CS90BBK Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 auzisem de mult timp ca ar exista la Buzias un avion - posibil al lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, transformat in bar. asa ca am plecat la drum...pentru a "n" oara am regretat ca nu am Yamaha TT,MZ-ETZ, KTM etc, asta din cauza drumului pe care a trebuit sa fac balet printre gropi. totusi, s-a meritat . am gasit avionul- bar, am consumat 1 sandvis si un suc si am admirat parcul foarte curat si ingrijit al hotelului Silvana. la intoarcerea spre Resita ne-am oprit pe marginea drumului , la picnic. restul, in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 foarte interesant e bine de stiu de el, poate intr-o zi voi ajunge si eu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Fain La Banesti,langa Campina a mai fost unul dar ceva mai mare pe care insa l-au dat la fier vechi in loc sa faca ceva frumos si util din el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Un LI-2, adica un DC3 copiat de rusi. Se pare ca asta pe care l-ai vazut e ultimul ramas in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merac2000 Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Mai este unul la Faget, de asemenea transformat in bar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate