wheelsandspeed Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Cumpar o pereche de cutii laterale, pentru bagaje, folosite, la pret ortodox. email wheelsandspeed@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 ... vreau si eu pt nipra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 tocmai si-a luat un prieten de la hein-gericke unele de 50 Euro din textil si termoizolante, aratau bine, nici nu erau sarmale de-alea atarnande de chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 tocmai si-a luat un prieten de la hein-gericke unele de 50 Euro din textil si termoizolante, aratau bine, nici nu erau sarmale de-alea atarnande de chopper. Thanx for information, sper sa gasesc ceva fain. Am un MZ choperit si caut un atas. Am auzit ca STOYE erau modele ce potrivesc bine la motoarele astea. Daca ai o relatie pentru asa ceva, te rog sa dai un semn. Exista atasuri de aluminiu? In Romania? As da bani seriosi pe asa ceva daca as gasi. Numai bine si asfalt uscat Email wheelsandspeed@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 pai ai sa dai bani seriosi. Nu stiu nici unul, si nu stiu cum i-ar sta unui mz cioplit cu un atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 am eu 2 cutii de bmw touring dar sunt putin crapate sunt din plastic din ala rezistent,cred ca le pot trimite prin posta la un pret rezon 80 ron amandoua,taxele le platiti voi --- Mesaj completat în 25 Feb 2008 20:12 -------------modelul cutiilor este asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 am eu 2 cutii de bmw touring dar sunt putin crapate sunt din plastic din ala rezistent,cred ca le pot trimite prin posta la un pret rezon 80 ron amandoua,taxele le platiti voi <small>--- Mesaj completat în 25 Feb 2008 20:12 -------------</small><br/>modelul cutiilor este asta Cati litri?Incuietorile functioneaza?Ai putea pune niste fotografii cu ele,sa se vada si crapaturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate