Willy_tm Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Dupa parera mea, inainte sa spui ceva, ar trebui sa te informezi ! Binenteles ca nu ai de unde sa sti unele lucruri, daca nu ai fost prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 e bine in sfirsit o intrunire linga Arad ,pe cind una si in Arad? o sa merg si eu ,cit despre bilet nu stiu cit e dar incerc sa aflu. la Timisoara a fost 4ooooo lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Willy nu te enerva si uitate la data sa vezi cind am postat. nu m-am referit la intrunirea voastra din luna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Nu va certati fratilor...eu raman totusi la parerea mea si anume ca ar trebui sa fie doar o intalnire regionala, la care sa participe toti motociclistii si sa se implice toate cluburile din zona (nu ar trebui sa fie atata ura intre semenii nostrii) DISTACTIE PLACUTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Scuze, e greseala mea ca nu am observat cand ai postat, si nici nu am avut de unde sa stiu la care intalnire te-ai referit. NOI am vrut sa organizam o intrunire pe placul si pe "buzunarul" fiecarui motociclist, si speram din tot sufletul ca am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Anul trecut cei prezenti or zis ca nu o fost nustiu ce dar anul asta o fost beton.Felicitari. nu mai zice nimeni nimic? vine cineva sau o sa fim 50 ? Pana acuma am reusit sa conving 10 persoane sa vina,sper sa pot convinge mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Vom fi prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Venim si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 ce e cu pista de cross? se poate incerca sau e ceva concurs la vedere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kozmin Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Daca reusesc sa imi iau motor pana atunci poate vin si eu! Sper Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 ce e cu pista de cross? se poate incerca sau e ceva concurs la vedere? Pei hai si vezi,ar fi k lumea sa lasa lumea sa incerce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 O fost misto,dar vremea asta....mi-a plouat in cort,si pe langa asta nici n-am putut sa dorm deloc (stiti voi de ce )dar in rest mi-a placut,tot regretul e am fost cu un tip cu masina si el a trebuie sa venim astazi (sambata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 (editat) A fost interesant, nici nu ma asteptam sa fie asa multi avand in vedere vremea si abundenta de festivaluri. S-a simtit lipsa apei curente (nu aia de ploaie ), concursul de viteza am inteles ca nu s-a mai tinut in rest gazdele au fost prietenoase si de cuvant. De plouat nu prea m-a plouat - am mers in oras cu casca iar cortul no-name a rezistat destul de bine. Am incercat si eu putin pista de cross, m-a indemnat serios sa-mi iau un enduro Una peste alta a fost o intalnire destul de linistita, dar placuta. Am si ceva poze, nu stiu unde sa le postez... Am ajuns vineri dupa-masa, am plecat duminica dimineata. Cat am fost pe motor (pe drum si la festival) n-a plouat. Sa fie oare un semn? Editat Iulie 4, 2005 de brainwash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 pai, posteaza-le aici sa vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Praseodim Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Salut, sunt webmasterul site-ului celor din Pecica. Daca ai ceva poze trimite-mi te rog la adresa alexandru_lata@rdslink.ro. Voi selecta din pozele primite pe cele mai interesante si cele mai frumoase si le voi pune pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Cine nu a fost poate urmari cateva imagini in emisiunea "2ROTI". Buna Tocanita facuta la ciaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Tocanita buna, voie buna! Nici n-am observat ca-i vreme rea pana nu a inceput sa-mi picure pe fatza in cort. Alta data si mai lata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Nu pot sa trimit mailuri de nici un fel de pe 3 conturi (nu merge sa atasez fisiere) asa ca o sa incep sa pun poze. Incep cu traseul de indemanare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 tata si fiul (probabil ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 unul din vestitele ceaune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 scena in asteptarea concertelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 pista de carturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate