univet Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 (editat) Clubul seariders ar putea sa va fie gazde inimoase Editat Aprilie 17, 2005 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Clubul seariders ar putea sa va fie gazde inimoase as prefera sa vin pe aratura de 1 mai.nu stiu cine se mai baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Eu vin cu idei de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Unde-i adunarea: Vama Veche, Neptun s-au Mamaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Eu ma adun direct in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 Pe enduro vine Domnul Szolt asa ca ia legatura cu el Noi suntem la Mamaia, dar venim si prin Vama.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 merge cineva cu mashina shi are 2 locuri libere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 merge cineva cu mashina shi are 2 locuri libere??? Nu te incumeti cu "Pejoul"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Nu te incumeti cu "Pejoul"? glumetzule, mergi tu 250 km cu 2 persoane + rucsac cu un scuter de 50 cmc care prinde 45 la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate