apriliacluj Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 aici a inghetat totul? nici o miscare din vara? c'mon, nu-i asa o iarna geroasa....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Prea puțin dispusă lumea să o ia la discuții! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihut Daniel Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Salutare la toata lumea din Harghita si Covasna. Observ ca nu prea se mai intra pe aici..ca si cand nu ar fi raideri prin acesta zona....Dar sunt. Eu sunt din M Ciuc si pana acum am facut enduro stric off road. Frumos. Placut. Fara griji.Dar m-am plictisit. Acum fac scoala pt A si vreau sa-mi iau ceva de on-road, eu cred ca o vitezana, dar o sa incerc si un naked si un enduro-touring dupa ce iau permisul. As vrea sa avem o comunitate stransa, care tine legatura, care schimba pareri, se intalnesc, fac ture, stau la o bere. Asa ca va astept pe aici, ca tot se deschide sezonul 2015 imediat sau am deschis un Public Group pe facebook pentru noi, unde va astept pe fiecare sa intre ca si membru, ca fie vorba intre noi, pe FB stam mai des ca in alte locuri. cautati pe facebook "MOTO GRUP Harghita" si da-ti join. O sa avem o comunitate activa si o sa putem vorbi usor si in timp real. Astept pareri. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Salut, ma poate ajuta cineva cu traducerea acestui text: "kabbe ezt a liba nyakat". Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Salut, ma poate ajuta cineva cu traducerea acestui text: "kabbe ezt a liba nyakat". Merci. Ahoi! E ceva ciudat, zicala "mananca gatul la gasca asta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Ahoi! E ceva ciudat, zicala "mananca gatul la gasca asta" chiar ca e ciudat, nici eu nu am auzit aceasta zicala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 chiar ca e ciudat, nici eu nu am auzit aceasta zicala Ahoi! Si eu am apelat la o cunostiinta sa facem traducerea asa cum trebuie, pentru ca era destul de dificila. Din cate se pare e o zicala, o povaţă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 sau a inteles gresit colegul... in loc de ''kabbe'' poate a fost ....kapd el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 se pare ca, in traducere directa e: mananca gatul gastei (ca si: manca-mi-ai gatu' gastei)... Daca asta era contextul si nu-ti dai seama ce seamana cu gatul de gasca sau care-i "povaţa", e o alta problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Am inteles in mare despre ce este vorba , merci frumos de ajutor. Mesajul nu mi-a fost trimis mie ci unui bun amic de al meu, autorul mesajului dandu-i block pe facebook a apelat la mine sa ii scrie un mesaj iar acesta a fost raspunsul . Daca doriti mai multe detalii v-a povestesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 pai nu ne tine in suspans... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate