pasare Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Am nevoie de o baterie noua, de 14Ah, 12V.Imi puteți recomanda de unde sa o cumpăr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Daca esti din Bucuresti, la MotoAdventure Cotroceni (pe coltz in intersectia dintre Sos. Cotroceni si Carol Davila). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 mai e un magazin unde se vand baterii, in zona statuii Aviatorilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Sos Cotroceni nr 19 cum cobori de la Leul spre pod Cotroceni pe dreapta Mymoto tunning se cheama, telefon 3114267 au si Simbata pina la ora 14. de la ora 10 iar in rest parca 10--18 .Baterii yuasa, dar suna-i sa vezi pret si daca au ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 sau vorbesti cu userul @barna. super baterii la super preturi. 0752.286.615 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Un pret f bun la baterii Exide si multa seriozitate este oferita de FORTEC . Eu am luat de la ei acum 2 luni si nu mi-a venit sa cred cat de repede a ajuns bateria acasa si pretul f mic pe care l-am dat pe ea nefiind nevoit sa ma mai deplasez nicaieri . Recomand cu incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Multumesc mult de informatii Am rezovat cu FORTEC, in 24h mi-au trimis-o,plata ramburs, extrem de comod Am luat Exide de 14Ah-155ron inclusiv transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Nu stiu daca mai are importanta, dar eu mi-am luat o Yuasa de la Compauto (http://www.compauto.ro). Sint din Constanta, aveau pe stoc si mi-au trimis-o in aceeasi zi. M-au sunat de citeva ori sa se asigure ca a ajuns, au parut seriosi. A costat 220 RON fara transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate