flory81 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Salutare si bine vam gasit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 7, 2008 Autor Share Postat Aprilie 7, 2008 Salut meseriasu... bine ai venit! Flory81...Om de tura montana si devorator de kilometrii la greu... o sa mai auziti de el cu siguranta ! omu si fieru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toni.ack Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Salut Adi! Prietenii din Ungaria au amanat turul Ardealului! Am luat legatura cu ei, si le-am transmis propunerile tale. Le-au placut foarte mult. Din pacate eu nu am fost foarte de mult pe la voi. Acum 22de ani am petrecut doua vacante in muntii Harghita, pe la Chirui,Selters,Meresti si Gheorgheni. Anul asta in august am planificat sa trec prin partea de nord,Prislop,Cheile Bicaz,Gheorgheni,Odorhei,Tg.Mures,Turda,Cluj si napoi SM.Daca ai putin timp si chef, sa mai dai detalii de traseele propuse ne-ar veni foarte bine. Mersi inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Salut Adi! Prietenii din Ungaria au amanat turul Ardealului! Am luat legatura cu ei, si le-am transmis propunerile tale. Le-au placut foarte mult. Din pacate eu nu am fost foarte de mult pe la voi. Acum 22de ani am petrecut doua vacante in muntii Harghita, pe la Chirui,Selters,Meresti si Gheorgheni. Anul asta in august am planificat sa trec prin partea de nord,Prislop,Cheile Bicaz,Gheorgheni,Odorhei,Tg.Mures,Turda,Cluj si napoi SM.Daca ai putin timp si chef, sa mai dai detalii de traseele propuse ne-ar veni foarte bine. Mersi inainte! pe prietenii din ungaria ii asteptam cu drag sa vina pe meleagurile targumuresene.....da sa aduca si un guias unguresc cand vin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Sambata...19.04.2008 Traseu: reghin-toplita-borsec-targu neamt-humulesti-agapia-gura humorului-voronet-vatra dornei-bistrita- reghin.... aproximativ 500 km Durata 8 ore *********************************************************************************************************************************** Duminica 20.04.08 Traseu: reghin-sovata-odorhei-miercurea ciuc-baile tusnad-lacul sfanta ana-miercurea ciuc-gheorgheni-pasul bucin-sovata- reghin ...peste 550 km Participanti : Adi si Calin(yamaha Drag Star 650) Durata 10 ore *********************************************************************************************************************************** Luni 21.04.08 Traseu: reghin-beclean-dej-baia mare-parc Dakar Series-barsana-borsa-pasul prislop (1416m)-tentativa esuata de a trece pasul rotunda... zapada- vatra dornei-pasul tihuta-bistrita-reghin... peste 600 km Participanti..Adi si Florin Durata 14 ore.. Concluzie: peste 1500 km.... 3 zile pe motor........ Editat Aprilie 22, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Duminica 20.04.2008, doua motoare, 4 oameni. Traseu Ludus-Tg Mures-Sighisoara-Rupea-Brasov-Rasnov si retur. Aproximativ 450-500 de km. A fost o zi pe cinste... Adi ne-am intalnit cumva pe traseu? Ca mi s-a parut Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Duminica 20.04.2008, doua motoare, 4 oameni. Traseu Ludus-Tg Mures-Sighisoara-Rupea-Brasov-Rasnov si retur. Aproximativ 450-500 de km. A fost o zi pe cinste... Adi ne-am intalnit cumva pe traseu? Ca mi s-a parut Salutare va-ti luat motor sa vizitati statui.... Duminica 20.04.2008, doua motoare, 4 oameni. Traseu Ludus-Tg Mures-Sighisoara-Rupea-Brasov-Rasnov si retur. Aproximativ 450-500 de km. A fost o zi pe cinste... Adi ne-am intalnit cumva pe traseu? Ca mi s-a parut Salutare va-ti luat motoare sa vizitatii statui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Aha... vii si tu ? Ne trebe sef... la trib Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 Nu aveam cum... eram pe partea cealalta... Odorhei- Miercurea Ciuc-Baile Tusnad-Lacul Sfanta Ana. Faina tura oricum. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Aha... vii si tu ? Ne trebe sef... la trib eu nu ma bag,eu sunt la clasa vitezane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Vezi sa nu parchezi si tu pe la Rupea Ciaules si asfalt uscat... cu toate ca ploua de rupe... Sa speram ca gasim sponsori pentru week-end sa mai bagam o tura prin tara noastra cea minunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Duminica 20.04.2008 :Tg Mures-Sighisoara-Brasov-Sinaia(Destinatia: Castelul Peles) si retur. Aprox. 500 km.Participanti :Exorcist,Zsak,koko_levy,Pal_Chop si 4 pasagere Superbe ture si poze Adi,vad ca nu prea ai stat pe acasa in weekend(mai mult pe motor decat in pat:) ).Keep on rolli'n! Poze: Editat Aprilie 22, 2008 de Exorcist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Vezi sa nu parchezi si tu pe la Rupea Ciaules si asfalt uscat... cu toate ca ploua de rupe... Sa speram ca gasim sponsori pentru week-end sa mai bagam o tura prin tara noastra cea minunata no da nu mai avetii bani de benzina....mergetii cu imprumutu,ceretii la astia mai marii de un plin......ma dane ai fost si tu o data pana la rupea si ce mandru esti!!!!!vezi ca mai este asfalt de acolo... nu se gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Foarte frumoase turele facute in aceasta zona, daca mai veniti pe la Odorhei anuntati-ma si ma duc si eu mai departe cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Foarte frumoase turele facute in aceasta zona, daca mai veniti pe la Odorhei anuntati-ma si ma duc si eu mai departe cu voi. da da ,da eu ma dau puternic pe tg-mures-bala-faragau-ercea si retur e super drumu....si se pot vizita o gramada de castele a grofilor...super misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sambata...19.04.2008 Traseu: reghin-toplita-borsec-targu neamt-humulesti-agapia-gura humorului-voronet-vatra dornei-bistrita- reghin.... aproximativ 500 km Durata 8 ore *********************************************************************************************************************************** Duminica 20.04.08 Traseu: reghin-sovata-odorhei-miercurea ciuc-baile tusnad-lacul sfanta ana-miercurea ciuc-gheorgheni-pasul bucin-sovata- reghin ...peste 550 km Participanti : Adi si Calin(yamaha Drag Star 650) Durata 10 ore *********************************************************************************************************************************** Luni 21.04.08 Traseu: reghin-beclean-dej-baia mare-parc Dakar Series-barsana-borsa-pasul prislop (1416m)-tentativa esuata de a trece pasul rotunda... zapada- vatra dornei-pasul tihuta-bistrita-reghin... peste 600 km Participanti..Adi si Florin Durata 14 ore.. Concluzie: peste 1500 km.... 3 zile pe motor........ Data viitoare luam si schiurile ...ca la ce zapada o fost pe munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Data viitoare luam si schiurile ...ca la ce zapada o fost pe munte vezi sa iti iei si bromura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) 26.04.2008 Valea Gurghiului si Valea Salard Participanti Adi & Florin Filmulet Lapusna:Aici: [font="Arial Black"]http://adit.fotohost.ro/video/lapusna_m_tii_gurghiului[/font] Valea Salard... viteza...60-130km/h, mult derapaj... senzatii mai extreme ! Aici: http://adit.fotohost.ro/video/valea_salard Editat Aprilie 27, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 26.04.2008 Valea Gurghiului si Valea Salard Participanti Adi & Florin Filmulet Lapusna:Aici: [font="Arial Black"]http://adit.fotohost.ro/video/lapusna_m_tii_gurghiului[/font] Valea Salard... viteza...60-130km/h, mult derapaj... senzatii mai extreme ! Aici: http://adit.fotohost.ro/video/valea_salard Beton filmarea de pe Salard....mai bine mergeai acolo cu virago... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Da .... poate acolo nu aveam accident... ii mai sigur in regim de raly pe macadan decat cu 50 la ora in oras. 27.04.2008 Valea Bistra (M-tii Calimani) si Valea Iodului(M-tii Gurghiului) Urmeaza o scuta pauza de Vreo 2 saptamani...... degetul mare de la mana dreapta rupt in urma accidentului de ieri din Reghin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Da .... poate acolo nu aveam accident... ii mai sigur in regim de raly pe macadan decat cu 50 la ora in oras. 27.04.2008 Valea Bistra (M-tii Calimani) si Valea Iodului(M-tii Gurghiului) Urmeaza o scuta pauza de Vreo 2 saptamani...... degetul mare de la mana dreapta rupt in urma accidentului de ieri din Reghin... se mai intampla,insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 27.04.2008.Am iesit si noi la un gratar la Bezid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Urmeaza o scuta pauza de Vreo 2 saptamani...... degetul mare de la mana dreapta rupt in urma accidentului de ieri din Reghin... Dar zi-ne si noua ce ai patit omule?!? 27.04.2008.Am iesit si noi la un gratar la Bezid. La Bezid trebuie sa mananci ceea ce prinzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Cazut cu choperu lui soramea... e a doua oara cand cad cu choper...... Cazatura provocate de un manelist cu conserva.... ii prevad zile negre, il stiu si n-am sa-l iert ! Editat Aprilie 29, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Bine ca doar atat....in rest cred ca la chopper nu-i prea plac zgarieturile:)..si nici manelistii cu conserva.Insanatosire grabnica si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate