dealien Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Mie mi se pare ca tipul asta spune mai multe despre proprietar decat tot acel luciu si crom... Si celelalte sunt frumoase...Dar primele poze de roby sunt chiar deosebite!!! see YA ...PAREREA MEA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Aaaa...sunt curios...SE FURA si de-astea...? La noi sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 daca nu le fura vreun baiat de dupa blocuri...sigur le fura tiganii sa le duca la fiare vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Am si eu o gramada in calc, salvata de mult timp de pe carev site: Uite cateva mai interesante: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 mai este si creatura asta, care nu cred ca poate fi categorizata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Acelasi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 si lista de poze poate continua...cu o gramada....era o idee sa mai iesim din crom si perfectiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Nu stiu de ce, dar am o simpatie ciudata pt rat bikeuri! arata ciudat, parca ar fi o gramada de rugina, si totusi merg(ok, nu toate ) chiarimi place foarte mult acest topic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 am si io unu care-mi place tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 si mai este un simson autohton destul de dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 si mai este un simson autohton destul de dragut ca sa vedeti ca si in rominia se poarta rat bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 uitati si ratul lui KLAUS care mai aveti poze cu raturi din tara...punetile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 un nipran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 acelasi nipran,alt rider si unghi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 asta este motorul lui MIHAI (MITA) din resita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 poza cu proprietarul la o intilnire la timisoara in stinga pozei MIHAI in dreapta ADI HAR amindoi resiteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 bai, aia cu rezervorul si aripile batute cu ciocanul e DEMENTZIALAAA! Cred ca astea sint o chestie de mare finetze - mie-mi plac mult - arata ca preocuparea pentru asa ceva poate merge intr-o directzie creativa - sint ca niste sculpturi din gunoaie - fantastic! Si de unde mai pui ca si functzioneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 bai, aia cu rezervorul si aripile batute cu ciocanul e DEMENTZIALAAA!Cred ca astea sint o chestie de mare finetze - mie-mi plac mult - arata ca preocuparea pentru asa ceva poate merge intr-o directzie creativa - sint ca niste sculpturi din gunoaie - fantastic! Si de unde mai pui ca si functzioneaza... Moogoo dar te-ai gandit ca pe astea nu prea merge airbrush? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 tocmai de-aia mi-as lua una de-asta, ca... de, mie nu mi-ar veni sa-mi pictez propriul motor... si-asa n-as avea ce sa pictez... Poate doar cu feruginol sau grund de usa de soba... hehe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 cele mai reusite Ratbikuri sint care au devenit dealungul anilor Ratbike. am avut si eun un GS 1000 Ratbike: dar cel mai tare Ratbike cu care m-am plimbat a fost asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 GS 1000 Ratbike - proprietar: Tweety, Roadhogs Whiltshire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 GS 550, al nevestei susnumitului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 29, 2005 Autor Share Postat Aprilie 29, 2005 sa zicem ca momentan si FJ 1200 al meu acum arata a rat bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Pai si-al meu daca-l mai lasam nitzel in halul in care era,tot asa ar fi aratat... .sau mai bine ea, mai lipsea s-o k s-ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 GS 550, al nevestei susnumitului salut e mortal ..mai degraba cafe racer ....nu e inmatriculat in ro nu|? e de vinzare ?? daca aflii ceva te rog da un mail basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate