mertan Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 va arat motorul visurilor mele... sper sa va placa. are prea multe stikere... o sa le scot, asa le-a pus fostu proprietar... parbriz negru,bujii iridium, filtru aer k&n, xenon, manere incalzite, toba carbon, crashpaduri, alarma cu pager si multe altele. e un motor superb. unora nu le place... mie imi place foarte tare. nu mi-am luat vitezana sa merg cu viteza. mi-am luat pentru ca mi-a placut foarte mult acest model, si e foarte fiabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 tie trebuie sa iti placa nu la gura casca felicitari si sa o calaresti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Maestre mertan, pune-ti casca si daca vrei sa faci 'o tura de cartier'. Au mierlit-o vreo cativa si de la ture mai scurte, ceasu' rau, pisica 13... In rest, frumos motor, sa il tii cu partea cauciucata in jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Foarte frumoasa si atunci cand ai motocicleta la care ai visat ii intradevar MagiC. Multe stikere dar daca se pot scoate fara sa ramana urme ii bun. Bafta cu ea si o voi admira prin Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Frumos CBR,si eu tot CBR o sa imi iau e chiar fiabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Frumos cbr ...sa aveti grija unu de celalalt.Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 nu purtam casca pentru ca... tata nu stie... daca veneam de la iasi cu casca(acolo am echipamentul) vedea tata casca si isi dadea seama. dar nu ma mai plimb fara casca. o sa vin cu masina in bacau si o sa am echipamentul in portbagaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 grozav motor ne vedem la vara la intrunire iasi/bacau sa-l admir si eu live. numa bine & asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 grozav motor ne vedem la vara la intrunire iasi/bacau sa-l admir si eu live. numa bine & asfalt uscat mersi man... sa ne vedem sanatosi cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 grozav motor sa ai parte de el si-al pastrezi cel putin k mine ca daca fac rost de bani o sa-l cumpar inapoi ca tare mult sufar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 tu ai ramas fara baby blade? sorry..... sa-ti iei altu repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 ahhh tu cel care pana acum ai poluat topicul cu 900rr erai pe jos ..d'astea facti tu? vezi ca plange din cauza adezivelor prea multe s'o stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate