M!rra Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ar fi interesant de numit traseele de motocross din Romania , amplasarea lor pe harta ...descrierile traseelor si in cazul unor concursuri ...detalii despre acestea . Din cate am auzit cele mai bune trasee sunt la Ciolpani si Zarnesti. Daca stiti mai multe ... luati si postati Ar fi bine de postat si un calendar competitional pe 2008 ,pt a sti din timp la ce sa ne pregatim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bax Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Mai exista un traseu moto-cros la Campina. Din ceea ce stiu e un traseu natural. Acolo se poate intra fara taxa sau altele, dar nu stiu cat de competitional este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Buzau-Izvoranu, inscris si in CN de motocross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motobistrita Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Sa nu uitam traseul din Bistrita de pe dealul Cighir, unde in 30 iunie-01 iulie 2007 s-a desfasurat etapa a 3-a a campionatului national de Motocross si Cupa Bistrita Editia a 8-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Ar fi interesant de numit traseele de motocross din Romania , amplasarea lor pe harta ...descrierile traseelor si in cazul unor concursuri ...detalii despre acestea . Din cate am auzit cele mai bune trasee sunt la Ciolpani si Zarnesti. Daca stiti mai multe ... luati si postati Ar fi bine de postat si un calendar competitional pe 2008 ,pt a sti din timp la ce sa ne pregatim. Asa cum reiese din calendarul provizoriu al FRM, anul asta avem un campionat intern cu 10 etape, doua cupe (cea a primaverii la Valea lui Mihai si una inaugurala la Constanta - sunt tare curioasa in ce stare e traseul, dar mai au cateva luni sa-l definitiveze). La Zarnesti vor avea loc doua etape de europene (una la 125 cmc si 250 cmc si alta la 65 cmc si 80 cmc) iar la Ciolpani nu se va mai tine anul asta nici o etapa, din cate imi amintesc sunt suspendati pentru un an de catre FRM. Anul trecut avusese loc o cupa inaugurala la Bolintin Vale si ma asteptam ca in acest sezon sa fie inscrisi in calendarul competitional cu o etapa, dar se pare ca sperantele mi-au fost inselate. Pacat, un circuit frumos la 35 de km de Bucuresti. Calendarul provizoriu 23.03 - Cupa FRM Valea lui Mihai 29-30.03 - CNI Et.I Sf.Gheorghe 19-20.04 - CEE Et.III, CNI Et.II Zarnesti 03-04.05 - Cupa Dobrogea, Constanta 10-11.05 - CNI Et.III Medias 17-18.05 - CNI Et.IV Campina 24-25.05 - CE 65cmc / 80cmc Zarnesti 31.05-01.06 - CNI Et.V Buzau 14-15.06 - CNI Et.VI Reghin 28-29.06 - CNI Et.VII Od.Secuiesc 19-20.07 - CNI Et.VIII Bistrita 02-03.08 - CNI Et.IX Lupeni 16-17.08 - CEE Et.V Moldova (asta este cu dedicatie pentru BeDeu) 27-28.09 - CNI Et.X Faget 25-26.10 - Cupa pe echipe, Sag Timis 08-09.11 - CEE of Nations Cipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 16-17.08 - CEE Et.V Moldova (asta este cu dedicatie pentru BeDeu) Multumesc! Sincer as vrea sa vad anul asta o participare interesanta a romanilor la Schinoasa pt ca in 2007 numai o echipa de juniori din ardeal o fost. Traseul este de foarte mare angajament, am si o poza in care se vede cam 70% din traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Februarie 27, 2008 Autor Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) lamuritima si pe mine. poza aceasta unde e facuta? Schinoasa? etapa din Moldova unde se desfasoara exact? ca nam priceput. Unde ma pot antrena si eu in zona Moldovei? iasi... Editat Februarie 27, 2008 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 ne referim la Republica Moldova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 la zarnesti cand mai sunt concursuri inafara de 24-25.05? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 la zarnesti cand mai sunt concursuri inafara de 24-25.05? 19-20.04 - CEE Et.III, CNI Et.II Zarnesti .....vreau sa fiu acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 10-11 mai la medias ,COPSA MICA,concurs de motocross!!!va asteptam,crosseri si privitori din toata TARISOARA!!!!timp frumos,si SPOR LA ORGANIZARE,Pridonule!!! toata lumea la concurs la copsa mica in 11 mai 2008.s-au adaugat 10 trambuline.saritori cu capra,pregatiti-va de start!!!!bosorogi peste 40 de ani,setosi de adrenalina,de anul acesta puteti alerga la noua clasa creata pentru voi:clasa veterani.SUCCES! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 La Moreni in Dambovita la 90 km de Bucuresti e un traseu natural excelent, cineva chiar l-a amenajat in ultima vreme, vi-l recomand cu caldura, aici am fost prima data la motocross copil fiind, la Flacara Automecanica Moreni, dupa 89 s-a desfintat echipa asta. Pe vremea aceea se spunea ca e peste Zarnesti si ca e cel mai "tare" din tara. Merita incercat. Nu o sa va para rau, va promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate