CzCustoms Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 M-am apucat sa imi customizez casca de la aerox. Am ales ca tema Valentino Rossi. am dat un strat de baza negru mat si acum vine grafica/. Sper sa va placa.revin in curand cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 m-am gandit si eu sa fac asa eu vroiam sa o fac pe jumatati, cum le are rossi, modelul ala mai patratos in care razele de soare sunt dreptunghiuri. Mai ma gandesc totusi...cum ai facut formele? Bafta sper sa-ti iasa mijto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 Cu creionul am desenat pe banda de hartie si apoi cu cuter le-am decupat. baFfta. acuma duc afara sa ii dau vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Moama pai ai desenat prea frumos...46-le ala e perfect. Nuj cum le-ai desenat de mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 (editat) Si eu mi-am personalizat casca , dar nu a iesit cine stie ce ...... Ps:Tema a fost alta : Adidas Pps:Bafta la vopsit! Editat Februarie 9, 2008 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu am incercat dar nu mi-a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu am incercat dar nu mi-a iesit Ba is pe jos Crek rad de 10 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu am incercat dar nu mi-a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 Vopseaua mi-o stricat toata munca. ca nu prea mai era buna. e cam veche. da oricum de la distantza se vede frumos. --- Mesaj completat în 09 Feb 2008 19:52 -------------pa'n la urma o dau cu lac. cred c a o sa arate mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 arata chiar frumos bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 ti-a iesit misto bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu am incercat dar nu mi-a iesit si eu mi-am "customizat" casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu de-aia iti tot iei warnuri tu ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu daca vi la intalnire cu aia ii dau foc --- Mesaj completat în 09 Feb 2008 21:26 ------------- Vopseaua mi-o stricat toata munca. ca nu prea mai era buna. e cam veche. da oricum de la distantza se vede frumos. <small>--- Mesaj completat în 09 Feb 2008 19:52 -------------</small><br/>pa'n la urma o dau cu lac. cred c a o sa arate mai bine n-arata rau deloc insa se vede din avion ca-i facuta de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 cum ai scris the doctor ca nu inteleg? adica pe exterior da, dar linile dintre litere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 daca vi la intalnire cu aia ii dau foc <small>--- Mesaj completat în 09 Feb 2008 21:26 -------------</small><br/> n-arata rau deloc insa se vede din avion ca-i facuta de tine pai si a mea e modificata voi chiar credeati ca-i adevarata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 (editat) pai si a mea e modificata voi chiar credeati ca-i adevarata? nu mah ce dracu crezi ca-s din grota radeam si eu un pic ... nu esti tu chiar asa meserias in photoshop <small>--- Mesaj completat în 09 Feb 2008 21:32 -------------</small><br/> imi customizez si eu casca acu sa nu radeti ca nu stiu sa folosesc photoshop ca redeye ... am gasit o alta viziera si mi-a luat 30 sec ... n-am timp de prostii cum da mai bine cu silver sau cu black ? Editat Februarie 9, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 sincer da mai bine cu negru...DAR asta nu inseamna k e najpa cu argintiu. E mijto si asa ia cum gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si eu tot negru zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 ...poi nu sunt meserias mai fac si eu cate ceva cand nu am ce face.. -------------------------------------------------- scuteru lui KIKO ...facuta acu vreo 2 zile --- Mesaj completat în 09 Feb 2008 22:27 -------------care vrei tuning vizual virtual la scuter add - Y!Mess: red_eye_008 sa nu saritzi toti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 ce va mai distratzi voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 na' ca io fac real scopu e sa iasa ca ala din prima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 na' ca io fac real scopu e sa iasa ca ala din prima poza tu esti mai nebun asa iar redeye...sunt idolul tau stii asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 tu esti mai nebun asa iar redeye...sunt idolul tau stii asta da inca o victima: cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate