takke Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) . Editat Iunie 23, 2008 de takke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapaugul Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 . bravo drace..... as vrea sa te vad odata.......sa vad cum sta motoru cand pui genunchiul jos....cred ca arata super din spate.... mie unu mi-e cam frica in curbe...nu stiu de ce ..poate de la cate curbe pline cu tarana am vazut...dar, in caz ca nu stiti toti, m-am apucat de experimente pe motor.....stiti ca honda cbr merge si cu motorina?))) care nu ma crede, ii aduc benzi-motorina scoasa din el...Petrica e martor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 da Serban cu blugii ..si cu martori in spate... N-am zis ca nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapaugul Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 baieti....iese vreunu diseara la plimbare ? incetisor asa prin oras......daca iesiti , dati-mi si mie un tel...ca aseara m-am plimbat singurel 30-40 min pe dunarii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapaugul Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Asta da, plimbare ! ..... la cat mai multe plimbari din astea ................. pe str. Dunarii ! pacat ca nu am oprit sa fac poze sa le postez:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Pleacare Vineri 04 - 07 '08 7:00 AM Alexandria - Bucuresti - Ploiesti - Valeni de Munte - CHEIA - Brasov - Fagaras -Transfagarasan - Vidraru - Curtea de Arges - Pitesti - Alexandria 1. Take 2. Marin 3. Cioaca 4. Filip 5. Bogdanel 6. ... Daca mergi te treci la puncte si pui numarul urmator . Editat Iulie 3, 2008 de takke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_bip Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Pana la urma am fost doar eu, Take, Mary si Filip. a fost super frumos poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tafy Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 foarte frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Pana la urma am fost doar eu, Take, Mary si Filip. a fost super frumos poze.. daca nu ne si ploua intre Balea lac si Vidraru unde ne-a facut fleasca... era mult mai frumos..oricum traseul a fost super tare mai ales cel de pe Valeni de Munte-Cheia...recomand pt vitezane.. e circuit curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kff Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 daca nu ne si ploua intre Balea lac si Vidraru unde ne-a facut fleasca... era mult mai frumos..oricum traseul a fost super tare mai ales cel de pe Valeni de Munte-Cheia...recomand pt vitezane.. e circuit curat Bravo fraiere te bagi si la recomandari mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian_R1_raven Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 ma nu te mai lauda ca nu te crede lumea,tu in BLUGII AIA ai pus genunchii jos?, scarita ma jur eu ca am vazut pe Cheia, dar blugii...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WYY Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 asa e raven.. .ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 hai lasa ca pune fraieru ala cu RR-ul camera pe carena si sapt viitoare cand mergem pe Cheia o sa filmam si il pun aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) salut takke ......... iti dau un link unde aveti cateva poze de la balea lac ... bafta http://www.sorinelectronic.ro/transfagarasan/ Editat Iulie 7, 2008 de ghost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 salut takke ......... iti dau un link unde aveti cateva poze de la balea lac ... bafta http://www.sorinelectronic.ro/transfagarasan/ Multumim pt poze.. .weekendul urmator o sa mergem pe Cheia..daca vrei sa vii cu noi da-mi un PM cu numarul de telefon si te sun..nu stiu sigur daca ajungem iara pe trans ca data trecuta ne-a plouat si am coborat si pe vidraru unde era drumul foarte prost...In caz ca urcam iara,sigur trecem pe la tine prin Fagaras..sper sa te gasim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cu dulapul meu ......... nu prea am sanse pe cheia ........ am sperante ca-l vand saptamana asta dar ma gasiti aici daca mai traceti spre trans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cu dulapul meu ......... nu prea am sanse pe cheia ........ am sperante ca-l vand saptamana asta dar ma gasiti aici daca mai traceti spre trans bafta la vanzare...ce vrei sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 anul asta zic .. pas ....... anul viitor ........ back to r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kff Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cu dulapul meu ......... nu prea am sanse pe cheia ........ am sperante ca-l vand saptamana asta dar ma gasiti aici daca mai traceti spre trans Salut ghost ... sunt filip cu rr ... Nu luam startul in nici un motogp Mergem doar cu totii la plimbare. Asa ca si a ta e foarte buna Oricum bafta la vanzare si daca vrei sa mergi cu noi pe cheia esti binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 prea tarziu ..... deja am vandut-o .... imi caut deja r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_r1 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 care se baga??????????? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=47410 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 D'abia astept sa-mi iau permisul ... as fi mers la rasnov, si la mamaia - ca doar se lauda Mazare ca e cel mai misto ship race din romania ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) jahaha ... e ca si cum as face eu un concurs de curling in alexandria. Eu anul asta cred ca nu ma incumet sa merg in vreo drumetie ... 2 luni si jumatate din 2008 daca mai apuc de asfal uscat ar fi excelent, imi prinde bine la capitolul experienta. De la anu' vreau sa ma duc mai peste tot in tara. Editat August 28, 2008 de Sky_Hunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Felicitari Sher ... si danke pentru poze. Ar merita sa ne strangem mai multi data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate