SEBYK Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Pe langa problema legata de stop(daca se potriveste de la zzr600 la zzr400) mai am o problema...Treb saschimb semeringurile. De fapt unul singur curge...da cred ca e bine sa le schimb pe amandoua ca sa nu muncesc de 2 ori in cazul in care cedeaza si celalalt... Acum intrebare e....pot sa le schimb eu sau treb neaparat sa merg la cineva specializat in asta..mentionez ca am cunostinte medii de mecanica Cam care ar fi etapele?? eu am un manual de reparatii si am vazut cum se face in principiu...dar mi-ar prinde foarte bine daca mi-ar da niste sfaturi cineva care a facut asta.. Si ce firma recomandati...eventual exista un cod ceva pentru ele???cineva mi-a spus sa masor furca si sa ii zic diametrul ca sa stie ce semeringuri sa imi dea. Si ce ulei recomandati??? Cam atat. Astept sfaturi. MS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 mergi la un magazin de piese moto si spune ce vrei . nu monta orice semering care se potriveste. daca nu ai mai schimbat asa ceva , e bine sa mergi la un mecanic moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Baga un ochi acilea si vezi daca te crezi in stare sa o faci ... /index.php?...=0#entry1059128 ... cam toate furcile is la fel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 Am fost la magazin moto...si mi-au zis ca tre sa le dau jos sa le masor si pe urma sa ma duc la ei...ca nu au gasit in nici un catalog ce imi trebuie mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) sunt cele de ZZR 600 din acelasi an. Poti comanda la motolouis, macar stii sigur ca vin in mai putin de 3 saptamani Editat Februarie 29, 2008 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 Aha...deci ai schimbat si tu la 400-le tau si ai pus de la zzr 600 nu?? ok ms muuuuult de tot.. nimeni nu stia sa ma ajute oricum ms inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 Gata fratilor...am rezolvat cu semeringurile..... De acu...in ordine...slefuit toba......si cand mai apar niste bani...o vopsea...pe urma mansoane....capete ghidon..suruburi albastre parbriz si carene etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate