Stephon Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Aici nu este locul unde sa se poarte dispute de genul: "care judet are soferi mai idioti" P.S. Sunt tot prahovean si....iti garantez ca...soferi mai praf ca in Ploiesti...rar mai gasesti! Poate in Constanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
need for speed Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Sau DB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 off: Cei mai praf sunt aia din cauza carora ai patit sau era sa patesti ceva... Bineinteles ca nu toata lumea are aceleasi experiente cu aceeasi soferi... Iar dintre marcile de masini eu personal am avut cele mai multe probleme cu Skodele Fabia... Asa ca nu e concludent... on: Sanatate maxima! Pana la urma tu ce defectiuni ai ca moto l-am vazut la stiri cum e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 chiar k asta n-am spus-o. am o fisura minora la nas si o taietura de la viziera cred, si picioarele de la genunchi in sus, inclusiv, invinetzite si umflate exagerat, nu pot sa merg fara dureri mari, 3 metri pana la buda dureaza mult, cu nevasta+carja. hematoame si ale umflaturi prin alte parti, nesemnificativ. toata partea din spate a piciorului drept e neagra da-s obisnuit de acum un an si ceva de cand mi-am "tras" tije. uneori ametesc fara motiv da si asta e normal inca. practic, n-am nimic, si asa sper sa ramana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skydiver Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 chiar k asta n-am spus-o. am o fisura minora la nas si o taietura de la viziera cred, si picioarele de la genunchi in sus, inclusiv, invinetzite si umflate exagerat, nu pot sa merg fara dureri mari, 3 metri pana la buda dureaza mult, cu nevasta+carja. hematoame si ale umflaturi prin alte parti, nesemnificativ. toata partea din spate a piciorului drept e neagra da-s obisnuit de acum un an si ceva de cand mi-am "tras" tije. uneori ametesc fara motiv da si asta e normal inca. practic, n-am nimic, si asa sper sa ramana. Mă strânge-n spate... ÎnsănătoÂşire grabnică Âşi recuperare completă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 chiar k asta n-am spus-o. am o fisura minora la nas si o taietura de la viziera cred, si picioarele de la genunchi in sus, inclusiv, invinetzite si umflate exagerat, nu pot sa merg fara dureri mari, 3 metri pana la buda dureaza mult, cu nevasta+carja. hematoame si ale umflaturi prin alte parti, nesemnificativ. toata partea din spate a piciorului drept e neagra da-s obisnuit de acum un an si ceva de cand mi-am "tras" tije. uneori ametesc fara motiv da si asta e normal inca. practic, n-am nimic, si asa sper sa ramana. Tomograf, alea, alea.......? Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Tomograf, alea, alea.......? Sanatate! Sa stii! Nu e de glumit cu leziunile la cap! Fa un control, ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 maestre, ma dai pe spate. abia cand am citit despre tije m-am bunghit cine esti. anunta-ma pls dc pot sa-ti fiu de vreun folos. fa-te bine rpd! luc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 stiu k nu e de gluma cu leziunile, dar fiindca mi s-a mai intamplat de vreo duzina de ori am senzatia k ma pricep si la medicina. daca lucrurile persista, o sa iau masuri. luc, ce draq, cate bmw-uri mov stii in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 revin de tembel. moto e aproape gata. jambele nu s-au schimbat. cost reparatie pana acum: 400 euro ha ha.ete poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 si inca merge brici. upload ioc, etc. acu stiu why i love dobrescu. na acu pune un catzel sa-mi dea ban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Relax... Noi sa fim sanatosi... Pune si tu o harta cu locatia service pls (sau adresa). si inca merge brici. upload ioc, etc. acu stiu why i love dobrescu. na acu pune un catzel sa-mi dea ban. Relax... Noi sa fim sanatosi... Pune si tu o harta cu locatia service pls (sau adresa). si inca merge brici. upload ioc, etc. acu stiu why i love dobrescu. na acu pune un catzel sa-mi dea ban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Acum am vazut topicul...aoleu mare noroc ai avut! bine ca esti tu bine! Sanatate si bafta la ce ti-a mai ramas de facut la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 ete incerc acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 misto bordul ai cumva o poza cu ea inainte sa te apuci s-o repari? sunt curios de diferente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate