Placebo Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 cu masina , cu motocicleta sau ca pieton ? draga Fanel, trage aer in piept shi numara pana la 10 inainte sa postezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Nu stiu cat de mult are legatura cu trecerea pe rosu, dar parca nenorocire de trafic ca zilele astea n-am prins nici pe cea mai urata vreme cu putinta, cand se urca tot omul in masina. E din ce in ce mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Nu stiu cat de mult are legatura cu trecerea pe rosu, dar parca nenorocire de trafic ca zilele astea n-am prins nici pe cea mai urata vreme cu putinta, cand se urca tot omul in masina. E din ce in ce mai rau Da am constatat si eu ... Si normal cu cati conduc mai mult, cu atat "gresesc" mai mult ! Am facut o tura pe la 16 cu moto si nu mai aveam loc sa ma strecor deloc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Baiazid are dreptate ... si mie mi-e tarsa sa trec cu alte masini de fatza. In fine ... noaptea astia nu opresc semafoarele, deci daca e rosu opresc, si daca e pustiu si nu vine absolut nimeni trec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 @gabii & @Gioro_T , chiar va faceti singuri de kko. Mi-as dori sa treaca unul pe ROSU si sa va dea o tranta, cand sunteti pe moto. Atunci poate o sa va schimbati parerile de "eu trec pe rosu dupa ce ma asigur" De aia s-au inventat semafoare, sa fie respectate. Nu doar de "prosti" ci de toata lumea. Si mai aveti pretentii sa cereti inasprirea pedepselor si va mirati cand trece unul pe rosu si mai loveste cate un motociclist. Rusine bai, rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 IN fine, eu trec indeosebi noaptea pentru ca astia nu opresc semafoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Noaptea merg toti pe pricipiul "las' bah, ca nu mai e nimeni la ora asta, trec pa rosu sau bag 200++ km/h pe moto" si uite asa arde ambulanta benzina, si se mai taie un copac pt sicriu! Stati dreq locului fratilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Eu insumi mereu opresc; de asta va intrebam daca astia despre care vorbiti trec ca in bancuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Pai din cate discutam nu prea trec ca in bancuri ! Atata timp cat nu m-a vazut si mi-a creeat probeleme ! Trec direct ... la risc . ca sa zic asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Atata timp cat nu m-a vazut si mi-a creeat probeleme !Trec direct ... la risc . ca sa zic asa ! Pai da, adica ca in bancuri ! Aia trec kamikaze, ca si cum ar fi verde, nu ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Semaforul e semafor si noaptea si ziua si sunt de parere ca trebuie respectat. De multe ori ajung din urma masini care trec pe rosu dar la intersectia urmatoare nu pot sa treaca (ca e trafic sau un gabor acolo) si mi-se confirma ca nu are rost sa risti pentru cateva secunde castigate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 mde; asta asa-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate