Midnight_Caller Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Eu zic sa nu lasi analfabetii sa-ti ia carnetul inainte de a ti-l da ! Mai bine imprumuta si tu de la cineva 2 rotzi sau vino pe jos, ca vorba aia, nu te intreaba nimeni cu ce ai venit, si ne arati "mandria" data urmatoare See you Miercuri la Arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 scuze pt. off-topic: cand iei examenul, nu iti dau aia o foaie cu (,) care poti circula pana vine permisul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 Eu unul nu stiu, nu am A-ul, nici macar A1, dar cand mi-am luat B-ul, nu-mi amintesc sa imi fi dat nici o "inlocuitoare de carnet". Poate s-or mai fi schimbat regulile, mai stii ? Don't mess with za gaborz In plus e pacat, vii, ne arati motoru' si pe tine, si la intoarcere mergi incantat spre casa si te opreste mai stii care ca nu-i place de casca ta. Si explica-i atunci de unde vii si un' te duci Bafteeeee ! (pentru Martzi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate