Hellryder Postat Mai 8, 2005 Autor Share Postat Mai 8, 2005 Pai... pai... pai... Pai am pusss pooozeee.... Sunt la inceput... nu? Dar o sa mai pun cateva acush :laugh: Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 motocicleta este superba! dupa restaurare arata ca noua, se vede ca s-a lucrat mult la ea. singura chestie care ii lipseste e sigla bmw , ii dadea un plus de personalitate, ca sa zic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 8, 2005 Autor Share Postat Mai 8, 2005 Stiu stiu! Am comandat si siglele de pe rezervor, ca nu vreau sa pun sigle din targ, dar in mod surprinzator, desi ma asteptam sa le aiba pe stoc, ce naiba, ca nu pot fi atat de diferite de alea de la masini, nu numai ca nu le-au avut pe stoc dar nici nu mi-au venit in acelasi transport cu restul de piese... Cand o sa pun toate piesele pe ea o sa fac poze in "varianta finala" Numa' bine! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Pai... pai... pai... Pai am pusss pooozeee.... Sunt la inceput... nu? Dar o sa mai pun cateva acush Ry. Stii bine la ce gama de poze ma refer!!! Baga-le... ca trebuie sa-mi tratez conjunctivita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 9, 2005 Autor Share Postat Mai 9, 2005 O sa le pun pe Yahoo Photos. Toate cele 600 de poze cu 300 de megi dimensiune totala! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 9, 2005 Autor Share Postat Mai 9, 2005 Multzam! O sa incerc sa nu dezamagesc! Inteleg ca ai motor nou? Se innoieste lumea! Felicitari! Singura problema e ca va trebui sa iti schimbi nick-ul din "Ivan Dnepr" in "Vlad Suzuki San" Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DavidBMW Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Felicitari Hellryderesti maestru. trebuie sa ma-mi fac si io ucenicia pe linga tine daca vreau sa imblinzesc scorpia ca uneori imi vine sa ii fac asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate