yzefeeR Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 (editat) Gama `08 : SR 50 Street: SR 50 R/Factory: Diferente decat la design! Dar... Now, the SR 50 features an aggressive new design, inspired by the RSV 1000 R Factory, but there’s more to it than style! The SR 50 incorporates numerous technical solutions derived directly from Aprilia’s world-beating maxi, to bring you the tops in equipment and the highest level of active safety you can get. Bafta! Editat Martie 7, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Gama `08 : SR 50 Street: SR 50 R/Factory: Diferente decat la design! Dar... Now, the SR 50 features an aggressive new design, inspired by the RSV 1000 R Factory, but there’s more to it than style! The SR 50 incorporates numerous technical solutions derived directly from Aprilia’s world-beating maxi, to bring you the tops in equipment and the highest level of active safety you can get. Bafta! sunt mistoo!culorile ma cam enerveaza!da` in fine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 de unde ai informatile astea ? pe site-ul lor, nu apare nici o modificare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 de unde ai informatile astea ? pe site-ul lor, nu apare nici o modificare... Bikez.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Am vazut si eu acolo, dar mi se pare mai normal ca treburile astea sa apara pe sit-ul oficial ... si chiar daca era ceva gen "paparatzi", nu erau fotografiate asa ... 2008 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 si eu am sr 2 factory ..dar din pacate al meu e 2005 , insa is foarte multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Foarte frumoase Aprilia SR astea noi :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 si eu am sr 2 factory ..dar din pacate al meu e 2005 , insa is foarte multumit de el Asa,si ce legatura are??.....si cand te ai trezit a fulgerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Gama `08 : SR 50 Street: SR 50 R/Factory: Diferente decat la design! Dar... Now, the SR 50 features an aggressive new design, inspired by the RSV 1000 R Factory, but there’s more to it than style! The SR 50 incorporates numerous technical solutions derived directly from Aprilia’s world-beating maxi, to bring you the tops in equipment and the highest level of active safety you can get. Bafta! daca imi areti unde is diferente la design e bn ... pt ca eu sincer nu le observ ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 daca imi areti unde is diferente la design e bn ... pt ca eu sincer nu le observ ... faru??? carenele laterale acolo unde pui picioru .... si mai sunt..dar astea le`am obs acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 eu am un SR 2006 .si nu vad nici o diferenta ... intre modelele 2005- 2008 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wowgamer Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 eu am un SR 2006 .si nu vad nici o diferenta ... intre modelele 2005- 2008 .. pentru ca nu este nici o diferenta intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 pentru ca nu este nici o diferenta intre ele exista diferente intre R si R Factory la alimentare SR50R SR50 R Factory Factory are sistem de injectie directa de benzina (Di-Tech) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate