radudoctor Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Duminica 24.02.2008 o mica plimbare pana la cetatea medievala Sighisoara: Salut ! Nu ai idee de unde as pute achizitiona un capac pt filtru de aer pt virago 125 asemanator cu cel din a 2-a poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Cine vrea maine sa faca o plimbare pana la Bistrita e binevenit... Eu merg la meci la Gloria vs. Otelul Galati. Meciul e de la ora 16:00. Daca nu.... pofta mare la oua si colesterolul cat mai mare. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 25, 2011 Autor Share Postat Aprilie 25, 2011 Iesirea de vineri alaturi de Mircea si Razvan. Traseu: Mures-Reghin-Bistrita-Pasul Stramba(m-tii Bargaului)-Ilva Mica-Rodna-Pasul Rotunda-Carlibaba-Pasul Prislop-Borsa-Nasaud-Bistrita-Reghin Cateva poze: Pasul Stramba, m-tii Bargaului urcarea Pasul Rotunda, m-tii Rodnei Pasul Rotunda Pasul Rotunda trupa urcarea pe Pasul Prislop Pasul Prislop panorama m-tii Rodnei de pe Pasul Prislop coborarea de pe Prislop, in fundal m-tii Maramuresului panorama m-tii Rodnei la Borsa, Maramures .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Faina tura baieti, superbe locuri, la mai multe! Nici eu nu am stat prea mult pe ganduri, am profitat de zilele libere, am decis sa mai cutreieram un pic muntii, sa vizitam ceva castele si toate astea bineinteles cu motorul si cortul, seara la un foc de tabara....cred ca eram doar noi doi cu cortul Traseul: Tg.Mures - Saschiz - Brasov - Rasnov - Bran - Fagaras - Transalpina - Brezoi - Lacul Vidra - Petrosani - Hunedoara - Alba Iulia - Tg.Mures (aprox 800-900 km) Participanti: Eu si Szidi (si Frank), 3 zile..... Primul obiectiv, biserica fortificata de la Saschiz: Pauza inainte de Brasov Castelul Bran: Urcarea spre castel: Interiorul: Vedere din castel: Urmatoarea destnatie Fagaras: deocamdata atat din cauza uploadului maxim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Frumoasa plimbare, frumoase poze! Hai, continua povestea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Mersi! inca cateva cadre din Fagaras... JUST HANGING AROUND Carpatii: Am gasit un loc bun de camping: Ne-am incazit la foc: cam asta a fost pt. prima zi. Ziua II Ne-am continuat drumul printre munti KTM love Incepem sa urcam..... Lacul Vidra: Transalpina continuarea mai incolo...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Foarte frumos Hossule ! Ai avut ceva tupeu sa dormi in cort . Frumoase pozele ! Daca am timp diseara pun si yo cateva din iesirea de weekend ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Foarte frumos!!! Bravo!!! Sa aveti parte de cat mai multe ture sezonul acesta!!! Si continuati sa bagati poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Multumim! ......deci, Transalpina, cam pana aici am putut urca.... Dupa o cazatura in doi am renuntat.... Szidi se bucura de zapada: Curcubeu: Am innoptat intr-o livada... Am mituit un caine cu ceva mancare sa ne pazeasca pe timpul noptii Ne-am uitat la apusul de soare... La noapte m-am trezit din cauza lupilor, au atacat stana care se afla cam la 1km de noi...am vorbit dimineata cu ciobanul,lupii n-au reusit sa rapeasca nimic Un miel care a supravietuit (de pasti) Luni am vizitat castelul Corvinestilor Am intarziat ) au mai ramas cateva poze in interiorul castelului......o sa revin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Bravo , asteptam si restul pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Mersi, uite si restul pozelor..... Curtea interioara: Sala d mesa, sala cavalerilor ......cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 29, 2011 Autor Share Postat Aprilie 29, 2011 Faina iesire Hosszule! Luni am fortat urcarea pe Scaunul Domnului impreuna cu Haidel. Am reusit sa urcam pana sus pe platoul impadurit, insa portiunea din padure ne-a muncit enorm si a trebuit sa ne intoarcem ca sa nu ne prinda noaptea. principalul obstacol a fost zapada care in multe locuri depasea 1m. Mai multe spun pozele. Vizionare placuta! traseu hard pentru clasa asta de motoare, urcarea spre Poiana de Mijloc alt tronson dificil, tot urcarea spre poiana deasupra Poienii de Mijloc, in planul indepartat Vf. Pietrosu Vf. Pietrosu (2100m) de aici a inceput distractia, zapada in multe locuri peste 1m, nu va mai spun cat ne-a luat urcarea ) Vf. Bistriciorul vazut din Poiana de Mijloc pe zina de urcare pe platoul superior, aici am ocolit zapada mare de pe drum, dupa cum se vede, n-am scapat camila implantata in zapada ... asa arata drumul pe platou, in multe locuri zapada peste 1m, aici ne-am intors sa nu ne prinda noaptea Heidel povestea la tel, eu la 1m in spate eram inpotmolit pentru a n-spea oara una din surprizele "drumului" aici se vede panta inzapezita de la urcarea pe platou, mai devreme de 2 sapt. nu recomand urcarea decat daca vreti sa slabiti fortat, dupa portiunea asta a trebuit sa stam 15 min. ca sa ne mai putem misca Mesaj completat Faina iesire Hosszule! Luni am fortat urcarea pe Scaunul Domnului impreuna cu Haidel. Am reusit sa urcam pana sus pe platoul impadurit, insa portiunea din padure ne-a muncit enorm si a trebuit sa ne intoarcem ca sa nu ne prinda noaptea. principalul obstacol a fost zapada care in multe locuri depasea 1m. Mai multe spun pozele. Vizionare placuta! traseu hard pentru clasa asta de motoare, urcarea spre Poiana de Mijloc alt tronson dificil, tot urcarea spre poiana deasupra Poienii de Mijloc, in planul indepartat Vf. Pietrosu Vf. Pietrosu (2100m) de aici a inceput distractia, zapada in multe locuri peste 1m, nu va mai spun cat ne-a luat urcarea ) Vf. Bistriciorul vazut din Poiana de Mijloc pe zina de urcare pe platoul superior, aici am ocolit zapada mare de pe drum, dupa cum se vede, n-am scapat camila implantata in zapada ... asa arata drumul pe platou, in multe locuri zapada peste 1m, aici ne-am intors sa nu ne prinda noaptea Heidel povestea la tel, eu la 1m in spate eram inpotmolit pentru a n-spea oara una din surprizele "drumului" aici se vede panta inzapezita de la urcarea pe platou, mai devreme de 2 sapt. nu recomand urcarea decat daca vreti sa slabiti fortat, dupa portiunea asta a trebuit sa stam 15 min. ca sa ne mai putem misca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 ceva tura Sambata? sau facem posturi cu milioane de poze pe site. pune ti fratilor linkuri. si pt voi e mai usor. economisiti timp. Mesaj completat Vine careva la o tura pana la Lacu Rosu astazi? Mesaj completat Cam pe aici am fost eu in acest weekend: http://www.moldo.ro/2011/05/01/lacul-rosu-cheile-bicazului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Un videoclip din tura de 3 zile: Click Me! ceva tura Sambata? sau facem posturi cu milioane de poze pe site. pune ti fratilor linkuri. si pt voi e mai usor. economisiti timp. Nu lua in nume de rau, DAR.... ...dupa cum stiu, acest topic a fost creat pe un forum moto special pt iesiri,poze si alte chestii legat de ture moto, daca nu-ti place nu te uita, noi din coltisorul acesta am avut numai feedback-uri pozitive sau foarte pozitive de ex. pozele de sapt trecuta deja au ajuns la un view maxim lunar permis de photobucket, asta inseamna cateva mii de useri care se uita in continuu.....se pare ca unora le place....iar cu usurinta si timpul stau destul de bine si pt ture si pt postari. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Hosszu frate, Oare de ce nu pot vedea pozele din posturile tale? Adica nu vad nici thumbnailurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) Hosszu frate, Oare de ce nu pot vedea pozele din posturile tale? Adica nu vad nici thumbnailurile... Salut! In primul rand vreau sa te felicit pt initiativa din semnatura, am vizitat site-ul ..... sa aveti bafta!.... nu vezi pozele din cauza la photobucket, are o limita de cateva mii de viewuri pe luna si s-a depasit, se reseteaza lunar, dar oricum de acum incolo o sa le pun pe un alt site si sper sa nu mai apara aceasta problema.Oricum pana atunci pot sa vezi pozele pe: http://adventure-spirits.blogspot.com/ Ride Safe! Cam asa arata Transalpina de pasti: http://vimeo.com/23643103 Editat Mai 11, 2011 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Salut! Cam asa arata Transalpina de pasti: http://vimeo.com/23643103 Foarte fain filmuletul tau, si bine aleasa muzica de fundal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Cam asa arata Transalpina de pasti: http://vimeo.com/23643103 Bravo Hosszu! Frumoasa tura, frumos filmat. Pentru Go-EAST mi-am achizitionat de vreo 2 luni o Africa Twin din 96, care de atunci e in proces de restaurare si reinfrumusetare. Am luat-o si pentru a putea duce pasagera cu mai multa usurinta (Domi saracu tuseste cand pun inca o persoana si trusa de farduri). POate iesim si impreuna cu pasagerele la o plimbarica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) Foarte fain filmuletul tau, si bine aleasa muzica de fundal! Mersi! Aici poti sa vezi si partea I a filmuletului : http://adventure-spirits-en.blogspot.com/search/label/Videos Bravo Hosszu! Frumoasa tura, frumos filmat. Pentru Go-EAST mi-am achizitionat de vreo 2 luni o Africa Twin din 96, care de atunci e in proces de restaurare si reinfrumusetare. Am luat-o si pentru a putea duce pasagera cu mai multa usurinta (Domi saracu tuseste cand pun inca o persoana si trusa de farduri). POate iesim si impreuna cu pasagerele la o plimbarica... Scuze nu am observat postul tau m-am bagat numai pt cateva secunde..... acuma vad.....buna alegere Africa, cum te descurci cu inaltimea, pt ca si la Twinuri partea din fata e destul de mare, putem sa iesim candva...... Editat Mai 23, 2011 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 2, 2011 Autor Share Postat Iunie 2, 2011 Sambata ... tura mai hard in zona Calimani, Scaunul Domnului, platoul, coborare-n Rastolita, VF Retitis, Panaci, Bilbor. Santem deja 6 motoare. Doritorii sa aiba camila echipata de offroad, cort, butelia de vin, etc. Traseul ca si grad de dificultate peste mediu cu zone hard,(sa-si mai intre Mircea in mana pentru drumul de Mongolia). Portiuni de navigatie, sa va luati statiile radio la voi. Doritorii sa se anunte. Deocamdata sant eu,(BMW F650 GS Dakar), Mircea(honda Dominator), Cristi(suzuki Freewind), Marinica(BMW F650 GS),Heidel,(honda FMX), fratele lui Razvan (suzuki Freewend). Deci ... se baga vacile la extrem putin ) ... va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Sambata ... tura mai hard in zona Calimani, Scaunul Domnului, platoul, coborare-n Rastolita, VF Retitis, Panaci, Bilbor. Santem deja 6 motoare. Doritorii sa aiba camila echipata de offroad, cort, butelia de vin, etc. Traseul ca si grad de dificultate peste mediu cu zone hard,(sa-si mai intre Mircea in mana pentru drumul de Mongolia). Portiuni de navigatie, sa va luati statiile radio la voi. Doritorii sa se anunte. Deocamdata sant eu,(BMW F650 GS Dakar), Mircea(honda Dominator), Cristi(suzuki Freewind), Marinica(BMW F650 GS),Heidel,(honda FMX), fratele lui Razvan (suzuki Freewend). Deci ... se baga vacile la extrem putin ) ... va asteptam. F.ck,f.ck,f.ck, ce a-si fi venit si eu, dar din pacate deja am alt program care nu e deloc interesant, dar asta e, alta data. Sa va intoarceti cu pozeeeeeeeeeeeee!!! Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 Iesire in Calimani, din pacate urcarea pe Scaunul Domnului am reprogramato datorita unei ploi torentiale, insa a iesit o tura faina de 6 motoare pe traseul Reghin-Toplita-Vf. Retitis-fosta exploatare de sulf din Calimani-Orasul Parasit, langa care am si inoptatla cort-Gura Haiti-Panaci-Dragoioasa-Pasul Bursucariei-Bilbor-Borsec-Tulghes-Ditrau-Remetea-Pasul Batca-Lapusna-Ibanesti-Gurghiu-Reghin. Astept ca si ceielalti participanti sa puna poze! Cateva si de la mine: cariera trupa drumul de urcare pe retitis spre Saua Negoiu in nori deasupre carierei apus, vf.Pietrosu(2100m) creasta urcarea de la Drogoioasa spre Pasul Bursucariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 O tura cu adevarat reusita ! Locuri de poveste ! participantii pauza de hidratare la izvor lacul Iezer zboara puiule zboara punea berile la rece orasul parasit de langa cariera de sulf pe acoperisul calimanilor vedere de pe Retitis urcarea spre pasul bursucariei pasul bursucariei, in departare Bilbor bodyguarzi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Foarte frumos...e ceea ce inseamna pt mine motociclism, aventura, gasca, minunatii ale naturii...lucruri simple pt care merita sa traieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 nu trebuie decat sa dai mobra la schimb pe o enduroaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate