voshod175 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 NISTE POZE INTERESANTE,ZIC EU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 sper ca piloti au scapat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Mai 7, 2005 Autor Share Postat Mai 7, 2005 una intreaga dar cum e vopsita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Hidoasa culoare, zici ca e zebra nu altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 una intreaga dar cum e vopsita! Asta e buna la Chestii distractive, nu la Accidente!! Milka Bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 super topicul!cred ca astea ar merge adaugate la topiculMOTTO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Sunt puse pozele foarte bine, sa bagam la cap shi sa fim mai atenti in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Brrr... mi s-a facut pielea de gaina! Dar mi se pare mie sau toate sunt numai SPEEDURI ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Poti fi tu urmatorul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ZX9R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Ramasitele unui scooter din Italia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Culmea...mai toate is de viteza...exceptand scuterul (poate avea si ala polini pe le.. ) ...m-am jurat sa nu imi iau speed niciodata...mai bine raman la puturoasele de comuniste.. Desi nu trebuie sa judecam...soferul este responsabil de accident, nu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Nu stiu ce sa zic. Eu ma gandesc la motociclisti cand vad asa ceva... Pe mine ca motorist ma sperie destul de tare, avand in vede ca pot si eu si prietenii mei sa sfarsim asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Poza cu motorul... plantat in Peugeot-ul e buna pentru a le demonstra soferilor ca si ei pot muri intr-un accident de motor, chiar si in cutie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 (editat) Mai bine ati pune poze cu familiile celor care au trecut prin asa ceva. Eu zic ca alea sunt de 10 mii de ori mai nasoale si mi elocvente. ( Asta daca ideea temei era de ce s-ar putea intampla pe viitor daca nu cascam bine ochii - Daca nu, scuze de off-topic) . Eu asa fac sa ma calmez cand simt ca ma mananca in palma dreapta. Ma gandesc la ai mei. Doamne fereste! Editat Mai 7, 2005 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Ce cauta acest topic in "accidente". Unele poze chiar sunt aiurea postate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate