bongolas Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 mi-au luat piciorul si parul din cap ... nenorocitii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C-NyK Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 un fleac...... te`au tavalit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_passs Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 cica a fost un accident in pacurari pe data de 25...adica ieri,,si se lasa cu dosar penal pentru motociclist,,, naspa. http://is.politiaromana.ro/ipj_iasi/Centru...ire.php?id=9087 cica a fost un accident in pacurari pe data de 25...adica ieri,,si se lasa cu dosar penal pentru motociclist,,, naspa. http://is.politiaromana.ro/ipj_iasi/Centru...ire.php?id=9087 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 eu am auzit alta poveste. Bongolezule, e asa cum spune Politia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 eu am auzit alta poveste. Bongolezule, e asa cum spune Politia? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 cica a fost un accident in pacurari pe data de 25...adica ieri,,si se lasa cu dosar penal pentru motociclist,,, naspa.http://is.politiaromana.ro/ipj_iasi/Centru...ire.php?id=9087 cica a fost un accident in pacurari pe data de 25...adica ieri,,si se lasa cu dosar penal pentru motociclist,,, naspa. http://is.politiaromana.ro/ipj_iasi/Centru...ire.php?id=9087 DOSAR PENAL?! ?!? Pentru ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bongolas Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 aproape tot ce e scris pe site ul politiei e gresit, de la cauzele accidentului la urmarile lui, ma bucur ca am scapat cu bine dupa cascadoria de joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 a fost ieri un accident pe drumu iasi roman , imediat dupa o curba erau adunati mai mult motociclisti.a cazut un baiat cu un triumph rosu cu numere rosii de iasi , am inteles ca avea permisul de o saptamana.cred ca a alunecat in curba ,dar avea echipament care era facut cam ferfelita.baiatu era intins pe jos , cu el un baiat si o fata +2,3 bikeri .parea putin confuz , intreba daca el e cazut , daca e bine motorul. stie altcineva mai multe detalii?in ce stare e baiatul?eu oricum ii zic insanatosire grabnica si sa fie putin mai atent pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 2 accidente un triumph si o yamaha yzf 600 thundercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 aproape tot ce e scris pe site ul politiei e gresit, de la cauzele accidentului la urmarile lui, ma bucur ca am scapat cu bine dupa cascadoria de joi. ma bucur sa aud asta, dar pana la urma, ei cred ce scriu si iti fac dosar penal, sau ai scapat de treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 a fost ieri un accident pe drumu iasi roman , imediat dupa o curba erau adunati mai mult motociclisti.a cazut un baiat cu un triumph rosu cu numere rosii de iasi , am inteles ca avea permisul de o saptamana.cred ca a alunecat in curba ,dar avea echipament care era facut cam ferfelita.baiatu era intins pe jos , cu el un baiat si o fata +2,3 bikeri .parea putin confuz , intreba daca el e cazut , daca e bine motorul. stie altcineva mai multe detalii?in ce stare e baiatul?eu oricum ii zic insanatosire grabnica si sa fie putin mai atent pe viitor. Mey cred ca era fratele lui Edi (CBR F4 cu CIF la numar) ca azi era motorul lui parcat in fata la spital pe copou din cate am inteles, asa stiu ca fratisu avea un Triumph chiar zilele trecute am vb cu el la fundatie sper sa fie totul ok!!! rog mai multe detalii daca stie cineva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 2 accidente un triumph si o yamaha yzf 600 thundercat ua oreste, da' si tu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 care stie ce s-a mai intamplat cu baiatul cu triumph`ul?in ce stare se afla?sau , poate stie cineva mai multe detalii , despre cum s`a intamplat.ca eu nu am aflat prea multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Accident grav de scuter Un barbat a ajuns la spital, in stare critica, in urma unui accident de scuter. Un scuter a fost facut bucati iar conducatorul acestuia este internat in stare grava. Accidentul s-a produs in aceasta dimneata, la ora 7.00, pe strada Luminei. Victor R. de 28 de ani, nu a respectat indicatorul "cedeaza trecerea" si a luat, din plin, un moped care circula regulamentar. Pe numele soferului autoturismului s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Vom reveni cu amanunte. sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/local/accident-...e-scuter~ni5b2s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Off-topic : mai am putin si-mi fac cel mai mare moft si placere... sa-mi iau un ARO de ala vechi, il dotez cu cele mai mari si tari bull-baruri, il ranforsez bine si ies la plimbare. vad cel putin 3-5 pe zi de astia care scot botul in strada la intersectii sau schimba benzile cum le vine lor. Si de fiecare data, fara sa vreau, franez sau evit doar ca sa nu botesc masina pe care lucrez. Si aici intervine ARO-ul sub deviza "te-ai scos, te-am pocnit" . poate ajut, poate nu...dar ma distrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 buna ideea, dar pacat ca au trecut ca "arme" bullbar-urile..si nu mai e voie sa le pui pe conserva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 iuhuuu... chiar ma gandeam la o initiativa de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacobnino Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 si daca in loc de scuter era un camion? ce facea taranul ala? asa se scoate el mai cu un doctor mai cu un avocat dar alalalt saracul ramane cu sechele pe viata. mai avem de invatat civilizatie in trafic.in iasi sunt vreo 600 de scutere si se intampla atatea la Roma sau Milano cred ca sunt vreo 100000 si nu se intampla ce se intampla aici si acolo se merge tata ca daca deschizi usa la un semafor opresti vreo 5 din mers Pacat mare pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Off-topic : mai am putin si-mi fac cel mai mare moft si placere... sa-mi iau un ARO de ala vechi, il dotez cu cele mai mari si tari bull-baruri, il ranforsez bine si ies la plimbare. vad cel putin 3-5 pe zi de astia care scot botul in strada la intersectii sau schimba benzile cum le vine lor. Si de fiecare data, fara sa vreau, franez sau evit doar ca sa nu botesc masina pe care lucrez. Si aici intervine ARO-ul sub deviza "te-ai scos, te-am pocnit" . poate ajut, poate nu...dar ma distrez. Vezi ,de aia esti un limitat...si de aia e trist ca sunt o gramada ca tine... Evoluati in P U L A mea odata si nu mai ganditi ca niste copii razbunatori... Ce căcat rezolvi tu daca boteÂşti câțiva ratați? indiferent ca-i din vina lor...cam cat crezi ca o sa mai ai permis? O sa te plimbi dupa aia cu motoru in Âşaua din spate.. Fix genu asta de mentalitate ingusta..cauzeaza toate problemele..si de partea soferilor,si a motociclistilor.... Probabil ti-e dificil sa-i ignori pe imbecili si sa incerci sa ramai teafar si nevatamat in schimb.....e mult mai importanta senzatia aia de bucurie ieftina care dureaza 10 secunde...pe care ai avea-o dupa ce-ai duce la indeplinire planu tau trist.. O sa vina motociclistii in fundatie si-o sa-ti ridice o statuie,in cinstea ta,rebelul care e un fel de 'robin hood' motorizat printre soferi....care apara motociclistii nevoiasi ... Ce crede mintea ta sclipitoare ca rezolva...daca faci ceea ce ti-ai propus mai sus? Adica pe bune,chiar crezi ca actiunile tale vor CONTA?)) (vor conta, la politie) decat sa-ti iei ARO ala mai bine investeste in echipament superior.. iti GARANTEZ ca o sa ai mai mult de castigat si de trait...acu' depinde si ce prioritati ai .... Editat Martie 18, 2009 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Vezi ,de aia esti un limitat...si de aia e trist ca sunt o gramada ca tine... Evoluati in P U L A mea odata si nu mai ganditi ca niste copii razbunatori... Ce căcat rezolvi tu daca boteÂşti câțiva ratați? indiferent ca-i din vina lor...cam cat crezi ca o sa mai ai permis? O sa te plimbi dupa aia cu motoru in Âşaua din spate.. Fix genu asta de mentalitate ingusta..cauzeaza toate problemele..si de partea soferilor,si a motociclistilor.... Probabil ti-e dificil sa-i ignori pe imbecili si sa incerci sa ramai teafar si nevatamat in schimb.....e mult mai importanta senzatia aia de bucurie ieftina care dureaza 10 secunde...pe care ai avea-o dupa ce-ai duce la indeplinire planu tau trist.. O sa vina motociclistii in fundatie si-o sa-ti ridice o statuie,in cinstea ta,rebelul care e un fel de 'robin hood' motorizat printre soferi....care apara motociclistii nevoiasi ... Ce crede mintea ta sclipitoare ca rezolva...daca faci ceea ce ti-ai propus mai sus? Adica pe bune,chiar crezi ca actiunile tale vor CONTA?)) (vor conta, la politie) decat sa-ti iei ARO ala mai bine investeste in echipament superior.. iti GARANTEZ ca o sa ai mai mult de castigat si de trait...acu' depinde si ce prioritati ai .... in ce calitate vorbesti tu? de pieton privitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 in ce calitate vorbesti tu? de pieton privitor? In calitate de ce dai tu raspunsul ? de ratat? Sau ce tangenta are pietonatul....cu ce-am zis eu? Vezi ca uneori meriti sa te ia baetii la pwla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 in ce calitate vorbesti tu? de pieton privitor? in calitate de ... frustrat, ba macar categoria B ai ? sau faci parte din aceia care nu stiu la ce folosesc oglinzile retrovizoare ? Daca v-a schimba macar 3-4 oameni, iar atunci cand vor intra intr-o intersectie se vor asigura de 2 ori apoi.... este CEVA. p.s. Cred ca e indicat sa te duci la ma-ta acasa sa-ti etalezi Poola si o sa te invete ea probabil ce se face cu ea, unde trebuie bagata, nu de insirat pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 in calitate de ... frustrat, ba macar categoria B ai ? sau faci parte din aceia care nu stiu la ce folosesc oglinzile retrovizoare ? Daca v-a schimba macar 3-4 oameni, iar atunci cand vor intra intr-o intersectie se vor asigura de 2 ori apoi.... este CEVA. p.s. Cred ca e indicat sa te duci la ma-ta acasa sa-ti etalezi Poola si o sa te invete ea probabil ce se face cu ea, unde trebuie bagata, nu de insirat pe forum "Ba" mai invata sa scrii si dupa aia scarpina-te de mine si intreaba-ma ce categorie am... Iar la PS: ul tau ti-as sugera s-o chemi tu pe ma-ta sa ma invete ce sa fac cu pwla,eventual sa vina in tandem cu femei-ta (Daca ai asa ceva), ca poate nu se descurca singura Ce sa-i faci,daca esti taran, ma cobor si eu la nivelu' tau... Abia astept sa iau permisu ca sa pot sa discut cu ratatii:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) wa nebunilor ce topic erea asta????moderatori sunt pe aici ??adminu ce face??????????????? Editat Martie 18, 2009 de dog72cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Vezi ,de aia esti un limitat...si de aia e trist ca sunt o gramada ca tine... Evoluati in P U L A mea odata si nu mai ganditi ca niste copii razbunatori... Ce căcat rezolvi tu daca boteÂşti câțiva ratați? indiferent ca-i din vina lor...cam cat crezi ca o sa mai ai permis? O sa te plimbi dupa aia cu motoru in Âşaua din spate.. Fix genu asta de mentalitate ingusta..cauzeaza toate problemele..si de partea soferilor,si a motociclistilor.... Probabil ti-e dificil sa-i ignori pe imbecili si sa incerci sa ramai teafar si nevatamat in schimb.....e mult mai importanta senzatia aia de bucurie ieftina care dureaza 10 secunde...pe care ai avea-o dupa ce-ai duce la indeplinire planu tau trist.. O sa vina motociclistii in fundatie si-o sa-ti ridice o statuie,in cinstea ta,rebelul care e un fel de 'robin hood' motorizat printre soferi....care apara motociclistii nevoiasi ... Ce crede mintea ta sclipitoare ca rezolva...daca faci ceea ce ti-ai propus mai sus? Adica pe bune,chiar crezi ca actiunile tale vor CONTA?)) (vor conta, la politie) decat sa-ti iei ARO ala mai bine investeste in echipament superior.. iti GARANTEZ ca o sa ai mai mult de castigat si de trait...acu' depinde si ce prioritati ai .... maestre insider, hai sa nu incepem sa injuram aiurea. Cateodata iti vine sa iti cumperi un tren si sa te plimbi prin oras cautandu-l pe "ala_cu_dacia_care_era_sa_te_dea_jos_de_pe_motor". Da, poti sa o numesti mentalitate ingusta, bucurie ieftina, refulare, etc, dar crede-ma, iti vine. Probabil si impulsul de a-i macera fața vreunui dobitoc care se suie cu masina pe tine poate fi numit mentalitate ingusta, dar, din nou, crede-ma ca iti vine. In plus, daca te astepti ca bwm sa iti faca jocul si sa se ia la injurat cu tine, eu zic ca n-o va face. Am ales noi solutia de a ignora actiuni mai nasoale decat un afront virtual pe un forum. Catalin: nu exista moderatori pe sectiunea locala iar adminii nu prea se baga. Am putea sa ne moderam singuri, adica sa evitam deviatiile de la subiect si sa avem cat de cat bun simt in discutii, dar nu prea se intampla nici asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate