cristos Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Bai, dar cum ati urcat panta aia pana la vulcani? Eu, cu Tenere, am avut ceva emotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Hmm, daca ati urcat voi cu CB 500 pot urca si eu cu GS 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Mai stiu eu pe cineva cu un marauder, care a reusit aceeasi performanta. Eu unul nu as fi parcat chiar pe formele alea de relief, ma gandesc ca sunt totusi monumente ale naturii. Oricum felicitari pt plimbare si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 PE vulcani mi se pare aiurea urcarea cu moto, oricum sunt prea mici de enduro Dar pana la vulcanii aia mari si ascunsi, e un drum mai off road asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate