uncle Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 4 fraieri au plecat la plimbare si s-au mai intors si teferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 offfffffffffffff......vreau service sa imi reglez toate cele la motor si vin si eu...mama lor de treburi. Dar cine a fost? tu, dragos acela e Ivan? si mai cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 3, 2008 Autor Share Postat Martie 3, 2008 the crew: uncle, legnakrad, vlad_ivan si prafuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 pe tine si pe dragos v-am mai vazut, ne-am mai plimbat, dar restu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 3, 2008 Autor Share Postat Martie 3, 2008 si cu prafuit te-ai plimbat, dar nu mai tii minte are KLE-ul de 500 e "de-al nostru" cu enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) si cu prafuit te-ai plimbat, dar nu mai tii minte are KLE-ul de 500 e "de-al nostru" cu enduro eu m-am plimbat cu toti cu care ai fost, ca doar sunt din titan...insa pe vlad si prafuit nu i-am mai vazut de muuuult ps: doar atatea poze? Editat Martie 4, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 a fost super intr-adevar. dar extrem de obositor pentru prima iesire (la mine). am dormit 10 ore cand m-am intors si mi-ar mai fi trebuit vreo doua:) unde mai pui ca am plecat si cam dezbracat si am dardait "big time". noroc cu uncle zis si "bunica" baiat prevazator care m-a imbracat cu polarul de rezerva. la mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 pai bine bre ivane si tu plecasei asa macho in tricou si geaca @cehu'... merci, a fost f frumos @raven... nu avem mai multe poze ca eram ocupati sa punem genunchiu jos pe viraje (mai am unele, dar nu le-am pus pe toate, ti le dau pe messenger daca vrei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Asfaltul cam rece, si se pierdea aderenta usor daca faceai pe zmeul, dar in schimb ciorbita buna, ceaiul cu atat mai bun Uncle, bine ca a adus un echipament de rezerva si pese pt inca un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Gata. Am sters sa nu cititi de 2 ori acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 prafuitule, vezi ca atunci cand "se chinuie" sa posteze, chiar posteaza, dar mai greu si asa eviti double-postingul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Bravo, deh, gasca de oameni seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 God! Pe tine chiar ca nu te-asi trimite sa cumperi ceva! Adica simbata pleci dupa martisoare, duminica pleci la cheia si te intorci teafar si tot duminica pleci si dupa piine in final o pui de o mamaliga! Oau! Esti omul meu! Imi aduc aminte ca in "tinerete" il admiram pe unul despre care se povestea ca a plecat sa ia piine si s-a intors de la mare dupa trei luni! Pai ala e mic copil, ca nu a reusit sa fie in doua locuri simultan! In alta ordine de idei, fericiti trebuie sa fiti voi cei care stati atit de aproape de locurile alea pline de drumuri ce asteapta a fi descoperite! Multumesc de ideile de trasee, le-am notat si voi face tot .....imposibilul, sa le calc. Si cind ma gindesc ca zona mi se parea un cosmar plicticos! E drept, cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Ana, ai gresit topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Ana, ai gresit topicul. Sorry, acum vad ca am gresit de fapt....tot. Uitati ca am postat prostii, va rog si sa le fie de bine calatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 hai ca a fost oricum simpatica ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate