george_nebunaticu2000 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salutare la toti motociclistii din romania. Am si eu o problema, am achizitionat de curand o motocicleta Yamaha 3tb(xt600) ,vreau sa ai schimb uleiul si nu stiu care este nivelul si pe unde se elimina ce care mai e in ea. Motocicleta a fost adusa din Italia la pretul de 1000 de euro(deocamdata nu este platita) va mai cer inca un sfat, la viteza 4 cu motorul turat foarte putin se aude o bataie infundata la cilindru si nu stiu care ar fi problema ?Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 nu cumva canta in viteza a 5-a? este o boala cunoscuta xt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 MANUAL XT600E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_nebunaticu2000 Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 Nu inteleg cuvantu (canta in viteza a 5) va rog sa ma scuzati sunt mai nou in motoare.Dupa cum am mai spus in viteza 4 mai la ralanti se aude ceva ciudat la motor si nu stiu care ar fi problema, aaa si vam rugat sa imi spuneti si mie cum fac sa schimb uleiul , nu stiu care este nivelul si pe unde se elimina cel care mai e ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 daca esti din bucuresti,4pistons iti va face schimbul de ulei gratis ( pentru ca esti nou venit in lumea pe doua roti). daca vrei , putem veni la tine acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 vezi ca ai mai sus un link pentru manual de utilizare. E f bun, iti explica acolo cum sa faci schimbul de ulei. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Nu inteleg cuvantu (canta in viteza a 5) va rog sa ma scuzati sunt mai nou in motoare.Dupa cum am mai spus in viteza 4 mai la ralanti se aude ceva ciudat la motor si nu stiu care ar fi problema, Nu cumva mergi SUBTURAT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate