Gath Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Calaretzul nervos dar neatins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 poate se gandea la salonu moto si a uitat sa franeze. BIne ca e ok. Restul se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 bafta multa si sper sa nu ramai cu sechele;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Martie 15, 2008 Autor Share Postat Martie 15, 2008 bafta multa si sper sa nu ramai cu sechele;) Nu a ramas cu nici o sechela gagiul. Era intreg si doar nervos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Nu a ramas cu nici o sechela gagiul. Era intreg si doar nervos. si fara ceas la mana (ramas pe caldaram) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 ce cauti bre sub masina mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 se mai intampla!deh neatentia bat-o vina.mare lucru nu pare sa aiba motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SickBoy Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Nasol tare. Am tinut mult la motoru` ala, aku` 1 sapt i l-am vandut si ieri si-a luat permisu` baiatu ... Poate invata din greseala lui daca din greselile altora nu ... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 naspa...deci chiar se vedea un semn de incepator pe aripa, reflectat. bine ca nu avea viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SickBoy Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 naspa...deci chiar se vedea un semn de incepator pe aripa, reflectat. bine ca nu avea viteza. Nu avea mult din ce mi-a zis, doar si-a luxat piciorul, are rezervorul infundat pe partea care a cazut, ghidonul putin indoit .... si cam atat. --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 21:22 ------------- Nu avea mult din ce mi-a zis, doar si-a luxat piciorul, are rezervorul infundat pe partea care a cazut, ghidonul putin indoit .... si cam atat. Bine ca nu mi-a sifonat numarul ca vreau sa-l pastrez pentru urmatorul :-) --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 21:24 ------------- Calaretzul nervos dar neatins. BTW, tipul din poza nu e el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 O intrebare: Cum a ajuns motorul sub masina? ca bara spate a masinii nu pare avariata si motorul vad ca este dusteul de adanc infipt in sub ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 eu stau in zona in spatele bolcului...chiar la intersectia aia este pietrisi, se pune linie noua si e posibil sa fi fost pe jos nisip ceva si pola frana pe nisip.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 eu stau in zona in spatele bolcului...chiar la intersectia aia este pietrisi, se pune linie noua si e posibil sa fi fost pe jos nisip ceva si pola frana pe nisip.... Poola experienta din cate am citit,motorul f greu...asta e...fierul se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Martie 17, 2008 Autor Share Postat Martie 17, 2008 <small>--- Mesaj completat în 15 Mar 2008 21:24 -------------</small><br/> BTW, tipul din poza nu e el. Eu n-am zis ca cel din poza e calaretzu'. Omu era in spatele pozei cu cagula pe freza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate