Vizitator stress_L&P Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 mobil 1 + DuraLube cica "it rocks" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 Mobil1 20W50 este un ulei ieftin la fel ca Esso,Elf,Mol...Este facut in Turcia. Am pus si eu Mobil1 si a mers bine dar nu cred ca e cel mai bun. Despre DuraLube pot sa spun ca este abureala. Am bagat in masina si nu are nici un efect. In plus au fost dati in judecata in Sua pt ca mint cumparatorul cu prostii de genul:poti sa mergi fara ulei 50km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 nu stiu ca n-am lepra dar asa am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Mobil / Texaco Havoline / BP / ELF / ARAL (20W50) ??? SAU Castrol 15w50 ??? p.s. pe mai toate zice Made in EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Pavel Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Oameni! stie cineva cum se regleaza avansu la nipru? mt11? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 pai nu ai avans centrifugal? eu stiam ca da... daca da ar trebui sa ai un semn pe volanta, ca la simon?!!!???!???!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Ca sa raspund la treaba cu avansu... Se pune semnul de pe volanta la P (adica R-ul rusesc, oricum nu conteaza... P sa fie), poti sa scoti bujiile sa dai mai usor la pedala. Slabesti putin platoul din alea 3 surube ca sa-l poti muta mai usor, si il dai in stanga sau in dreapta pana vezi ca incepe sa se deschida platina si il lasi acolo, si il asiguri cu surubele. Ca sa nu te pacaleasca ochiu', bagi un voltmetru cu plusul la platou (acolo unde vine curentul, are un surub) si minusul la masa. In momentul deschiderii se intrerupe circuitul si se duce tensiunea, o sa vezi pe voltmetru, acolo ar trebui sa fie teoretic avansul! (asa scrie prin manual) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Si... era sa uit, mare atentie cum pui centrifugalul ca ala iti influenteaza deschiderea platinei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 11, 2005 Autor Share Postat Iunie 11, 2005 Pielea mea, azi la Uralul meu antic am facut totul din ochi. Volanta mea are doar o sageata scrijelita pe ea . Nu stiu cum le-am pus pe toate , reglat avansu, distanta la platini de 0,7 ca a mers foarte bine. Oricum bujiile NGK sunt KAKA, mai bune niste Sinterom 14NP24, dar nu gasaesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 atunci baga 14 LP 24 ca de alea gasesti cacalau! tot sinterom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 Pai da, la Nipru merg ,dar la Ural nu merg cu filet lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 era vorba cumva de ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Pavel Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Sa am grija cum pun centrifugalu.. Uite ca astazi am umblat la avans ca un piston imi da rateuri in toba si l-am pus invers si l-am dat si-n colo si-ncoace si merge relativ la fel (cu rateuri in toba). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 te-ai gandit sa-i reglezi supapele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 (editat) http://www.bp.com/subsection.do?categoryId...ntentId=2001537 BP & Castrol & Aral fac parte din acelasi grup de firme !?!?!?! Editat Iunie 23, 2005 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Sa am grija cum pun centrifugalu.. Uite ca astazi am umblat la avans ca un piston imi da rateuri in toba si l-am pus invers si l-am dat si-n colo si-ncoace si merge relativ la fel (cu rateuri in toba). Daca merge UN piston ca dreaq nu are treaba cu avansul pentru ca aceeasi scanteie o da pentru AMANDOI odata (o singura platina, o singura scanteie)... deci aia e carburatie sau supape cum a mai zis cineva! Si e o iluzie ca merge la fel oricum l-ai pune... centrifugalul da efectiv avansul la aprindere, prin urmare daca nu e pus bine se cam strica treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 am bagat 2L de bp in Ural si se pare ca a fost prea mult: nivelu e peste la joja si a inceput sa curga ulei din el ... dauneaza grav sanatatii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Daca-i mult forteaza in semeringuri.Doar ca 2 l nu ar trebui sa fie mult!Ai tinut motorul in plan vertical cand ai masurat nivelul?Si pe unde a inceput sa curga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 UN SCHIMB COMPLET DE ULEI INCAPE FIX 2,2l in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 11, 2005 Autor Share Postat Iulie 11, 2005 1,9 pana la 2l Nu prea e bine sa fie mult .Cand schimbi uleiul la Uralul nou tre sa tii seama ca mai ai ulei si la filtru asa ca nu bagi 2L. Bagi ceva mai putin si controlezi cu joja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 am golit tot, inclusiv la filtru, dupa care am bagat 2L (2 bidoane de 1L) o sa il sterg sa vad pe unde apare, ca acuma e murdara toata partea de jos, pe unde s-a scurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate