petru_xxl Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Salut, ma poate ajuta cineva cu traducerea acestui text: "kabbe ezt a liba nyakat". Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Salut, ma poate ajuta cineva cu traducerea acestui text: "kabbe ezt a liba nyakat". Merci. Ahoi! E ceva ciudat, zicala "mananca gatul la gasca asta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Ahoi! E ceva ciudat, zicala "mananca gatul la gasca asta" chiar ca e ciudat, nici eu nu am auzit aceasta zicala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 chiar ca e ciudat, nici eu nu am auzit aceasta zicala Ahoi! Si eu am apelat la o cunostiinta sa facem traducerea asa cum trebuie, pentru ca era destul de dificila. Din cate se pare e o zicala, o povaţă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 sau a inteles gresit colegul... in loc de ''kabbe'' poate a fost ....kapd el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 se pare ca, in traducere directa e: mananca gatul gastei (ca si: manca-mi-ai gatu' gastei)... Daca asta era contextul si nu-ti dai seama ce seamana cu gatul de gasca sau care-i "povaţa", e o alta problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Am inteles in mare despre ce este vorba , merci frumos de ajutor. Mesajul nu mi-a fost trimis mie ci unui bun amic de al meu, autorul mesajului dandu-i block pe facebook a apelat la mine sa ii scrie un mesaj iar acesta a fost raspunsul . Daca doriti mai multe detalii v-a povestesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 pai nu ne tine in suspans... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate