Kowalski Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 daca se poate si un duke cu tobele goale mai bine Micule, daca ajung weekendu viitor pe acasa te onorez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Micule, daca ajung weekendu viitor pe acasa te onorez. maine e nunta , 3 septembrie , da suna-ma oricum daca vi sapt viitoare ! maine e nunta , 3 septembrie , da suna-ma oricum daca vi sapt viitoare ! pana acum s-au anuntat vreo 3 baieti sigur , cu mine 4 mai asteptam maine e nunta , 3 septembrie , da suna-ma oricum daca vi sapt viitoare ! pana acum s-au anuntat vreo 5 baieti sigur , cu mine 6 si mai asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikybestmoto Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Micutzule, astept pozele! pune-le a.s.a.p. a, si berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klau86x Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Micutzule, astept pozele! pune-le a.s.a.p. a, si berea Cum a fost?cred k a fost super,mi-ar fi placut sa vin si eu dar ...asta e viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Cum a fost?cred k a fost super,mi-ar fi placut sa vin si eu dar ...asta e viata... Salut , a fost foarte frumos , le multumesc la baieti : Viki , Emy , Poly , Aty , Florin si nu in ultimu rand domnu' wheelie Cristi care a facut show-u mai picant , Florine sper ca ti-a mai ramas o foita din ambreiaj , nu uit nici de promisiune weekendu viitor ne intalnim . In legatura cu pozele in primele minute cum le primesc le postez , tre' sa vb cu pozaru prima data ! Multumesc inca o data ! Salut , a fost foarte frumos , le multumesc la baieti : Viki , Emy , Poly , Aty , Florin si nu in ultimu rand domnu' wheelie Cristi care a facut show-u mai picant , Florine sper ca ti-a mai ramas o foita din ambreiaj , nu uit nici de promisiune weekendu viitor ne intalnim . In legatura cu pozele in primele minute cum le primesc le postez , tre' sa vb cu pozaru prima data ! Multumesc inca o data ! Deocamdata numa astea 2 le-am primit cum mai primesc le postez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikybestmoto Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 inca n-ai primit pozele? imediat trece luna de cand au fost facute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 ma spune-i asta pozarului , sincer nici eu nu stiu de ce dureaza atat , proabil trebuie sa isi puna amprenta pe toate ... si eu sunt nerabdator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peterlorant Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 e plin de gropi si denivelari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikybestmoto Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 ia sa-mi faci cunostinta cu fotograful ala sa-i dau cu picioru-n fund de vreo doua ori si o serva peste cap - ca ne tine atata sa asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 8, 2011 Autor Share Postat Octombrie 8, 2011 Ieri l-am insotit pe Mircea pe ultimii kilometrii ai aventurii sale ... Mongolia tur-retur pe motocicleta. A ajuns cu bine si el si motorul ! Povesti urmeaza sa posteze el Valea superioara a Muresului, ultimii kilometrii ai aventurii "Go-east" reantalnirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Ieri l-am insotit pe Mircea pe ultimii kilometrii ai aventurii sale ... Mongolia tur-retur pe motocicleta. A ajuns cu bine si el si motorul ! Povesti urmeaza sa posteze el Bravo Mircea!!! Asteptam pareri, impresii, sfaturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Iata ca au venit si pozele Editat Octombrie 10, 2011 de micutu_17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 10, 2011 Autor Share Postat Octombrie 10, 2011 Eiii ... cam lunga pauza cu postarile pe aici. Cateva poze din iesirea de azi cu Mircea proaspat intors din Mongalia. Traseu "de casa" prin m-tii Gurghiului. Iesisem sa facem cateva fotografii cu padurea in haine de toamna, insa inca culorile nu-s schimbate in totalitate in schimb sus pe creasta am dat de petice de zapada. Oricum din punctul de vedere al fotografiatului toamna e cea mai spectaculoasa ! Cateva poze: trasee de toamna ferigi in culori de toamna sus in codru de molid soare si zapada traseu, in fundal dreapta, varful era alb complet cerb carpatin ... surprins astazi pe Valea Sirod Cam atat deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Ieri l-am insotit pe Mircea pe ultimii kilometrii ai aventurii sale ... Mongolia tur-retur pe motocicleta. A ajuns cu bine si el si motorul ! Povesti urmeaza sa posteze el Valea superioara a Muresului, ultimii kilometrii ai aventurii "Go-east" reantalnirea BRAVO Mircea pt aventura !!! Asteptam sa ne revedem , asteptam cu drag povestile + pozele tale , asteptam un chef / o bauta in cinstea aventurii , dupa ce iti revii dupa drum !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 BRAVO Mircea pt aventura !!! Asteptam sa ne revedem , asteptam cu drag povestile + pozele tale , asteptam un chef / o bauta in cinstea aventurii , dupa ce iti revii dupa drum !!! Felicitari si tot respectul din partea unui incepator pt o persoana la care ii pot spune MASTER la orice ora pt curaj si pt ceea ce a demontrat adica daca vrei se poate! sper sa ne cunoastem cat de curand si ASFALT USCAT IN CONTINUARE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 MS de poze! pacat ca nu sunt si de cand am plecat de la casa casatoriilor p o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Bravo!!! Felicitari, asteptam mai multe poze si impresii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 care casa casatoriilor ma , ca tu peste tot ai fost p-o roata va salut cu respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 14, 2011 Autor Share Postat Octombrie 14, 2011 Pana ce-si va pune Mircea impresiile din calatorie aici, niste filmulete de azi 14.10.2011. Protagonisti: Mihai Voda si subsemnatul. Ambele motoare BMW F650 GS DAKAR (Episodul I) ...rally raid in zona m-tilor Gurghiului Episodul II Cameraman: Mihai, camera ... GO pro HD Vizionare placuta si sa auzim de bine ! Episodul III enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klau86x Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Faine pozele.... MS de poze! pacat ca nu sunt si de cand am plecat de la casa casatoriilor p o roata Lasa Cristi pe doua roti nu-ti ajunge?? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 vreo iesire in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Hai Toni, pune poze de pe Saca ! Am sa pun si eu cateva mai tarziu. Cateva poze de weekendul trecut. Traseu prin poienile de creasta a m-tilor Gurghiu (Giurgiu, Obarsia, Copriana, Prislop, Breditel) pana pe Saca Mare si coborare in Campul Cetatii. Deocamdata atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Hai ca pun si eu ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Ooo, a fost bine;la voi a fost inghetat, nu a trebuit sa impingeti prin noroaie, ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Salutare lume....de mult n-am mai fost pe aici si nici timp de moto nu prea am avut, vazand pozele cu iesirile de toamna m-a apucat nostalgia si am editat un filmulet din ultima tura de vara, sper sa va placa: http://vimeo.com/33474663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate