russu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Salut tuturor, Am un Yamaha Aerox si mi-am cumparat recent o toba Giannelli Shot toba arata foarte bine, se aude foarte bine insa problema este ca de cand am pus`o nu mai am demaraj si nu merge mai mult decat 65 km/h, se ambaleaza dar nu am raspuns (am scos limitarea). Scuterul cand l-amcumparat avea o toba Leo Vince ZX, set motor DR, de transmisie nu stiu sigur daca e modificata(curea originala YAMAHA iar variatorul si ambreiajul nu le-am desfacut)si mergea cam 100 km/h, care ar fi problemasi cum as putea s-o rezolv? Va multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Cum ti-am mai raspuns si pe topicul de service: deobicei cand se monteaza o toba sport, mai permisiva(mai putine site deci o evacuare mai rapida a gazelor) trebuie reglat carburatorul din nou. Si la o toba sport, cam trebuie si un filtru sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 de ce ai schimbat toba ZX ? E mai bune decat Shot :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 si un prieten de`al meu a patit la fel..numa la el cu o toba leo vince TT ...dar si`a facut ceva reglaje si si`a pus ceva role si mere bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 este bine etansata toba? astupa tzeava si dc se opreste motorul este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 si eu am patit asa cu o toba sport...dupa ce am puso nu imi mergea mai mult de 25-30 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Razvy17 ..si cum ai rezolvat problema ca sa il ajutam pe baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 (editat) Razvy17 ..si cum ai rezolvat problema ca sa il ajutam pe baiat am schimbat toba ca tare multe trebuia sa schimb Editat Martie 10, 2008 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Trebuie puse alte role. In afara de obicei cand cumperi o toba iti vine cu tot cu role, insa la noi e mai practic sa iti vanda rolele separat, ii mai iese un ban Problema e ca nu prea ai cum sa nimeresti din prima greutatea optima a roleleor (de obicei se pun role ceva mai usoare), asa ca trebuie sa recurgi la metoda Trial& Error. Neaparat trebuie sa mai reglezi si carburatotul ulterior;) Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Salut,eu cind am cumparat toba era "limitata"de o "saiba"sudata in capatul care intra in cilindru aprox 3-5 cm inauntru.....ia vezi, tu ai asa ceva??Daca o ai incearca cu o surubelnita tapana sa o scoti...e sudata in 2 puncte ..atit...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 (editat) La toba respectiva nu se poate face nimic cu carburatorul stock, din pacate. Din motivul asta si'a luat unul de 19mm. La configuratia lui cred ca ar merge role de 3.5-4gr din moment ce mie mi s'a recomandat 4.5gr(de'astea si am) la Extra'ul meu. Sa vedem ce o sa iasa intr'un final... @loza citeste atent in postul sau si ai sa vezi ca ne informeaza ca a scos de la bun inceput acea obturare Editat Martie 10, 2008 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Am vazut...ceva....dar am zis sa fiu(fie) sigur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 eu ii recoman ori role de 3.4 ori sa schimbe toba...ori sa`si ia ambreiaj racing la care primeste cele trei tipuri de role usoare,medii si grele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
russu Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 Multumesc celor ce au postat!!! Am rezolvat problema cu un carburator malossi de 19mm si cu un filtru racing tot malossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate