dead_man_walking Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 shi nu mai are putere .... motorul s-a intamplat doar de vreo 2 ori?!?!?!?! este de la benzina???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 2 timpi? daca da vezi sa nu fie toba crapata sau vre-un colier slab. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 28, 2005 Autor Share Postat Aprilie 28, 2005 da, e in 2 timpi???? dar nu face tot timpul cand merg singur, merge bine cand am mai luat pe cineva, a facut zgomotul shi nu tot timpul, doar de 2 ori in intervalul de 1 ora cat m-am plimbat!!! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 28, 2005 Autor Share Postat Aprilie 28, 2005 da, e in 2 timpi???? dar nu face tot timpul cand merg singur, merge bine cand am mai luat pe cineva, a facut zgomotul shi nu tot timpul, doar de 2 ori in intervalul de 1 ora cat m-am plimbat!!! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Vezi ca atinge-n cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate