motomaniac Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Gata ast e ultima.am sa incerc sa mai fac si cateva cu atelierul cum arata acum.Nu e mare schimbare doar ca sunt aduse toate sculele si nu este asa de gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 FELICITARILE MELE.....teas ruga,daca aveti timp sa faceti poze cu motoarele care sunt in faza de proiect....si daca le faceti pozele ziua ar fii si mai bine.... RESPECTELE mele pt straduinta voastra pentru tot ce are legatura cu CUSTOM CHOPERUL cu piese S&S il mai aveti...? VA SALUT si astept poze cu priectele voastre.... CARE ESTE DENUMIREA ATELIERULUI? BIKMOTORS????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 CINSTE LUI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 in una din poze ai mai multe roti si o furca rosie! de la ce e furca aia?????????? ma intereseaza ca am gasit o furca la fel in gl dar nu are nik, e doar furca! asa ca vreau sa stiu de la ce e ca sa caut roata si sistemul de franare! merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Frumoasa lucrare si sobra in negru. Imi imaginez cu o sa lunga si cu franjuri in piele neagra mata si genti laterale la fel si doar cu putin crom. O arta pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Pentru Stress Furca aia parca e de la o Honda VFR de 500.Scuze pentru intarziere la raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 pt Bic ! Pacat ca sta cam aiurea cu timpul Vlad mai trage si tu de el ...cos i want my ivanushka back... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate