Sari la conținut

Din Cluj Spre Marea RoÂşie


ftraian
 Share

Postări Recomandate

Cum zice Âşi titlul vreau să fac o călătorie până la Marea RoÂşie, împreună cu soția, pe un Pegaso 650. Deocamdată mă zbat să fac o Âşa mai comodă deoarece Pegaso nu e chiar o mototcicletă comodă.

 

Profitând de săptămâna cu PaÂştile Âşi 1 Mai o să-mi aiu 3 săptămâni de concediu în care vreau să văd Turcia, Siria Âşi Iordania. Cu o Âşedere de 7 zile la mare în Antalya. Cum am văzut că pe forum mai sunt oameni care au fost prin zonă le cer sfaturi legate de călătorie: acte, vize, ce se poate vizita, tips&tricks.

 

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am in plan pentru la anu sau peste 2 ani o tura de marea rosie..mers de jur imprejur, TR-SIR- Iord_AR SAU..Sudan- Egipt - Israel.

 

Nu am inceput inca sa ma documentez serios, dar ce stiu sigur e ca in tarile arabe se cam uita patrat aia la tine daca ai in pasaport viza de Israel, si devin cam neplacuti. Imi yicea un Globetrotter ca el avea eliberate 2 pasapoarte - unu pt Israel si unu pt restul tarilor musulmane.

 

Oricum, se pare ca pt siria si iordania se pare ca nu e necesar Carnet de Passage - verifica inainte..eventual vb cu Marcos - a avut o tentativa de tura in zona aia in 2007, deci e mai la zi cu documentatia.

 

Daca lasi Israelul ultimul poate e ok, te interseyi daca iti poti lua viza din granita, nu ar trebui sa fie o pb, suntem cetateni UE acum.

 

Oricum, pt revenit in europa e misto din Israel...ai feriboturi cu care poti sari de la Haifa in Cipru si de acolo sau in TR sau direct in Grecia

 

Succes si drum bun

 

Insh'allah

Editat de tafu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...