zile (primul weekend) plus un prieten pe motor! iboboc pe 24.05 Pegasus pe 24.05 (drumul de la Ploiesti spre Cluj) Qaz Cat esti dispus sa vii? crazyahmed Presupun ca 10 zile (plus one girl) Tzh 2-3 zile (primul weekend) - bun venit! Shamok 5 zile - bun venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 ne inmultim buna treaba cu filmuletzul ala lordule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 cazul "hirlau" acum pe otv.. ne inmultim buna treaba cu filmuletzul ala lordule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 ne inmultim buna treaba cu filmuletzul ala lordule Multumesc!Fac si eu ce pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 Sper sa ne vedem cu bine toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 se pare ca va fi o adunare si un traseu pe cinste !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 se pare ca va fi o adunare si un traseu pe cinste !! Sa speram!Ca daca o sa fie fain, vine si partea a doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Sper sa ne vedem cu bine toti! si eu sper aceeasi chestie...tin sa anuntz ca in urma cu o saptamana am avut accident cu motorul... un bou care NU M-A VAZUT a virat stanga in mine in timp ce ma aflam in depasire iar acum motorul meu e la doctor....si va sta mult pe acolo pana imi vin banii de pe asigurarea cretinului ...deci rog pe toti cei care sunt implicati in acest traseu sa-i ureze bestiei mele insanatosire grabnica sa ne putem vedea la marea plimbarica cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 alinutza, alinutza...sper sa se termine cu bine patania ta..bine ca nu ai patit tu nimic...ce are viraga??? si eu sper aceeasi chestie...tin sa anuntz ca in urma cu o saptamana am avut accident cu motorul... un bou care NU M-A VAZUT a virat stanga in mine in timp ce ma aflam in depasire iar acum motorul meu e la doctor....si va sta mult pe acolo pana imi vin banii de pe asigurarea cretinului ...deci rog pe toti cei care sunt implicati in acest traseu sa-i ureze bestiei mele insanatosire grabnica sa ne putem vedea la marea plimbarica cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 si eu sper aceeasi chestie...tin sa anuntz ca in urma cu o saptamana am avut accident cu motorul... un bou care NU M-A VAZUT a virat stanga in mine in timp ce ma aflam in depasire iar acum motorul meu e la doctor....si va sta mult pe acolo pana imi vin banii de pe asigurarea cretinului ...deci rog pe toti cei care sunt implicati in acest traseu sa-i ureze bestiei mele insanatosire grabnica sa ne putem vedea la marea plimbarica cu bine Din punct de vedere al sanatatii ce ai patit?Esti bine? Hai ca motorul se mai face!Oricum sper sa il rezolvi pana la intalnirea asta! In primul rand insanatosire grabnica tie si dupa aia sa fie cu bine si pentru motor! Stay Heavy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 bine ca esti intreaga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) exact...bine ca sunt intreaga....putin colorata dar nu-mi lipseste nimik viraga... viraga...partea dreapta e raschetata...frana picior rupta, chestii zgariate, ghidon indoit etc...asta la prima vedere...e la doctor acum sa vedem ce mai are...dar se rezolva...sper doar ca in timp util Editat Aprilie 10, 2008 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 bravo, alinutza...si tu si motorul sunteti intregi.... daca are doar ce ai scris, se rezolva intr'o saptamina...asa ca poti veni... exact...bine ca sunt intreaga....putin colorata dar nu-mi lipseste nimik viraga... viraga...partea dreapta e raschetata...frana picior rupta, chestii zgariate, ghidon indoit etc...asta la prima vedere...e la doctor acum sa vedem ce mai are...dar se rezolva...sper doar ca in timp util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 exact...bine ca sunt intreaga....putin colorata dar nu-mi lipseste nimik viraga... viraga...partea dreapta e raschetata...frana picior rupta, chestii zgariate, ghidon indoit etc...asta la prima vedere...e la doctor acum sa vedem ce mai are...dar se rezolva...sper doar ca in timp util Bine ca nu a fost mai grav, oricum acuma tre sa vedem cicatricile tale si ale motorului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate