Sari la conținut

Nedumerire


Trip
 Share

Postări Recomandate

carburatie :cheers: nici sa nu stai pe ganduri

 

daca vrei sa-l ti 1-2 ani si sa-l folosesti asa mai mult de nevoie, oras, totusi ar fi mai bun pe injectie pentru ca nu se strica repede, dar si cand se strica...e jale. E consumul mai mic aici. Daca vrei de distractie, eventual un tuning si vrei sa-l ti mai mult si sa iei bani buni cand l-oi vinde, ia-ti pe carburatie :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc,as dori sa te m ai intreb cum se aude motorul pe carburator fata de cel pe injectie in conditiile care au tobe la fel ambele modele?!Multumesc.........!

 

--- Mesaj completat în 19 Feb 2008 00:04 -------------
Mai stau si imi poti sau ma puteti ajuta cu un sfat pe mess.terytrip...............(va/iti multumesc) :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iati pe injectie.e 2007 deci e ca nou.....eu am pe injectie si am 16000 km...si merge.poate o sa vrei pe carburator dar ala trebuiue mereu curatat si reglat.eu nu is de acord cu carburatorul ca ar fi mai bun.Injectia e viitorul si se vede pe masini.ca sa ii faci tunning iti trebe bani si la cati iti trebuie iti iei de 125 ....da tu fac cum vrei

Editat de tttrix
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg ce tot e cu mitul asta "injectia nu-i buna,injectia se strica imediat".Eu am SR cu 10.000 km si nu are nimic injectia...i-am facut si diagnosticul ala si n-are nimic.Injectia daca o folosesti cum trebuie...adica lasi bazaitu ala de la pompa de benzina sa se auda si nu il pornesti in timpul ala nu are cum sa se strice din senin.Eu intotdeauna am pus numai benzina buna in el,n-am pus de pe la statii peco fantoma.Consumul SR-urilor pe injectie se simte...2l/100 km plus ca ulei consuma foarte putin.Am citit undeva ca sr-urile di-tech consuma cu 60% mai putin ulei decat un scuter obisnuit.Si asa este.Eu din iulie nu am pus decat 500 ml de ulei si nici acu nu clipeste becul.

 

Injectia este viitorul,vorba lui tttrix :cheers:

 

--- Mesaj completat în 19 Feb 2008 15:52 -------------
Cat despre sunet...injectia se aude putin mai gros.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand Carburatie! Dak mergi finutz cu el o sa te tina mult si bine!(inervant de mult :huh: )

.............................................

Pe injectie is bune pt ca consuma putin si is si mai puternice cam cu un "magarush" fata de cele pe carburatie. Insa risti ca dupa un timp sa se duca injectia(care cam mai la tate se duce de la o vreme ca nu prea le-au nimerit bune) si atunci te stoarce de bani!(si mecanici buni pentru cele pe injectie nu prea gasesti pe garduri)...Defapt mecanicii BUNI i gasesti rar :cheers:

 

--- Mesaj completat în 19 Feb 2008 17:56 -------------
A si injectia se aude f frumos pentru un scuter!! :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand Carburatie! Dak mergi finutz cu el o sa te tina mult si bine!(inervant de mult :ok: )

.............................................

Pe injectie is bune pt ca consuma putin si is si mai puternice cam cu un "magarush" fata de cele pe carburatie. Insa risti ca dupa un timp sa se duca injectia(care cam mai la tate se duce de la o vreme ca nu prea le-au nimerit bune) si atunci te stoarce de bani!(si mecanici buni pentru cele pe injectie nu prea gasesti pe garduri)...Defapt mecanicii BUNI i gasesti rar :huh:

 

<small>--- Mesaj completat în 19 Feb 2008 17:56 -------------</small><br/>A si injectia se aude f frumos pentru un scuter!! :P

 

in totalitate de acord cu don' juan aici ... al meu cat era in service ... am vazut sruri si alte scutere pe injectie in prostie ... la majoritatea pompa era buna ... dar ATENTIE!!! la toate cele pe injectie ... mecanicul a spus ca primul se duce AMBEIAJUL ... in rest nush ce sa zic ... prima data cand am vrut sa-mi iau scuter nu stiam nimik ... si la mag de lanmga mine vara aduce scutere ... si am dat o tura cu un sr pe injectie ... motorul mergea f bine ... silentios etc ... sprintul il avea bun ... si nu se prea simtea cum urca la 50-60 ... era ca un VW fata de dacie ... nu se prea simte ... parca eshti pe o perna ... fata de al meu care se simte bn ... oricum eu recomand pe carburator ... ramane la latitudinea voastra sa decideti ce va luati si daca va riscati sau nu cu injectia ... am auzit ca nu se strica ushor ... dar si cand se strica ... ai dat de draq ... daca te lasa in drum inafara orashului? v-ati gandit? bujia o arzi ... o schimbi ... dar injectia? fara pompa ai ramas acolo ... plus ca pe carburator e mult mai ushor de reparat... chiar daca trebuie reglate mult ... toat ese fac ff ushor

 

plus daca vreti sa mergeti silentios ... sau sa simtiti ca mergeti :wink: :eek: ;) ... respect si toate cele bune;) :huh: :cheers:

Editat de GeorGEBlaCKRidER
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...